Stačí mi antigénový test?
Dobrý deň chcem sa opitat ked som bol pozitívny a skončimi karatntena o 14 dni musim ist na pcr test alebo stači antigenovi dakujem
Ale ked som z rodinou v domácnosti ako to je potom jak pojdu oni do roboty ked ja sa nedam testovať
@tutabd ty si trochu mimo sa mi zda... Ved si sa uz testoval a si pozitivny.. A si v karantene a ked ti skonci mozes fungovat a oni tiez.. Pre nich plati ze sa musia chodit testovat kazdy tyzden po karantene pre teba 3 mesiace nie.. Rozumies??
@tutabd ked si ty pozitivna, oni (clenovia domacnosti) idu na test na 8my den. A ked budu poz. - 14 dni doma od ich testu. Ak neg. - 14 dni su doma od tvojho testu
Ake je čislo na na ministerstvo
@tutabd vsetko najdes na internete.
A mas volat na RUVZ, nie na ministerstvo 😃😃
Čislo mi nepošleš bo teraz ktore
@tutabd na ministerstvo?? Kolko mas prosím rokov? Lebo ja mam pocit ze si tu pisem s 13 rocnym dietatom..
@klarissa25 nechcelo sa mi čítať všetky komenty, dakto sa tu už obviňoval...celkovo zbytočná téma, keď zavolanie trvá 10s...
@tutabd ved si najdi na nete cislo podla tvojho bydliska 🤷♀️🤦♀️ co ja viem, kde byvas? Pod ktory RUVZ spadas?
@klarissa25 tiez zacinam mat ten pocit, ze si z nas niekto robi prdel. Zbytocne radit nieco...
Nemusis ist vobec na test budes mat 3 mesacnu vynimku
nemusis..staci ti mat papier o tom ze si bol pozitivny a od toho terminu 3 mesiace..alebo ti doktor vystavi papier ze si prekonal covid..a na 3 mesiace mas pokoj...ja zajtra koncim 14 dni nemam priznaky uz tak idem po papier ze som prekonal a s tym sa budes preukazovat
@krutilas papier ti netreba.. Niektorí dr uz ani nedavaju.. Staci pozitivny vysledok
Aj my sme v karantene a doktorka volala priateľovi že mu treba negatívny antigenovy test aby mu vystavila papier že už prekonal ak vynde pozitívny tak ešte o 5 dni dlhsie ma byt doma... proste nechapem ved ked bol pozitívny tak mu to ukaže zas že je stale pozitívny🤦🏽♀️ Ja som na PCR nebola iba antigen doma...
@ninusa221 odporucam vymenit dr.
Volal som na ruzv a povedaly že nemusim ist na žiaden test a že 3dni vopred mam dat vediet doktorke nech mi ukončí pn taže dik všetkým mali ste pravdu
@klarissa25 inak, vies, co je najhorsie? Od tohto tyzdna je nejake nove nariadenie, ktore netusim, ci plati pre vsetkych doktorov alebo nie. Ale volala mi doktorka, ze ako doprovod musim mat negativny test, aj ked som po covide, lebo som sa kludne mohla nakazit novou mutaciou. Je jedno, ze sa nemusis 3 mesiace testovat, podla nariadenia, co im prislo, sa musis. V pripade pozitivneho vysledku uz nik netusi, ci to je stary kovid alebo novy, sup do karanteny.
@pribinak
@veronikaszabova
@klarissa25
No predstaviť si ženy že mi to mame jedného sprostého lekára obvodaka ktorý vás nechá v karanténe a nekončí vám PN pokiaľ nejdete na PCR test!!!! A to smrteľne vážna vám nedá ukončenie PN. A to za ten test si normálne sami platíte .... Až nervy mam žeby mňa niekto nútil si zaplatiť PCR 😡
@ciernysokol taže musim ist na test či čo
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
@tutabd podla toho, co povie doktorka, ze co vyzaduju
mne dala dnes doktorka papier o prekonani covidu..neplatil som nic..ale co pocuvam niekde si za to pytaju aj 8e hajzli
Zdravím ked mne konči karanténa 3.3.2021 a včera boly mama a brat na pcr test a dnes im prišlo že su pozitívni ja musim byt tiež zase 14dni v karanténe abo nie dik
@tutabd si prekonala kovid tebe karantena konci normalne mozes fungovat
Taže ked oni su pozitívny ja už nemusim byt 14dni v karanténe z nimi
@tutabd uz som ti to napisala, nebudem sa opakovat..
Ok dik pre istotu si zavolam ešte na ruvz
@tutabd 🤦♀️

@nela6 kto tu zavadza? 🤷♀️