icon

Spánkový deficit

maggie86
6. okt 2022

Baby ako toto zvladate? Mna to od porodu dost trapi, ale mam pocit ze som jedina, kto to tak uzkostne preziva. Alebo ostatnym deti spia? Mala nieje dobry spac a ja som cez den potom nepouzitelna, slaba, v hlave mi huci, mavam uzkosti, citim sa proste fyzicky aj psychicky zle. Samozrejme som cakala, ze s dietatom sa clovek moc nevyspi, ale popravde netusila som, ze to bude trvat tak dlho a ze to bude takto zle. Mrzi ma hlavne, ze si neviem malu uzit akoby som chcela. Bojim sa planovat si veci, ze budem nevyspana a nebudem ich zvladat. Vecer uz ma chyta stres, namiesto toho aby si clovek oddychol tak ho caka druha zmena. Chodim spavat zarovno s nou, cize ani manzela si velmi neuzijem. Mrzi ma aj to, ze si neviem predstavit druhe dieta s takymto rezimom.

Strana
z2
rk123
7. okt 2022

radu nemam, pridavam sa ale do klubu. dcera ma rok a je hore kazde 1-2hodiny a potom sa prevaluje prehadzuje no hruza. cca po 8mesiacoch som si na to ako tak zvykla ale je to narocne. ja som bola zvyknuta na 8-9hodin krasneho spanku a teraz dam tak 4h v tisic intervaloch a neviem ani ako zijem. a cez den mala nespi inak ako vedla mna/na mne/v nosici takze ani cez den moc neoddychnem 😂 asi len vydrzat. a teda ak sa dieta nebudu od hladu, ale budi sa z inych dovodov, tak kasa/um na veceru rozhodne nepomoze

stanzi
7. okt 2022

@petamich Tak taka zurka o druhej v noci, to uz je iny level 😅 Magnezko mam magnezium bisglycinat od Webber Naturals, plus k tomu si niekedy dam aj Magnerot, tieto dve sa mi osvedcili zatial najviac. Pripadne je fajn aj magnezium vo forme citratu (mavala som prasok z DMky), to ma tiez dobru vstrebatelnost, len ked to s nim clovek prezenie, tak potom moze prehnat aj jeho 😀

ivkadracova
7. okt 2022

@maggie86 8r spankovy deficit, ale viem si najst cas aj na seba, musim, inac by to daldj neslo, a naucili sme za vela delegovat, navzajom, vymena úloh, nechat na staršie deti, aj mladsie musia pomahat, a zial nespacov musime tolerovať..

Strana
z2