Silné zvuky čriev
21. feb 2019
Mamicky,poradte prosim...asi v novembri som zacala mat problemy so stolicou...brala som probio,neupravilo sa...v decembri mi brali vyter,bol ok..bola som u mudr...poslal ma na gastro...tam som mu povedala,ze mam zltu stolicu a uz 2 mesiace riedku,penivu...a zacali mi neskutocne grulit creva...hlasno a neprijemne a dost som trpela plynnatostou....dal mi antib.,nejake lieky na odvzdusnenie criev a vzal krv na heliko...caka ma kontrola...kym som brala liekyky,bolo to fajn,ale zase sa mi creva ozyvaju a neskutocne...vobec neviem co to sposobuje...vylucila som mlieko,pecivo ale je to uz neprijemne...nemate s tym skusenosti...dakujem

@lhea ja si už ani nepamätám,ale viem,ze odvtedy som zacala mat problem so zapchou,predrym som kazde rano sla na velku potrebu,potom sa cosi stalo a ja aj 3,4 dni nemohla....vratila som sa naspäť k vsetkym jedlam,ale uz som to mala zle....jem vsetko,ale stolica nepravodelna,obcas som nafuknuta jak delo,ja som aj lutovala ze som to riesila,radsej by som castejsie chodila na zachod ako kazdy treti den...