Schudla som 10 kg a nič mi nezistili
Prosím poradíte v maji som mala 2dávku očkovania. netrvrdím, že to má suvis, ale spomeniem to...Od juna mi začalo bývať zle od žaludka nechutilo mi jesť.po nejakých 3hod. to vždy prešlo.váha išla dole 10kg.kupila som si B-komplex chuť sa vrátila no vaha išla aj tak dole od augusta už stojí.V septembri som išla obvodnemu.poslal ma na endokr. šítna žlaza ok. potom som zase išla yobrali mi krv a železo nizke že to može mať suvis mam lieky už 2týždne a váha stojí.neviete mi poradiť niekto ako pribrať.chcem tých 10kg späť som kosť a koža a to nechcem.
@marianeta po druhej. Ja som mala dlhodobo zdrav. problemy a brala som lieky. Prave sa riesilo ci vakcina ano/nie ... pretoze mohol by byt pre mna byt zly aj koronavirus. Tak si vyber 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Bolo to az po druhej davke. Take plizive ... Zacala som byt chora 20 dni po druhej davke a uz som nevyzdravela. Beriem lieky druhy mesiac. A zacina mi byt lepsie. Verim, ze to dam - ale je to frustrujuce. Som si ista, ze ten problem je po vakcine. Z plneho zdravia je zo mna taka polotroska. Ale co sa pytas s tym potvrdenim - kamaratka ma sklerozu multiplex a po prvej davke ju viezla sanitka 2x po druhej 3x a z palicky presla na choditko - co sa moze stat aj bez vakciny. Ale ta ma stavy, ze jej prestane kompletne fungovat telo a ako sedi tak sa zosupne na zem a nedokaze sa ani pohnut. Ma v papieroch ze to ma z vakciny a dalsiu nemoze. Lenze u nej je tiez otazka, ci by ju nezabil koronavirus. Takze super vyber. Inak ostatni su v okoli co mame po ockovani v pohode. Len ja a kamaratka ... Ale my sme mali zdrav. problemy predtym
@kittykat22 Co sa tyka tej sclerosis multiplexvu kamaratky, tak tato choroba odjakziva prebiehala v atakoch. To suvis s ockovanim nema. Tuto chorobu mala aj moja sesternica a viacero znamych a takto to prebiehalo
@dadis ma to z vakciny a ma to aj v papieroch. Ataka mala vzdy, ale ze sa zosunula ako karta k zemi mala 1x po vakcine po 48 hodinach od nej a mala tych atakov 8 za 6 tyzdnov. Predtym mala ze sa nemohla postavit. Ale teraz sa zosunie ako karta a nedokazae sa pohnut - vobec. Ma kompletnu paralizu. Lekarka jej potvrdila ze to je po vakcine a ma aj v papieroch ze dalsia nebude.
@dadis ti pisem ze neurologicka jej doporucila viac davok nedavat. Ma to v papieroch. Neviem co na tom nechapes. Jej reakcia im. systemu na vakcinu bola zla. Mozes mi posielat milion statistik, nemoze si dat dalsiu vackinu. Nema to doporucene a ma tam zapisane, ze mala blbu odozvu. Ja uz neviem ako ti to mam inak napisat. Ma 2 davky po ktorych sa zrutila a tretia nebude.
Aj svokra takto schudla po ockovani pfizerom. Tiež najskôr že nič nič a teraz jej zistili veľmi zle pečeňové testy a jej aj tu stitnu. Čo to konkrétne je s pečeňou ešte nevieme, ďalšie vyšetrenia má budúci týždeň.
A este som zabudla napisat odkedy som chudla tak nad pupkom
Sa mi ked lezim na chrbte vyduva taka gula bola som na sone a tam nic nevideli.o 3 tyzdne idem ako samoplatca inde lebo sa mi zda ze sa mi to od sept.zvacsilo
@kittykat22 Ved ja som ti na to nic nenapisala 🤦♀️, ja tu tvoju kamaratku a jej zdravotny stav nepoznam.Jednoducho sm suvisi s imunitnym systemom, ich pacientska organizacia dala odporucanie na ockovanie. Mimochodom tej mojej sesternici sm prepuklo po prekonanej chripke. Takze ano, nejaky suvis s infekciou a ockovanim to bohuzial ma. Nevies teraz s urcitistou povedat, ako by kamaratka a jej imunita zareagovala na covid. Ale urcite by som na fore nezverejnovala zdravotny stav cudzej osoby ako vystrihanie pred ockovanim. Preto mame na sk 40% zaockovanost, lebo sa na slovenskom internetovom priestore tak lahko siri strach a mame velmi vela zbytocnych umrti.

@mareka49 no psychika ale už je to ok, som vydata stastne, praca stale rovnaka ok