Sprej na hojenie rán
Ahojte. Prosím ma tu niekto skúsenosť so sprejom na hojenie rán ? Či už na pooperačné ( po sekcii, alebo po plastike) alebo na taku domácu liečbu - keď sa popalite?
Som po operácii a chcem mať pekné jazvy .
Našla som Cicatridina a Bionect, poprípade poraďte niečo iné - ale prosím len z lekárne ..🙏
Pomohli niekomu ? Poprípade nesposobilo to naopak problémy? Ďakujem
to mi pripomina mojho synatora, pretoze on akoze vobec nema :D jemu je jedno, co sa mu stane, nema strach absolutne z nicoho. doteraz sa nestalo, ze by plakal kvoli rozbitemu kolenu alebo niecomu podobnemu. ked bol uplne malicky, to hej, to je jasne, ale teraz uz vobec. berie to ako samozrejmost 😂
a vaše deti ako znášajú samotné ošetrovanie, čo sa rán všebecne týka? 🙂 nechajú sa v pohode ošetriť, nerobia drahoty? 😀 alebo chcú len od jedného rodiča? lebo už aj s tým som sa ja stretla.
@dankovicova ja mam dost kludne dieta, za co som aj celkom vdacna 😀 taketo veci riesime bez vacsich problemov 🙂
@danina09 A cim zvyknes osetrovat take bezne rany/odreniny, napriklad pri padoch na ihrisku?
@ertlovik18 my padame vsade, nie len na ihrisku 😂 ale tak su aj horsie veci, no nie? 😀 podla mna je moj maly po mne este aj v tomto 😀 som toho nazoru, ze sa proste da zdedit aj smatlavost 😂 lebo inak si to neviem vysvetlit.
@ertlovik18 vies co, vyskusali sme uz vselico mozne, ale odkedy mi mamina posunula Alfasilver, tak ten mam v kabelke neustale 🙂 na take bezne urazy je super. ono niekedy nestihnes zakrocit alebo predist tym padom nech sa snazis ako velmi chces 😀
@waggi Však to 😀 Ide sa hrať do trávy a príde následne celé zelené 😀 Inak toto mi pripomenulo, ani sama neviem prečo, keď som sa vydávala, asi tri dni alebo možno aj štyri pred svadbou som sa zrúbala zo schodov a nohy, ruky, totálne doudierané, domodrinované :D Strašne som tŕpla, aby mi to aspoň ako tak zmizlo, to bol strašný pocit 😂 Akože viem, že sú rozhodne aj horšie veci, ale v tom momente ma to proste stresovalo 😀
@janikk54 presne, ja si čítam napríklad zakaždým všetko, aj príbalové letáky 😀 človek nevie, kedy sa ti taká informácia môže zísť. už viackrát som takto doma našla poklad v podstate 😀 len tak som si čítala o nejakom produkte na internete a zistila som, že je aj na také veci, o ktorých som ani netušila.
@henrikir Napriklad ked je nieco zaroven aj dezinfekciou, to je uplne top. Lebo samo o sebe tie dezinfekcie to je moja smrt. Nemusim to.
@ertlovik18 tak ved mas mnoho takych vyrobkov, ktore uz tu dezinfekciu obsahuju a ani o tom nevies 🙂 uz aj daky prasok to moze obsahovat, co by clovek ani nepovedal, to zlozenie tych vyrobkov je uz uplne niekde inde ako kedysi 🙂 mal si jednu-dve na vyber a dost.
no mne Alfasilver v tomto veľmi vyhovuje. zhodou okolností je to prášok, ale v spreji 😀 takže sa strieka, čo je za mňa fajn.

@slapina Ale tak pri kazdom dietati to ma rovnako, to skutocne zalezi od povahy 🙂 Su deti, ktore pridu domov dotlcene, obite a su s tym uplne v pohode 😀 A su deti uplakane, ktore rozhodi fakt ze cokolvek. Ono ich hlavne netreba od zaciatku hned cicikat. Niektore mamicky maju vo zvyku, ze ked ich dietatko napriklad spadne alebo sa potkne, tak automatika lutovat a podobne. Chyba.