Sprej na hojenie rán
Ahojte. Prosím ma tu niekto skúsenosť so sprejom na hojenie rán ? Či už na pooperačné ( po sekcii, alebo po plastike) alebo na taku domácu liečbu - keď sa popalite?
Som po operácii a chcem mať pekné jazvy .
Našla som Cicatridina a Bionect, poprípade poraďte niečo iné - ale prosím len z lekárne ..🙏
Pomohli niekomu ? Poprípade nesposobilo to naopak problémy? Ďakujem
@tatianna56 Neviem teda, na čo konkrétne to potrebuješ, ale stačí zájsť do lekárne podľa mňa 🙂 A veľakrát máš kadečo aj doma, len o tom nevieš. 😂
@fednaja nemala som moznost ist do lekarne, tak som sa spytala tu, myslim, ze je to v poriadku a nikoho som tym nepoburila. ak ano, tak sa ospravedlnujem 😀 vsetky mozne skrinky som doma prehladala a nenasla som nic take, canesten mi asi velmi nepomoze, plesen na nohach nemam. 😀
@tatianna56 No, tak ten ozaj nie 😀 Ja nemám rada, keď musím skladovať veľa vecí, najlepšie je ozaj mať jednu vec na všetko.
@fednaja u nas toto iste na dennom poriadku. moja dcera sa vie potknut aj na rovnej ceste, ja netusim, ako to robi, ale stava sa to uplne bezne 😂 velakrat uz aj muz len nad tym mavne rukou, lebo sme si akosi zvykli 😂
@fednaja joj, toto ja neznasam 😂 po operacii, ked som sa zobudila, som nevedela kde som, pozrem dolu a cela cervena, fakt som si realne myslela, ze som od krvi 😂
a zmyt to neslo akoze dobry tyzden, tak dlho sa mi to drzalo na kozi. netvrdim, ze sa to neda prezit, ale tak vadilo mi to, no. hlavne teda takto v lete.
@dankovicova a to tak dlho nejde zmyt z koze? to bolo co? betadine?
@vikss1 no tipujem to najskor asi na to 😂 nic ine take dooranzova az cervena nepoznam. 😅
@dankovicova Kedysi bola taká dezinfekcia, strašne to štípalo, jak šľak. Ale to vlastne ani neviem, či sa ešte predáva. Ja veľmi nie som zástancom takýchto výrobkov 😀
Ono to síce bolo účinné, netvrdím, že nie, ale tie naše deti to akosi odrádza 😀 Stačí jedna skúsenosť a už viac si to ošetriť proste nebude chcieť dať. 😂
Ale tak kedysi sme nemali veľmi na výber, však?
@monicka144 Ale veď čosi musia vydržať tie deti, pánabeka. 😀 A toto je taká nenásilná, bezbolestná metóda. 😀 Ozaj nie je nič cítiť, aj keď by sa to nemuselo zdať na prvý pohľad.
@janikk54 bude mat pat v novembri 😀 takze uz aj ten vzdor zacina. neviem, ako to maju ine deti, ze kedy to prislo u nich, ale my to mame momentalne teraz. nechce nic, do vsetkeho ju musim nutit. predtym bola aj skolka okej, tesila sa, teraz uz ani vstat z postele nechce rano, no proste cele zle.
a keby sa stane nejaky mensi uraz v skolke, su povinni to oznamovat, vsak? cokolvek sa udeje.
@zankapetro Samozrejme, úplne všetko, čo sa počas dňa prihodí (negatívne), lebo tie pozitívne veci sa väčšinou nedozvieš 😅 Tie neriešia, ale akonáhle sa niečo stane, tak ver mi, že o tom budeš informovaná. 😀
@zankapetro jezis, no jasne. keby si vedela, co ten moj v skolke vsetko povyvadzal 🙈 on tam bol ako utrhnuty z retaze. 😅 nechapala som, ked mi to zakazdym ucitelka referovala. akoby som ani nepocuvala o svojom dietati, to bol uplne niekto iny ako bol doma. 😂
Akoze vela mamiciek z toho robi vedu, ale pokial krv netecie, tak je podla mna vsetko okej. 😀 A vlastne ani vtedy nie je dovod sa plasit, ved aj my sme prezili kadeco mozne, no nie?
no moj Miso je divy odmalicka, cize neustale riesim daco, uz sme si na to zvykli v podstate vsetci 😉 ale tak zase na druhej strane by bolo divne, keby nevyvadzal, chalani su proste taki. nechcela by som asi, aby bol utiahnuty a poriadne sa ani nevedel zahrat, takyto blaznivy ma byt podla mna kazdy chlapec.
@zankapetro samozrejme 😉 sediet na zadku bude este dost. 😂

dievcata, co zvyknete mat doma po ruke pre rychlejsiu liecbu mensich ci vacsich ran??