Robili vám biopsiu uzliny?
Ahojte, som tu nová, Potrebujem poradiť, mám problémy z uzlinami, búria sa mi na viacerých častiach tela, mám za sebou už nejaké vyšetrenia, ale zrejme sa nevyhnem výberu uzliny, alebo biopsii. Máte s tým niektorá skúsenosť, čo vám zistili pri histológii. Budem vďačná za každú odpoveď a radu.
Ahojte,vcera som.bola na sone brucha,lebo mali podozrenie na žlčník a na miesto toho mi zistili ,ze mám vedela pupka nieco vo veľkosti skoro 3krat5 CM.Pozerali to 3 lekari na sone a nevedeli ,talze idem 18.1 na ct.Chirurg povedal,ze to moze byt aj uzlinami,neviem,ale teda strach mam poriadny
Tak už mám výsledky. Hodgkinov lymfóm, typ s nodularnou sklerózou (NS). Zajtra rano idem na hematologiu za pani prinarkou a tá mi určí ďalší postup.
Ahojte,tak ct za sebou,vysledky budem mat o 3 dni.Inak pri objednávaní mi povedali,ze nic pit nebudem a aj tak som pila taku horku potvoru a samozrejme este do zile jod.V stredu idem pre vysledky.
@veri_k ahoj,ako sa citis?Uz si sa neozvala,ako si dopadla u hematologicky a aky bude postup.Celu dobu som na teba myslela.
Ahojte,tak ct za sebou,vysledky budem mat o 3 dni.Inak pri objednávaní mi povedali,ze nic pit nebudem a aj tak som pila taku horku potvoru a samozrejme este do zile jod.V stredu idem pre vysledky.
@veri_k ahoj,ako sa citis?Uz si sa neozvala,ako si dopadla u hematologicky a aky bude postup.Celu dobu som na teba myslela.
@veri_k budem.na teba mysliet,nech je vsetko cim skor v poriadku.Ja dnes skusim zavolat ci nahodou nieje hotovy aspon popis,na jednej strane chcem vediet vysledok,na druhej sa aj bojim.Ale viac prevahuje to,ze chcem počuť,ze je všetko v poriadku nech sa trochu upokojim.Tak sa potom ozvi,napisem,ked uz budem nieco vediet.😘
@janulkama ahojky. Tak už mám za sebou prvú návštevu NOÚ. V priebu budúceho týždňa sa dozviem termín (pravdepodobne hneď ten ďalší týždeň) kedy pôjdem na PET(pozitronová emisná tomografia). Keď budem mať toto vyšetrenie hotové, mám sa skontaktovať s mojim dr. v NOÚ a dohodnem si sním termín kde sa dohodneme na ďalšom postupe a začiatku liečby.
@janulkama ahoj! Prepáč ak obťažujem, ale vidím, že si začiatkom roka začala riešiť to, čo my s mojim 19rocnym synom, hodgkinov lymfom s nodularnou sklerózou 3.B štádium. Mame sa sebou 2xchemo,cize 1.cyklus.Prosim ta ak by ti to nevadilo môžeme si napísať, zháňam info, som zúfalá Ďakujem a dúfam u teba je to na dobrej ceste
@stella1968 ahoj,asi ti neporadim, mne nakoniec nic zavazne nezistili.Aj ked chodim na NOU s inou vecou,co uz je tiez ok,v tomto nemam ani sajnu co by si potrebovala vediet
@janulkama ďakujem aj tak, už mi napísala baba, čo tým prešla a vyliečila sa,
@gigihadid ahoj, uzliny boli posledne, čo sa ukázalo. On chodil od januára po lekároch, nočné potenie, nespavosť, únava, búšenie srdca, tep až 120,a hlavne svrbenie celého tela, ale strašne! A po tom ešte zvýšená teplota nonstop 37,5,schudol dosť veľa.....
Ahojte. Ak sa môžem zapojiť do debaty.. ja som mala najskôr jednu malú uzlinu nad kľúčnou kosťou.. behom týždňa ich bolo asi 6 a mala som ako keby spuchnuty krk. Ale nič ma nebolelo. Akurát som.mala ešte svrbenie kože.. hlavne nohy.. to bola nočná mora.. ani zaspať som nevedela kvôli tomu. Potom mi vybrali jednu uzlinu a podľa výsledkov sa vedelo že čo to je.
Ahojte neviem ci tu este chodievate ale skusim . Mam problem s uzlinou mam ju opuchnutu na jednej strane.Vysledky krvy mam vraj v poriadku povedala doktorka ale aj takmsom s toho nervozna povedala ze nieje velka ale ja ju citim ze ma tlaci a aj na hmat ju citim .poslala ma na sono tak som zvedava co povedia ale co ma zaujima je to ze je mozne aby uzlina sa zmencila a zvetcila rano ked vstanem tak ju skoro ani necitim a pocas dna mi akoby narastie mam pocit ze cim viac si ju chytam t je vetcia co si o to myslite?dakujem
@veri_k ja viem ze moz snazim sa nemysliet na najhorsie ale aj tak som s toho vyklepana lebo dakedy ju citim uplne opuchnutu velku tlaci ma a inokedy nic doktorka hovorila ze nieje velka ale aj tak sa bojim pojdem na sono tak som zvedava co pivedia ved tam by to mala vydiet ci je zvetcena a aka je velka

@karush ďakujem 😊