Skúsenosti s diétou od Herbalife
Ahojte,skúšala som x diét,no každá z nulovým výsledkom. Uvažujem o Herbalife,má niekto skúsenosti? Myslím,že sú to vyhodené peniaze,ale predsa by má zaujímal váš názor. Ďakujem🙂
@swwan napisem len tolko. Zacal s tym otec a zacal mat problemy so stitnou zlazou. Potom zacala sestra a tak isto. Momentalne otec uz nema stitnu zlazu, museli vyoperovat asestra na liekoch. Kolegynka to iste. Asi tak. Je to chemicka bomba.
@amarilka26 uplna somarina

@lulila098 vobec nie.
@ada93 áno, máš pravdu. Ja som skúsila Herbalife, je to umelina a to jedlo je zo sóje (myslím koktajl) no a 99% sóje pestovanej vo svete je geneticky modifikovaná. To ešte nie je preskúmané, čo to spraví s organizmom. Oni síce tvrdia, že všetko, čo je v Herbalife produktoch, je BIO....
Kolegynka schudla pomocou Herbalifu, lenže ona má strašne silnú vôľu a v skutočnosti nejedla skoro nič okrem Herbalife koktajlov ráno a večer. Na obed si dala len 5 dkg syra a trochu surovej zeleniny. Takto sa dá schudnúť, ale to nie je vdaka Herbalifu ale vdaka hladovania.
Skúsila som to aj ja, ráno a večer koktajl a skromný obed, no ja som to večer nevydržala. papala som to 4 mesiace a neschudla som nič....ja som potrebovala dať dole 4 kg, ale vôbec sa to nepohlo...
@didusik001 ja som s herbalife schudla za 2 mesiace 12kg ako som už vyššie písala. A teda ja som obed mala normálny ako moja rodinka. Ako mesko omáčka zemiaky atd
Lulila098 môžeš aj mne napísať do správy cenu??
@pirulka2 tiež predavam Herbalife, ak máte záujem niekto, píšte mi. Mám aj referencie klientov a program na podporu.
Pozrite si zloženie Herbalife vs. najlacnejší protein na Slovensku.
Herbalife: https://www.herba-produkty.sk/wp-content/upload...
najviac Lowcost čo sa dá kúpiť: https://www.stillmass-nutrition.sk/eshop/exc-wh...
Keď sa niekto aj tak rozhodne pre 1. možnosť tak...
A samozrejme čo sa týka proteinov sú oveľa lepšie a stále sú lacnejšie ako HL.
@anjelik107 a dá sa pod teba aj registrovať? Sú nejaké podmienky registrácie??
@pirulka2 áno dá sa. Napíš mi do súkromnej spravy a vysvetlím ti ake su možnosti.
@panizlata nie, je to hlúposť čo hovoríte.
Napíšte mi súkromne a pomôžem vám
Ak sa vrátili k pôvodným stravovacím navykom, tak kilá sa vrátili.
Fuha som prekvapená že toľko peňazí. ste ochotné dať za diétu... sú aj lacnejšie spôsoby ako schudnúť a za zvyšné peniaze si radšej kúpte nové oblečenie ktoré vás tiež bude motivovať aby ste si váhu udržali.. kúpte si poriadny kvalitný Aloe Vera gél, pravidelným užívaním gélu zhodíte začiatočných pár kíl,telo si vyčistite, budete mať krajsiu pokožku,vlasy,nechty, oveľa viac energie a naštartuje si metabolizmus... toto je základom každej diéty bez detoxu sú zbytočné všetky investície iba ak by si riadne cvičila no ja nie som ten typ čo bude drieť vo fitku...ja radšej po 18 tej nejem do postele idem fakt že hladná, pijem veľa vody a pohyb maximálne koľko sa dá trávim čas s deťmi vonku+ domácnosť takže sa niekedy nezastavim aj do večera...zistila som že najviac priberám z pečiva môj milovaný chlebík ktorého sa neviem vzdať no každé ráno si ho dám s maslom a džemom,cez deň si doprajem jedno výdatné jedlo a jednu sladkosť...a potom už len ovocie, zelenina, voda...po jedle beriem 1 x denne 2 kapsule minci Plus od Justu viažu na seba tuky z jedla ktoré prijimam,a blokuje chuť na sladké takže z toho jedného jedla čo si dám nepriberiem a výdaj energie mám väčší takže to ide pekne samo bez trápenia a zasahovania do môjho zdravia... začala som v januári , prvý mesiac dolu 3 kg február 2 kg,marec 2 kg ,pomaly ale ide to...

@swwan Osobne by som neskusala ziadne taketo diety... staci dostatok pohybu, vyvazena strava aspon 5x denne a dostatok tekutin... ak chces efektivne schudnut je toto podla mna jedina cesta... a hlavne nehladovat... pohybom a dobrou stravou nastartujes metabolizmus jedna radost... skus obmedzit pecivo a sladkosti, dopraj si viac ovocia (nie vecer) a zeleniny. Budes sa citit lepsie a dostanes do seba mnozstvo vitaminov.