icon

Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19

17. mar 2024

Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.

letmebe8
4. apr 2024

@evaachesa určite vakcína.... veď čo iné?😀

monicatko20
4. apr 2024

@evaachesa písala som skúsenosť.. Názor má každý svoj, ja ti ten tvoj neberiem..

veronika2021
5. apr 2024

@letmebe8 neviem,ale dnes existuje niekto,kto si mysli,ze manipulacia s pocasim je konspiracia?

mirka468
29. máj 2024

Dobrý vecer Fu a ja som sa chcela dať taockovat na covid ale ako čítam recenzie tak neviem

falbala132
30. máj 2024

@mirka468 akože teraz, v lete roku 2024 ?

mirka468
30. máj 2024

@falbala132 áno lekár ma chce tak uvažujem nad tím

falbala132
30. máj 2024

@mirka468 akoze z akeho dovodu? potrebuje minut stare nefunkcne vakciny? 😀

lolitha
31. aug 2024

@1gabriela13 podobne sa stalo mojej tete Vale prisla o svoju zivotnu silu nevladze ani dvihnut debnicku, ani do schodov od zaockovania stratila svoj zivotny esprit vytrvalost ma silny pocit chybania jej tela to skratka to uz nieje ono nevladze dlhsie robit takze tak !!!Lutuje toho zaockovania nesmierne!!!

leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
3. sep 2024

@leks 😂😂😂😂😂😂😂😂
Na com ficis?? Dezolatny absolvent VSZ?? Tvoje sialenosti som uz citala. Si dufam na plnom ID a liecis sa.🤣🤣

leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
3. sep 2024

@leks pardon ale akosi netuším k čomu je tvoja odpoveď. Nechcela si to písať niekomu inému?

leks
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
3. sep 2024

@leks slepé a ostré vakcíny....nemýliš si to s niečím? Si ma pobavila. 😁👍

snowflakenel
3. sep 2024

No mna aj 3 roky po ocko poboloevq miesto vpichu niekedy. A imunita mi sla.dole.
Ale.zas tak po 2 davke som prirodzene otehotnela, co sa nam nedarilo par rokov....s manzelom si robime.srandu z toho niekedy 🙂

leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
leks
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
3. sep 2024