Šampón na podporu rastu vlasov
Maminky,prosim
Mam neskutocne komplexy,mala som dlhe vlasy,ale hrozne znicene,vcera som sa ostrihala a uz od vcera za nimi placem. Kedze mne rastu dost pomaly,tak by som ocenila keby ste mi poradili nejaky fakt dobry sampon. Rozmyslala som,ze si vlasy nadpojim,ale to nema ziaden vyznam,lebo sa zas znicia a nikdy mi nenarastu a nemam rada umelinu. ☺ velmi sa poteskm vsetkym radam
myslím, že žiadny šampon neexistuje. možno tak vytamínové tabletky a strava. inak, sorry, pripadá mi hlúpe mať komlexy z krátkych vlasov. jednak dorastú a potom, existuje kopec krásnych krátkych účesov- porad sa v kaderníctve. keby si bola plešatá, alebo šedivá v mladom veku, ale krátke vlasy a komplexy ? rieš, čo ti chýba na osobnosti a sebavedomí....a nie na vlasoch
ja si myslí, že ano. Ale nie som úplný odborník. Možno ak napíšeš im na stránke chinin.sk, odpovedia ti.
ahojte, citam tu kladne ohlasy na chininove produkty....za aky dlhy cas ste spozorovali ucinky ? vdaka
www.chininovakozmetika.sk ODPORUCAM. Odosielaju do 24 hodin od objednania a ceny su velmi dobre, dokonca tam vychadza najlacnejsie postovne.
na podporu rastu vlasov a ich regeneraciu možem doporučit vlasovu kozmetiku Nioxin. Je sice maličko drahšia, ale naozaj sa vyplatí investovat
alebo Lee Stafford. Sama tuto značku vlasovej kozmetiky použivam. Mam ich šampon na blond vlasy a masku n apodporu rastu vlasov. Len v bežnej drogerii to nekupiš, najdeš to na Notino.sk
alebo Kerastase, Matrix, Sebastian. Su to velmi dobre sady vlasovej kozmetiky vhodnej na jemne vlasy bez objemu a ceny su tiež primerane k ich kvalite. Sama použivam tiež značku Sebastian a som s nou spokojna. Len ju nemaju všade, najdeš ju hlavne na Notino
čo šampon značky Collistar? SKušala ste ho niektora? Tejto značky sa vyrabaju aj balzamy na vlasy a masky, sera. Budem rada za nejaky nazor

mozem za seba povedat ze to funguje, po 2.porode sa mi spravili kuty a vypadlo mi asi polovica vlasov. zacala som pouzivat sampon a vodicku, po 10 dnoch zacali vlasy padat menej no a po par tyzdnoch som si vsimla ze na tych holych miestach mi rastu nove vlasy, ktore dnes uz maju asi 3 cm 😀