icon

Sekundárny zhubný nádor mozgu: Opýtajte sa onkológa

pik712
27. dec 2024

Sekundárny zhubný nádor mozgu a plien
Dobry vecer prajem prosim Vas je tu nejaky onkolog alebo onkologicka ktorym by som mohla napisat? Opytat sa? Dakujem pekne.

Strana
z2
taktotedanie
27. dec 2024

@pik712 napis zdravotnici na MK, je tam zoznam zdravotnikov v pravidlach skupiny, bud napises prispevok do skuoiny kde zdravotnika oznacis alebo napises zdravotnikovi ss
Ked sa rozhodnes uverejnit prispevok precitaj si ako ma vyzerat podla pravidiel

mamina7070
27. dec 2024

preco zakladas dalsie a dalsie temy ? tvoja teta je dospela a svojpravna nechaj ju na pokoji

pik712
autor
27. dec 2024

@mamina7070 chcem jej pomoct preto

pik712
autor
27. dec 2024

@mamina7070 myslim keby ste boli v mojej kozi tak tiez by ste sa snazili pomoct keby ste tu osobu mali radi a vyrastali pri nej nemusite to citat ani reagovat na to ak sa vam to nepaci

pik712
autor
27. dec 2024

@taktotedanie dakujem

mamina7070
27. dec 2024

@pik712 tvoja teta ma svojho onkologa a podstupuje liecbu podla tej druhej temy tak ak jej chces pomoct navstiv ju navar jej rozpravaj sa s nou

ak jej chces pomoct nazorom ineho onkologa zaplat jej na https://www.diagnose.me/sk/. len tam musis nahrat jej nalezy mri atd

to vo tu robis jej nijako nepomaha a ak nemas jej suhlas aby si zverejnovala tak je to kontraproduktivne

pik712
autor
27. dec 2024

@mamina7070 jej to vadit nebude bola by rada ak by sa jej dalo pomoct ano rozpravala som sa s doktorom lenze rada by som chcela vediet aj nazor ineho doktora mozno aj mimo SK ak ma niekto skusenost alebo podobnu chorobu ☹️

mamina7070
27. dec 2024

@pik712 a uz ma paliativnu liecbu? videla som tu spravu v zdravotnikoch ? co jej davaju na tie bolesti ?
v skupine zdravotnikov je aj onkolog urcite sa ti vyjadri
uz ste kontaktovali VOU ?

pik712
autor
27. dec 2024

@mamina7070 vlastne jej davaju len vyzivy nic viac lezi na neurologii a nejake injekcie tabletky .. mozem sa opytat co to znamena VOU?

zuzanaa239
27. dec 2024

@pik712 východoslovensky onklogicky ústav v KE
mrzí ma to, ale asi už veľa pomoci nebude, len paliativnou starostlivosťou, na vyliečenie šance pri nádore, ktorý metastazoval do mozgu sú už minimálne. Žiaľ, kedy sa jej objavil v prsníku nádor a aku liečbu absolvovala?

mamina7070
27. dec 2024

@pik712 no chodievaj za nou rozpravaj sa s nou nech si moze usporiadat svoje veci a proste len bud pri nej

pik712
autor
27. dec 2024

@zuzanaa239 och boze su to uz 3 roky a len bioliecba

zuzanaa239
27. dec 2024

@pik712 veru hrozné je to sucitim s vami, od zaciatku sa liecila len BJ? Zvyknu aspon do Ke poslat aj do BA vela ludi dochadza za liecbou. Tam neviete v akom stadiu sa to podchytilo pred 3 rokmi? Lebo tam uz sa dalo vidiet, ake su prognozy, ked uz mala pri zachyte rakoviny neoperovatelny nador uz bol tazky zaciatok.

pik712
autor
27. dec 2024

@zuzanaa239 ano len Bj ona ked prisla prvykrat k lekarovi uz bola v 4 stadiu

fidorka7
27. dec 2024

@pik712 vieš čo, niektoré nádory sa ani inak ako bioliečbou nedajú liečiť - napr. môj kmotor má neuroendokrinný nádor tenkého čreva a dostal len bio, vraj chemo na to nezaberá

pik712
autor
27. dec 2024

@fidorka7 je to hrozne 😭😭😭 neberie mi to mozog ze teta zomrie nikto si to v rodine ani nevie take nieco predstavit

maialeo
5. máj 2025
@fidorka7

@pik712 vieš čo, niektoré nádory sa ani inak ako bioliečbou nedajú liečiť - napr. môj kmotor má neuroendokrinný nádor tenkého čreva a dostal len bio, vraj chemo na to nezaberá

@fidorka7 ahoj, ako ten NET pokracuje?

fidorka7
9. máj 2025
@maialeo

@fidorka7 ahoj, ako ten NET pokracuje?

