Samozlupovacie ponožky - skúsenosti
Mám celoživotný problém so stvrdnutými pätami. Je to dosť nechutné a trhajú sa mi punčocháče, päty praskajú a bolí. Chodím k pedikérke, no dost často sa mi stáva, že nemá voľný termín a já nutne pedikúru potrebujem. A tu čítam , že si môžem urobiť pedikúru doma so samozlupovacími ponožkami. Máte s tým niekto skúsenosti?
Skúšali ste to niekto? není to nejaký reklamný trik? Poraďte!!
Sľúbila som , že napíšem. Neda mi napísať moje skúsenosti. Samozlupovačky som si kúpila a doma s nedočkavosťou nasadila. Teraz keď už nechodím v sandálikoch idem do toho. Strašne dlho mám problém s vysušenou pokožkou. Musela by som chodiť aj 1 x za týždeň, aby som to mala v poriadku. Skôr sa mi stále šúpu. Ponožky som nasadila na 2 hodiny. Čakala som skoro celý týždeň než sa to začalo šúpať. Ale potom to bol teda karneval. Nohy sa mi tak šúpali - že celé kusy . Priznám trosku som tomu pomohla, pretože šupinky boli všade. Ale za týždeň som to zvládla a musím povedať, že nohy mám teraz fakt pekné , take iné, jemnejšie a hladšie. Za mňa jednotka. 🙂
Vidim ze su tu nejake pochybnosti ci sa nejedna o platenu reklamu 🙂 ja teda platrny diskuter nie som a mozem sa podelit o moju skusenost, podobnu ako su dalsie pozitivne. Samozlupovacie ponozky som si nasadila prvykrat presne pred 2 tyzdnami. 6 dni sa nic nedialo tak uz som zacala v duchu frflat ze ten moj muz mal zasa pravdu ze je to nejaka somarina z netu 🙂 No potom to zacalo, najskor sa zacala supat jemna koza okolo prstov, potom aj ostatna. Po sprche sa uvolnena koza odlupovala este ochotnejsie tak myslim ze to dost pomaha procesu. Teraz je jedna nozka uz komplet zlupana a na druhej je este cast kde je klenba so starou kozou, to pojde za par dni prec. Za mna davam jednotlu, mam paty ako dietatko 🙂 urcite to este zopakujem, len neviem ako to urobim cez leto ked koza hrubne v slapkach a sandaloch rychlo, chodot so supajucimi sa nohami v sandaloch sa neda 🙂
Už aj ja som si dokúpila a aj svojim kamoškám a boli spokojné a treba to dám ako vianočný darček, síce netypický ale bude zábavička!!!
Ahojte, vyskúšali sme ponožky a akože dobre, čosi sa zlúpalo, ale na okrajoch päty mi zostala tvrdá škaredá koža a manžel tvrdí že jemu to vôbec nezabralo /nie je doma tento týždeň/ - no ako chlap má iste tú kožu ako hroch, ale žeby ozaj nič? Má zliezť aj tá tvrdá koža ?
mmooly tu je otázka v akom stave si nohy mala. Keď boli ozaj veľmi stvrdnuté tak treba procedúru zopakovať. Funguje to na prírodnej báze a na princípe ovocných kyselín, takže môže byť pokožka miestami rezistentná - hlavne tam kde je stvrdnutá . Zhrubnutá koža na chodidlách nie je len estetický problém. Otlaky na spodnej časti chodidla stimulujú reflexné body v danom mieste a spôsobujú zdravotné ťažkosti, napr. dlhodobé pokašľávanie, bolesti v krížoch, bolesti hlavy, stuhnutá šija, atď. Takže na začiatku treba pravidelnosť v starostlivosti o nohy a mala by zliezť aj tvrdá koža ako hovoríš.
aj som to mala v pláne zopakovať, len neviem či môžem po týždni alebo vyčkať ešte? nespáli mi to tú novú kožu?
