Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@evaachesa písala som skúsenosť.. Názor má každý svoj, ja ti ten tvoj neberiem..
@letmebe8 neviem,ale dnes existuje niekto,kto si mysli,ze manipulacia s pocasim je konspiracia?
Dobrý vecer Fu a ja som sa chcela dať taockovat na covid ale ako čítam recenzie tak neviem
@mirka468 akože teraz, v lete roku 2024 ?
@falbala132 áno lekár ma chce tak uvažujem nad tím
@mirka468 akoze z akeho dovodu? potrebuje minut stare nefunkcne vakciny? 😀
@1gabriela13 podobne sa stalo mojej tete Vale prisla o svoju zivotnu silu nevladze ani dvihnut debnicku, ani do schodov od zaockovania stratila svoj zivotny esprit vytrvalost ma silny pocit chybania jej tela to skratka to uz nieje ono nevladze dlhsie robit takze tak !!!Lutuje toho zaockovania nesmierne!!!
@leks 😂😂😂😂😂😂😂😂
Na com ficis?? Dezolatny absolvent VSZ?? Tvoje sialenosti som uz citala. Si dufam na plnom ID a liecis sa.🤣🤣
No mna aj 3 roky po ocko poboloevq miesto vpichu niekedy. A imunita mi sla.dole.
Ale.zas tak po 2 davke som prirodzene otehotnela, co sa nam nedarilo par rokov....s manzelom si robime.srandu z toho niekedy 🙂
@evaachesa nekrm dezolata

@evaachesa určite vakcína.... veď čo iné?😀