icon

Šklbanie v oku

16. júl 2025

Mesiac mi šklbe v oku (tik) je to nepríjemné,lebo často sk pri rozhovore s ľuďmi.
Niekedy mám dhšie pokoj, niekedy každú chvíľu.
Vitamín B-complex aj Magnezium užívam dlhšie a bez výsledku.

Mám s tým ísť k lekárovi či to prejde samé?

tramtada31
16. júl 2025

Ja som to mala vzdy zo stresu a nevyspatia, po náročnom pracovnom obdobi to vzdy preslo same. Nemôže byt podobný pripad aj u teba?

kataina
16. júl 2025

Thiamin si daj aj dlhodobo

sowhat
17. júl 2025

zvys davku magnezia alebo vyskusaj inu formu (drahsiu, ale lepsie vstrebatelnu)

taktotedanie
17. júl 2025

Tento tyzden asi 6 taka ista zalozena tema, skus pohladat viac na mk a najdes odpovede
Ziadna kava ziadny energetak, vela spanku, vela vody, zisdny stres a magnezium

autor
17. júl 2025
@taktotedanie

Tento tyzden asi 6 taka ista zalozena tema, skus pohladat viac na mk a najdes odpovede
Ziadna kava ziadny energetak, vela spanku, vela vody, zisdny stres a magnezium

@taktotedanie Ospravedlňujem sa,ved práve som čítala aj skúšala vitamíny, ale vôbec nepomáha a mihá mi to fojp4a niekedy veľmi častp.Vdaka.

autor
17. júl 2025
@tramtada31

Ja som to mala vzdy zo stresu a nevyspatia, po náročnom pracovnom obdobi to vzdy preslo same. Nemôže byt podobný pripad aj u teba?

@sowhat Ďakujem myslím, že mám dobré, sle zvyšom davku.
@kataina Ďakujem budem brať dlhodobo.
@tramtada31 Môže byť..ale práveže vp veľmi stresovom období a málo spánku je ux3za mnou a v tedy som to nemala. Ale som stresák je pravda.

tramtada31
17. júl 2025
@anonym_autor

@tramtada31 Môže byť..ale práveže vp veľmi stresovom období a málo spánku je ux3za mnou a v tedy som to nemala. Ale som stresák je pravda.

@anonym_autor ono sa to nemusi objaviť súbežne ale ako následok, čiže aj par dni po tom stresu, nedostatku spanku. Zober si par dni dovolenky, veľa spi.

zdenka11081983
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor treba ísť na calciove injekcie, aspoň 5. Pomôže zarucene

autor
18. júl 2025
@tramtada31

@anonym_autor ono sa to nemusi objaviť súbežne ale ako následok, čiže aj par dni po tom stresu, nedostatku spanku. Zober si par dni dovolenky, veľa spi.

@zdenka11081983 To fakt? nepočula som. Ake vďaka.
@tramtada31 Veď toto..Už mi to ide na nervy dosť.