Já to mám tak dosť odskúšané, pretože dlhšie to používam. V eshopu som sa pýtala, mi povedali do 14 dní môžem ponožky znova použiť . 😉
laskominka55 - tie isté použiješ alebo nové balenie?
Ahojky, musíš použiť nové balenie.
ahojte 🙂 tak pridavam sa opat do kuminkacie tak moj muzicek teda pocas vianoc experimentoval 🙂 dala som mu tie ponozky samozlupovacie na nohy a teda som bola milo prekvapena a myslim ze on este viacej nakoľko asi ani necakal ze sa mu nieco zlupe z tych noch🙂) ale teda zislo a dost, ale kedže on ich ma dost hrozne myslim tym ( vela stvrnutej koze) tak potrebuje este jednu kuru , ale ze je spokojný s vysledkom hovori uz len to že mi nakazal objednať toho do zasoby viacej 🙂
Som náhodou narazila na túto tému, prosím Vás naozaj to tak funguje, pretože ja mam s tým VEĽKÝ problém, ale už asi 3 roky. Potom ošúpe sa to len na tých pätách, alebo celé chodidlo? A ako to najlepšie aplikovať? 😅
Pre všetky,ktoré nevedia ako to funguje som našla toto video. Kto by chcel kúpiť nech si to zadá do vyhľadávača najde ich určite aj na Slovensku, já som ich teda kúpila na Slovensku - nebudem dávať adresu ,aby to nebola reklama.
https://www.youtube.com/watch?v=Ksl27twhLVY
@anastaziabiela prave ich mam na nohach 🙂 vyzera to ako sacky v tvare ponoziek, je v tom trocha tekutiny a pred pouzitim to rozstrihnes a natiahnes na nohy ako ponozky. Posedis 2-3 hodiny a cakas. Po cca tyzdni sa koza zacne supat vsade kam dosiahla ta tekutina, teda na slapajach a mozno cca 1 cm vyssie, aj medzi prstami. Tam kde nie je vela odumretej koze ide dole len vrchna vrstvicka, kde je jej viac, napr. na patach zide vacsina tej odumretej. Vraj ked je stvrdnuta koza velmi zanedbana nezide na prvykrat vsetko a kura sa da po 2 tyzdnoch opakovat.
Ďakujem za video to je Neuveriteľné ako to funguje !! A je to podľa čísiel, alebo sú tie ponožky jedna veľkosť. Prosím a dá sa to kúpiť aj v nejakej drogérii?
@anastaziabiela na slovensku som nasla jeden nemenovany e-shop ktory lahko vygooglis podla samozlupovacich ponoziek, maju tusim predajnu v ziline. Ponozky predavaju 2 velkosti, do velkosti 41 a od velkosti 42. Vsak na ich stranke najdes.
Ďakujem Ujanka pekne za rady. Našla som.
Babenky, len take infíčko práve som zistila že maju v ponuke nove samozlupovacie ponožky a celkom ma to zaujalo lebo su tiež s papajou a s CO2 🙂 tak som neodolala a objednala 🙂
Potom napišem ale verím že ma nesklamu 🙂 lebo doteraz samozlupovacie ponožky su u mna TOP 🙂
infíčko ?? 😀 tak to dikičko za infičko
Aký je medzi tým rozdiel? Já som si predtým kúpila s papájou. Aplikovala a už sa mi začali lúpať. Najskôr také šupinky ,ale teraz už veľké kusy. A chcem si to objednať tesne pred sandalkovou sezónou.
Ahojte žienky. Ja som raz vyskúšala tieto samozlupovacie ponožky a super to fungovalo. Síce to trvalo skoro 3 týždne, kým sa celé chodidlá olupali, ale výsledok bol super. Ako často si dávate tie ponožky? Nechcem to zas preháňať.
Kupite v DM

Ja som to skúšala 5 x a vždy to perfektne fungovalo. To máš ako s kokosovým olejom 1000 ludí ti povie aký je úžasný a dva že je to tragické. Nevyberieš si. To isté s pleťovou kozmetikou tisíc názorov na jednú vec - pekný večer!!!!