@maialeo ahoj. v decembri a v marci MRI - mierne zmenšenie MTS. ty sa ako držiš?

maialeo
12. máj 2025
@fidorka7

@maialeo ahoj. v decembri a v marci MRI - mierne zmenšenie MTS. ty sa ako držiš?

@fidorka7 zatial to ide... len ta psychika s tym pracuje po svojom. Resuscitacia cca kazde tri mesiace.

fidorka7
22. máj 2025
@maialeo

@fidorka7 zatial to ide... len ta psychika s tym pracuje po svojom. Resuscitacia cca kazde tri mesiace.

@maialeo to ma mrzí. drž sa

maialeo
27. jún 2025
@fidorka7

@maialeo to ma mrzí. drž sa

@fidorka7 ako pokracujete?

maialeo
Autor odpoveď zmazal
fidorka7
21. sep 2025
@maialeo

@fidorka7 ako pokracujete?

@maialeo malé MTS vymizli úplne a tie dve veľké sa zmenšili a opuzdrili - vyzerá to nádejne že ak to takto bude pokračovať, tak budú operabilné... a ty sa máš ako?

maialeo
22. sep 2025
@fidorka7

@maialeo malé MTS vymizli úplne a tie dve veľké sa zmenšili a opuzdrili - vyzerá to nádejne že ak to takto bude pokračovať, tak budú operabilné... a ty sa máš ako?

@fidorka7 drzim palce.... mne sa to zvrhlo do kosti a pluc. Chemo som odmietla. Nejak dozijem.

fidorka7
28. sep 2025
@maialeo

@fidorka7 drzim palce.... mne sa to zvrhlo do kosti a pluc. Chemo som odmietla. Nejak dozijem.

@maialeo je mi to velmi luto. ani neviem co povedať, je to ťažké

maialeo
28. sep 2025
@fidorka7

@maialeo je mi to velmi luto. ani neviem co povedať, je to ťažké

@fidorka7 preco luto? Kazdy raz zomrie tak ci tak.

fidorka7
29. sep 2025
@maialeo

@fidorka7 preco luto? Kazdy raz zomrie tak ci tak.

@maialeo ano to máš pravdu, ale život by sme si mali naplno užívať, nie "najak dožiť". a netrápiť sa...

maialeo
30. sep 2025
@fidorka7

@maialeo ano to máš pravdu, ale život by sme si mali naplno užívať, nie "najak dožiť". a netrápiť sa...

@fidorka7 a preco usudzujes, ze sa trapim a nejak dozivam? Len som sa rozhodla nepodstupovat chemoterapiu, to je cele. Vobec nad tym netreba vyjadrovat lutost.

fidorka7
1. okt 2025
@maialeo

@fidorka7 a preco usudzujes, ze sa trapim a nejak dozivam? Len som sa rozhodla nepodstupovat chemoterapiu, to je cele. Vobec nad tym netreba vyjadrovat lutost.

@maialeo vieš čo,neviem ci sa trápiš ale napísala si: Nejak dozijem. Nepíšeš, užívam si kým tu som... ale to je jedno, je to tvoja vec ako to vnímaš. Rozhodne som sa ťa nechcela dotknuť a už vôbec ľutovať teba. Ľutujem všetkých ktorí v mladosti riešia vážne zdravotné problémy...

maialeo
3. okt 2025
@fidorka7

@maialeo vieš čo,neviem ci sa trápiš ale napísala si: Nejak dozijem. Nepíšeš, užívam si kým tu som... ale to je jedno, je to tvoja vec ako to vnímaš. Rozhodne som sa ťa nechcela dotknuť a už vôbec ľutovať teba. Ľutujem všetkých ktorí v mladosti riešia vážne zdravotné problémy...

@fidorka7 nikoho netreba lutovat. Nikto si to svojvolne nevybral a lutost fakt nepomaha. Nakoniec.... hocikomu sa moze stat hocico. Ja som tu chemosku odmietla a v tej suvislosri som pisala, ze nejak dozijem. Ja som srab, proste nezvladnem psychicky zasahy do tela. Uz tie operacie boli peklo.

Strana
z2