Skúsenosti s diétou od Herbalife
Ahojte,skúšala som x diét,no každá z nulovým výsledkom. Uvažujem o Herbalife,má niekto skúsenosti? Myslím,že sú to vyhodené peniaze,ale predsa by má zaujímal váš názor. Ďakujem🙂
@lulila098 to je síce pekné číslo ale čo myslíš aký to má dopad na zdravie ako telo bude reagovať ked nebude príjímať žiadne produkty na chudnutie ..chudnutie s efektom je dlhodobá záležitosť ale samozrejme je to každého vec a rozhodnutie ako naloží so svojím telom a zdravím ...
Ja mám napríklad ten ich Aloe gél,celkom mi to utlmilo chute na koláče-chodila som aj 4x týždenne do cukrárne s nádobou😅🙁čiže mi to aj cenovo vyhovuje, pleť sa vyčistila, kilá si držím a na širšie boky mi pomôžu jedine drepy a tak😀koktail mi dal vzorku,ale nechutil-sladke veci nepijem a toto je taká hustejšia konzistencia,napínalo ma z toho..
Odporúčam osobného trénera a niekoho,kto vám ozaj zo srdca pomôže-bez zbytočných volovín za polku výplaty 😟robte si aj Denniček,čo a kedy toho pojete, môže vás to na konci dňa celkom prekvapiť ☺️
@lulila098 veľakrát nakúpime v takom Kauflande prkotiny typu čipsy, mrazené polotovary,.. A keď si tú sumu vydelite počtom dní, na deň je to Ok suma🙂
Ja s tym pracujem, hned takto na uvod, aby niekto nemal pocit, z zavadzam. co sa tyka produktov ake zena potrebuje, ja vzdy vychazam z uvodneho pohovoru co mame, ze aky ma rezim, ako sa stravuje. podla toho jej viem poradit. Mnohym zenam uplne stacia pri redukcii ranajky a vecere, popripade caj ak maju problem s pitnym rezimom. Takze nemusite dat do toho 200€ na mesiac/ co sa tyka tej ceny. presne cisla nebudem pisat, ale same uznajte, ze ked idem do obchodu kazdy druhy den, ta to kupim, to kupim a hned mam na nakup 10-15€. takto to davate sice naraz, ale v konecnom dosledku ma tie ranajky na den stoja menej ako bageta v lidli/dve sladke buchticky... cenovo je to mozno porovnatene ale vyzivovo a kaloricky sa to porovnat neda....
Co sa tyka jojo-efektu... ak sa teraz bude dzat a mesiac nejest chlieb, co sa stane? schudnem.... jasne... a ked po mesiaci zase chieb zacnem jest? tak priberiem... cvicim-chudnem, prestanem - priberiem.... je to tak pri vsetkom. No a tu sme na to my... PORADCOVIA ( zamerne velkym, lebo bohuzial su aj predajcvia, rozne eshoppy, kde vam produkt len za vidinou zisku predaju) ale poradcovia, sa snazia tych ludi naozaj naucit jest. pomozu im zostavit vlastne jedalnicky, ale nie, toto mozes, toto nie, ale toto by si nemal jest vtedy lebo.... toto by si mal jest vtedy lebo... musis pit vodu lebo... nejec ovocie poobede preto lebo... a ucime (teda aspon ja)nklientov ako sa stravovat. a ked raz si povie klient, nechcem produkty tak bude vediet, ze uy nesmi nikdy jest 2x za den, vypit 0,5l kofoly a ziadnu vodu.... a ked to pochopi, bude dodrziavat jednoduche pravidla tak si tu vahu udrzi.... preto, toto nieje dieta, lebo ta je kratkodoba, ta sa neda dodrziavat cely zivot, toto je zmena na cely zivot. predsa, ked raz ma nejake zle navyky dostali tam, kam som dnes tak ma tam dostanu aj ked schudnem 40kg....
A ze to funguje som napriklad ja dokazom. za rok som dala dole 24kg...... bola som ako klient a len potom ako mamicka na MD dievcatka, ktore bolo stale chore a ja som si uvedomovala, ze moja praca povodna nieje cesta do buducna... tak som s tym zacala pracovat....
@aneta_knezovicova a treba dopísať že koktail treba objednať 3x do mesiaca...
@lulila098 nie, kupite si dva- jeden na ranahky a jeden na veceru. A cena za porciu je stale ta ista, lacnejsia ako dva rozky, maslo, syr, sunka a zelnina (cena dvoch plnenych rozkov je cca 1,8€)
@aneta_knezovicova ale áno.. Ja som to brala a potrebovala som 3ks na jeden mesiac...
@lulila098 ja netusim, co ako ste jedli a v podstate sa s vami nepotrebujem dotahovat ale v 780g baleni je 30 porcii co je davka na mesiac na ranajky a zase 780g balenie na mesiac na veceru... Takze verte mi bohate vam stacia 2 balenia
@aneta_knezovicova mne vanilka nechutila.. Ja skôr čokoládové a to bolo 550g
@bazoskaa prosím ťa a ten arricokocy kúpeľ si ako robila a aloe Vera čo stalo
@aneta_knezovicova prosím vás ja by som chcela schudnúť 9 kg ,kojim a šok celiaticika..počula som tie že to nefunguje a preto chcem popravde vedieť čo by to stálo a keď si to zakupim a nebudem chudnúť vrátite mi peniaze
@lucinka717 ahoj asi si myslela artičokový nápoj alebo tablety nie kúpeľ...Aloe vera od Justu stojí :53,60 €

@bazoskaa ja som s tými produktami schudla 13kg za 3mesiace