Som vyčerpaná z deti
Už nevieme, ako ďalej. Mám dvoch chlapčekov, 2roky a 4 roky. Sú to veľmi živé deti, ale absolútne sa neprehraju sami. Musím im stále vymýšľať program, inak vymýšľajú. Okrem toho sú obaja umrncani, tvrdohlaví, a stále sa o niečo bijú a hádajú. Už nevieme s manželom, čo mame robiť, sme z nich úplne vyčerpaní. Ani si nepamätám, kedy som si len tak sadla a nič nerobila. Hneď nabehnú, skáču po mne, mladší chodí za mnou ako psík. A výlety? Nehrozí, to by nás úplne psychicky zničili. Keď niečo nie je podľa nich, začnú plakať, kričať a cely výlet sme v napätí, čo sa zase stane. Starší má vývinovú disfaziu a ADHD, mladší ťažké obdobie vzdoru. Už som rozmýšľala nad opatrovateľkou, nech si aspoň pár hodín vydychneme, ale rodina to kritizuje. Čo by ste robili vy?
Mate to urcite tazke... Ale.. ked je zle pocasie, viete ist von, aj ked prsi. Nepremokave oblecko, gumaky a sup von! Do mlak a tak. Decka to miluju! Moja mama by so mnou doma nevydrzala, musela so mnou chodit bez ohladu na pocasie a my sme decka tiez takto, do mlak a najvacsia zabava. Starsie ma mierne adhd, zivy a vidno, ked bol, ci je len doma z nejakych dovodov, energia sa pretavi do nervozity..
Ak nemas pomocnod rodiny, ta opatrovatelka nie je zly napad. Ved riesite aj cvicenia a kadeco a viem, ake su deti, casto odmietaju a tak ( stacila nam.logopedia v tom veku, tiez som sa natrapila)...a vy to mate este horsie.. takze za tu opateovatelku by som sa nehanbila.

Kašli na druhých a normálne si nájdi opatrovateľku. Vy si buď oddychnite, alebo randite, doprajte si wellness,... Držím palce!