Silné bolesti žalúdka a kŕče
@pompovadalibor zapal žalúdka?
@pompovadalibor zapal žalúdka?
@kubizde to len terás začali tie bolesti nedá sami ani spať
@pompovadalibor aj mne začal doslova z hodiny na hodiny..skús dať tabletku a ak neprejde smer lekár
@pompovadalibor aj mne začal doslova z hodiny na hodiny..skús dať tabletku a ak neprejde smer lekár
@kubizde dám si Novalgin lebo nemôžem také silné tabletky lebo ja beriem aj bisoprolo na tep
@pompovadalibor pohotovost, mas bud zlcnikovy zachvat ci pankreaticky. mas to daleko?
@pompovadalibor ja som v zivote toto nemala ale to je skor zachvat , zlcnik mas OK?
@pompovadalibor pohotovost, mas bud zlcnikovy zachvat ci pankreaticky. mas to daleko?
@balerina2025 nemám ďaleko pohotovosť to ma pichá tam až do hrdla mi ide tá bolesť
@pompovadalibor ja som v zivote toto nemala ale to je skor zachvat , zlcnik mas OK?
@balerina2025 neviem nerobili mi na žlčník visetrenie
@balerina2025 neviem nerobili mi na žlčník visetrenie
@pompovadalibor chod. pre istotu
@pompovadalibor chod chod. budes kludnjesi, ja uz popila a pojedla hocico ale toto som nezazila. ale pobodbne zazili znami.
@pompovadalibor chod. pre istotu
@pompovadalibor chod chod. budes kludnjesi, ja uz popila a pojedla hocico ale toto som nezazila. ale pobodbne zazili znami.
@balerina2025 áno pôjdem ďakujem za radu
@balerina2025 áno pôjdem ďakujem za radu
@pompovadalibor drzim palce daj vediet ako si dopadol🍀
@balerina2025 áno ďakujem
@balerina2025 včera som ani nešla na pohotovosť trošku ma prešlo už len trošku ma boli
@balerina2025 včera som ani nešla na pohotovosť trošku ma prešlo už len trošku ma boli
@pompovadalibor mozno si schuti zjedol. dnes si daj dietny den
@pompovadalibor mozno si schuti zjedol. dnes si daj dietny den
@balerina2025 áno nebudem nič také jesť

??? co si jedol pil