Rosacea
trpí niekto týmto ochorením? čoraz častejšie ma páli k večeru celá tvár, najma líca. Už vyše pol roka sa mi tvoria po nose červený popraskané žilky a všimla som si tri také malé vriedky, môže to byť toto ochorenie?
@tereziah daj mi potom prosim vediet, ci Ti ten krem zabral 🙂 alebo ako sa to vyvija. Ten PYRATINE XR si neskusala?
@dizajnerka ten nie, všetko stojí kopec peňazí človek aby vykradol banku
@tereziah hej na kozmetiku nerada minam, na vsetko mozne ano, ale na toto nie 😃 vacsinou kupim a nesadne = nepouzivam = kopec vyhodenych penazi. Tu, ktoru vyuzijem, mi nevadi kupit. Ale tento krem by som skusila, ma dobre recenzie 😃 uz som si ho objednala, dam Ti vediet ci mi sadol. Uz sa na neho tesim, som zvedava.
@dizajnerka som zvedava, lebo medik zatiaľ nič moc, ale aspoň trocha prekryje červeň
@dominikakoll tvoj prispevok je uz starsi ale skusim 🙂 nemas nahodou chronicky zapal mandli? (tj. z mandli sa uvolnuje hnis, skus pozriet v zrkadle, prip.zatlacit niecim na mandlu, mal by sa uvolnit). Ak ano, obvodna lek. ta vie skusit preliecit pripadne ta posle ich vybrat.
@tereziah zatial som len vcera prvykrat skusila a rano som vyzerala uz lepsie. Samozrejme to treba testovat dlhsie, tak dam Ti vediet o par dni 🙂
@silvia_28 na krvnom by to nezistili? V januári som bola na krcnom a nič dr nevravela
@dominikakoll hmm neviem. ja som mala tie iste priznaky co ty par rokov dozadu. Chcela som si dat vybrat mandle lebo som videla ze je to odtial. Ale krciar nechcel, vraj co to ma byt ze "na vlastnu ziadost". Uz sa nepamatam ako dlho som to potom este mala a nakoniec obvodna povedala ze mi napise odporucanie na vyber lebo ze uz mala podobne pripady (na dlhsie vysvetlovanie...). Tak mi ich vybrali. Odvtedy nic take nemam.
@silvia_28 ďakujem za radu. Tiež som nad tým premýšľala. Ale keď človek len b... ch lekárov streta až mi je trapno niekedy sa pýtať
@dizajnerka Prosím Ťa aký krém si si to objednala čo teraz skúšaš?
@123bambula https://www.superfood-eshop.sk/kozmetika-pyrati... Tento, ak by si chcela mozem Ti predat vzorku, mam este 3 neotvorene.
@dizajnerka daj prosim vediet ci funguje
@dizajnerka Aj ja som už vyskúšala množstvo krémov čo nemali žiadny efekt.. Ešte mi poradili vyskúšať tento: https://www.ahava.sk/tvar/ahava-upokojujuci-den...
U mňa je problém začervenanie a drsná suchá pokožka na lícach, žiadne vyrážky ani nič podobné, tak len hľadám a skúšam.
Za tú vzorku píšem ip.
@tereziah pomaha ten krem 🙂 som zvedava o tyzden, ale uz chodim von bez makeupu, co je velka vec :D
@danielka55 funguje 🙂
@dizajnerka to sa teším určite vyskúšam, teraz mám krém od kožnej zatiaľ však nemám pocit že pomáha a hrozne vysušuje pokožku. Na kontrolu idem v septembri som zvedavá čo povie. Je to nová kožna a mnohí si ju chvália ale ja mám pocit že moja pokožka a tvár sú zakliate. Asi potom vyskúšam aj ja. Ja mám červenú, suchú pokožku a tie hnusné cievky sem tam. A občas aj drobné vyrážky. Myslíš že by sa hodil aj mne.
@tereziah ja zase mam tvar skor mastnejsiu, cievky vobec, ked dlho neriesim zacervenanie, tak potom to prechadza aj do tych hrbolcekov. Tie kremy vacsinou trva tyzden dva, kym zaberu, predsalen je to dlhodobo cervene, chvilu trva kym flak zmizne. Som zvedava co bude dalej, ci to neprestane ucinkovat a ci to bude treba stale natierat. Ak by to fungovalo aj na vrasky, tak to by sme mali 2 v 1 😀 Ty aky krem teraz skusas? Ani som nevedela ze tolko vela pripravkov moze na to existovat. Horsie je, ak skusime vsetky a nic nepomoze, skoda penazi. Ale hnusna choroba je toto. Aspon, ze zdravotne neskodna, len esteticky a psychicky problem. ☹
no ste ma namotali, idem si ho objednat.. boze dufam, ze to za tie peniaze bude stat.. mne ta levandula krasne stiahla zapal a vyrazky, ale cervene ostalo
a ktory pyratine? xr alebo intensiv? 🤷♀️
@dizajnerka nemas na predaj vzorku? A je to denny ci nocny krem?
@danielka55 NIe, chcem si ich nechat. Ma sa pouzivat 2x denne, tak ja si davam rano a vecer.
@foofee ja mam XR
@dizajnerka ja som si objednala dve vzorky pyratine. Dnes som si dala prvy krat. Celkom dobre ho plet prijala. Po akom case si videla vyslefok?

@foofee levandulovy