Starostlivosť o pleť v tridsiatke
ake kremy pouzivate na suchsiu plet s prvymi vraskami, hlavne okolo oci?
alebo uz pouzivate aj nejake sera?
s cim mate dobre skusenosti
a tiez malujete sa denne?
kočky a nepoznáte niečo účinné na opuchnuté oči + kruhy pod očami? čajové sáčky ani uhorka nezaberajú 😀
mňa by zaujímalo, čo na pleť s vyrážkami - mám 33 a stále sa mi robí akné, hlavne brada a líca, sem tam na čele - pubertiačky majú lepšiu pleť ako ja ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
a čo ma hnevá najviac, ostávajú mi po vyrážkach pigmentové škvrny 😢 😢 😢
@bzuco akné má veľa príčin, mne sa robili na brade, keď som mala ženské problémy, preliečila som a akné zmizlo
😀 jasné, že som obmedzila čokoládu, čipsy(potom som mala brutal vyrážky), mastné, plnotučné mliečne výrobky.
Skúšala som biodermu zelenú radu, majú aj na pigmentové škvrny(opýtaj sa v lekárni), potom tee tree oil, a keď kozmetická skrinka zívala prázdnotou 😀 natrela zubnou pastou alebo rozkroj cesnak a dobre potri!!!!!
Ahojte, poradila mi kamoška, pomohla mi sada Clear Action od Nu Skin (čistiaca pena, toner, denny krem a nocny gel), je to síce drahšie, ale pomáha a po registracii cez kamošku som mala 30% zľavu.
@petronelasv no ja by som sa chcela spytat co je to ta Silicea? ja pouzivam denny a nocny krem Nivea, neviem pouzivam to uz roky a nevidim ziadne rozdiely, cim som starsia tym viacej vraskov mam, ja si myslim ze je to geneticke, ako dievcata pisu mozno skusim aj ten Garnier ci co to tu najviacej citam na vrasky????
v zime mam aj ja suchu pokozku pouzivam hydratacny krem Aqua -Rhythm tento krem je z cervenej riasy a z ruzy z jericha
hydratuje, ozivuje plet, udrzuje vlahu v pleti a obnovuje hydrataciu a pouzivam aj ocni krem zalezi na tom ci mas opuchnute oci, tmave kruhy pod ocami alebo len chces na vrasky. ak na vrasky tak vyborny je ocny krem Ecollagen 3D on ma kovovu masaznu gulicku ma relaxacni a chladivy efekt perfektne redukuje vrasky, odtoky aj tmave kruhy a dobre sa aplikuje ze si ho nemusis klepat prstami okolo oci, hlavne ked je clovek lenivy si to aplikovat tak je to sup, sup. A dobre si dat aj serum raz za cas. doteraz som sa pravidelne nelicila, ale teraz drzi ma to dva tyzdne licim sa kazdy den ked idem z malym von asi depka zo zimy. ☹
Skusali ste kozmetiku Mary Kay? Blizsie info v IP.
@jaruska12345 co to presne je?
Používam marykay a spokojnost 🙂
@xlucia .
@xlucia ja pouzivam tiez niveu na suchu a citlivu plet a pravidelne na kozmetiku chodievam mam dobru plet nikdy som nemala vyrazky zato prve vrasky uz mam ale od 32 rokov si davam pichat botox na celo a okolie oci a hyl. kyselinu na vrasky okolo nosa a podvihnutie ustnych kutikov ...mam uzasnu lekarku takze nikto nevidi ze to mam len mi je povedane casto ze dobre vyzeram 🙂 potesi 🙂) licim sa minimalne len maskaru a lesk ...
@monikajaco dakujem ale botox ma ani v najmensom nelaka
@davido ahoj, sice idem casovo po funuse ale teraz tu ta tema vyskocila 🙂 ja mam tiez problematicku a k tomu citlivu plet - pouzivala som radu normaderm od vichy - bola celkom ok, akurat krem bol hustejsi a trochu tazky...
v lekarni mi poradili kozmetiku la rochey possay - z toho pouzivam rad effaclair - tak nejak sa to pise ( nechce sa mi do kupelky to pozerat 🙂 ) - mam tam hydratacny krem, gel na cistenie a kremik na vyrazky ked sa vyhodia... a som velmi spokojna ...takze odporucam ( ja mam teda citlivu problematicku mastnu plet )

@zelovocka kup si eucerin, najlepsie ten na atopicku pokozku. ja som mala supiny, hlboke vrasky atd. a teraz si to nemozem vynachvalit