icon

Som výbušna, domýšľavá a žiarlivá

31. mar 2023

Zdravím. Som výbušna,domyšľava a žiarlivá. Mám toho najlepšieho chlapa pod slnkom.Je milý,pozorný,starostlivý.Chlap ktorý by mi zniesol aj modré z neba a za ktorého som neskutočne vďačna.Ja ako žena som dobrá žena, starostlivá,navarím,upracem ,postarám sa o všetko. Lenže problém je vo mne a ja sa priznávam 🙂 Nemala som pekne detstvo a pred mojou dospelostou som prišla o milovanú osobu (prvá láska, cca 5rocny vztah) ,a ešte zle geny po otcovi ...Nechcem byt ako moj oco a nechcem ublizovat človeku ktoreho milujem nadovsetko..Môj snúbenec mi stále hovorí že nemôže mi nič vytknúť, že som dokonalá žena, taka akú vždy si prial až na jedno a to je moja VÝBUŠNOSŤ. Často sa hádame, väčšinou kvôli mne ,pretože mňa dokáže vytočiť hocijaká blbosť, maličkosť a už je oheň na streche, on za mnou chodí chce sa rozprávať lenže ja v takom momente nemám chuť s nim rozprávať, stále mu to hovorím ale on stále do mňa "rype" že ja vybuchnem, začnem mu nadávať a niekedy som fakt jak zmyslov zbavená...je mi to strasne ľúto pretože ja si uvedomujem, že on je posledný človek ktorý si to zaslúži...A mojim ďalším problémom je že si domyšľam a z toho vznikajú úplne zbytočné hádky a veľakrát to vyhrotim a potom ľutujem. Pretože my dvaja sa naozaj úprimne milujeme ... Nechcem prísť o toho chlapa ,pretože mi na nom veľmi záleží a o chvíľku mame pred svadbou ...Povedala som si ,že to začnem riešiť ..a otázka na vás kam mam ísť? za psychológom alebo za psychiatrom ? Ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď,prosím neodsudzujte ma hneď ,ja niesom zla žena ,ja len som veľmi výbušná,domýšľava a veľmi ma to trápi 🙂

Strana
z3
zoeeoz
2. apr 2023

Podla mna si urobila uz prvy a najdolezitejsi krok a to, ze si priznas, ze mas "problem" 🙂 ..podla mna bud psycholog alebo teraz idu aj osobnostni kouci..tiez nad tym premyslam, uz nemam ani zapalnu snuru

simona20201309
2. apr 2023

🙏ďakujem vám všetkým za podporu a spätnú väzbu.

tamtamka26
4. apr 2023

@simona20201309 zrejme nerozumie tomu, čo píšeš a potom si domýšľa... (na margo tvojich prvých príspevkov...)

Strana
z3