icon

Skúsenosti s diétou od Herbalife

swwan
1. júl 2017

Ahojte,skúšala som x diét,no každá z nulovým výsledkom. Uvažujem o Herbalife,má niekto skúsenosti? Myslím,že sú to vyhodené peniaze,ale predsa by má zaujímal váš názor. Ďakujem🙂

ada93
9. jan 2019

@swwan Osobne by som neskusala ziadne taketo diety... staci dostatok pohybu, vyvazena strava aspon 5x denne a dostatok tekutin... ak chces efektivne schudnut je toto podla mna jedina cesta... a hlavne nehladovat... pohybom a dobrou stravou nastartujes metabolizmus jedna radost... skus obmedzit pecivo a sladkosti, dopraj si viac ovocia (nie vecer) a zeleniny. Budes sa citit lepsie a dostanes do seba mnozstvo vitaminov.

amarilka26
9. jan 2019

@swwan napisem len tolko. Zacal s tym otec a zacal mat problemy so stitnou zlazou. Potom zacala sestra a tak isto. Momentalne otec uz nema stitnu zlazu, museli vyoperovat asestra na liekoch. Kolegynka to iste. Asi tak. Je to chemicka bomba.

lulila098
9. jan 2019

@amarilka26 uplna somarina

sticker
amarilka26
9. jan 2019

@lulila098 vobec nie.

macik34
9. jan 2019

@lulila098 skusala si??

lulila098
9. jan 2019

@macik34 ANO skusala a pekne som styym schudla 12kg za 2 mesiace a stale to pouzivam 😉

macik34
9. jan 2019

@lulila098 za kolko kupujes? Co vsetko a ako casto uzivas? Kludne aj IP

lulila098
10. jan 2019

@macik34 ok 😉

didusik001
10. jan 2019

@ada93 áno, máš pravdu. Ja som skúsila Herbalife, je to umelina a to jedlo je zo sóje (myslím koktajl) no a 99% sóje pestovanej vo svete je geneticky modifikovaná. To ešte nie je preskúmané, čo to spraví s organizmom. Oni síce tvrdia, že všetko, čo je v Herbalife produktoch, je BIO....
Kolegynka schudla pomocou Herbalifu, lenže ona má strašne silnú vôľu a v skutočnosti nejedla skoro nič okrem Herbalife koktajlov ráno a večer. Na obed si dala len 5 dkg syra a trochu surovej zeleniny. Takto sa dá schudnúť, ale to nie je vdaka Herbalifu ale vdaka hladovania.
Skúsila som to aj ja, ráno a večer koktajl a skromný obed, no ja som to večer nevydržala. papala som to 4 mesiace a neschudla som nič....ja som potrebovala dať dole 4 kg, ale vôbec sa to nepohlo...

lulila098
11. jan 2019

@didusik001 ja som s herbalife schudla za 2 mesiace 12kg ako som už vyššie písala. A teda ja som obed mala normálny ako moja rodinka. Ako mesko omáčka zemiaky atd

macik34
11. jan 2019

@lulila098 takze po kolko ich predavas?

lulila098
11. jan 2019

@macik34 takto na verejnosti nemôžem písať cenu.pisala som už správu

macik34
11. jan 2019

@lulila098 uz som nasla

lulila098
11. jan 2019

@macik34 a žiadna odpoveď na spravu

macik34
11. jan 2019

@lulila098 Ty si mi odpovedala po x otazkach, kym som zistila, ze si predajca. Kokteil nestaci. Treba dokupit dalsie veci.. Stovky eur mesacne si treba rozmysliet. Preco nemozes napisat cenu na verejnosti, je to tajne?

macik34
11. jan 2019

@lulila098 pises, ze si paradne schudla. No mozno si len robis reklamu

lulila098
12. jan 2019

@macik34 je to zakázané mam to v zmluve napísane

lulila098
12. jan 2019

@macik34 je to na tebe ci mi veríš alebo nie.

pirulka2
13. jan 2019

Lulila098 môžeš aj mne napísať do správy cenu??

anjelik107
13. jan 2019

@pirulka2 tiež predavam Herbalife, ak máte záujem niekto, píšte mi. Mám aj referencie klientov a program na podporu.

milanm_
13. jan 2019

Pozrite si zloženie Herbalife vs. najlacnejší protein na Slovensku.
Herbalife: https://www.herba-produkty.sk/wp-content/upload...
najviac Lowcost čo sa dá kúpiť: https://www.stillmass-nutrition.sk/eshop/exc-wh...
Keď sa niekto aj tak rozhodne pre 1. možnosť tak...
A samozrejme čo sa týka proteinov sú oveľa lepšie a stále sú lacnejšie ako HL.

lulila098
14. jan 2019

@pirulka2 samozrejme

pirulka2
13. mar 2019

@anjelik107 a dá sa pod teba aj registrovať? Sú nejaké podmienky registrácie??

anjelik107
13. mar 2019

@pirulka2 áno dá sa. Napíš mi do súkromnej spravy a vysvetlím ti ake su možnosti.

panizlata
28. mar 2019

@lulila098 Prave som sa rozhodla chudnut s herbalifom je pravda ze si tym poskodim stitnu zlazu?

anjelik107
28. mar 2019

@panizlata nie, je to hlúposť čo hovoríte.
Napíšte mi súkromne a pomôžem vám

macik34
29. mar 2019

@panizlata kolegyna s muzom uz na to minuli za 2 mesiace 300 eur. Prvy mesiac schudli.. uz to maju naspat... napriek tomu stale rozmyslam, ze to aj ja skusim

pirulka2
29. mar 2019

Ak sa vrátili k pôvodným stravovacím navykom, tak kilá sa vrátili.

lulila098
29. mar 2019

@panizlata urcite nie to je velka hlupost ....ak chces vediet nieco viac mozes spravu poslat..

bazoskaa
29. mar 2019

Fuha som prekvapená že toľko peňazí. ste ochotné dať za diétu... sú aj lacnejšie spôsoby ako schudnúť a za zvyšné peniaze si radšej kúpte nové oblečenie ktoré vás tiež bude motivovať aby ste si váhu udržali.. kúpte si poriadny kvalitný Aloe Vera gél, pravidelným užívaním gélu zhodíte začiatočných pár kíl,telo si vyčistite, budete mať krajsiu pokožku,vlasy,nechty, oveľa viac energie a naštartuje si metabolizmus... toto je základom každej diéty bez detoxu sú zbytočné všetky investície iba ak by si riadne cvičila no ja nie som ten typ čo bude drieť vo fitku...ja radšej po 18 tej nejem do postele idem fakt že hladná, pijem veľa vody a pohyb maximálne koľko sa dá trávim čas s deťmi vonku+ domácnosť takže sa niekedy nezastavim aj do večera...zistila som že najviac priberám z pečiva môj milovaný chlebík ktorého sa neviem vzdať no každé ráno si ho dám s maslom a džemom,cez deň si doprajem jedno výdatné jedlo a jednu sladkosť...a potom už len ovocie, zelenina, voda...po jedle beriem 1 x denne 2 kapsule minci Plus od Justu viažu na seba tuky z jedla ktoré prijimam,a blokuje chuť na sladké takže z toho jedného jedla čo si dám nepriberiem a výdaj energie mám väčší takže to ide pekne samo bez trápenia a zasahovania do môjho zdravia... začala som v januári , prvý mesiac dolu 3 kg február 2 kg,marec 2 kg ,pomaly ale ide to...