Sú teraz brušné virózy?
Ahojte, od nedele mi začalo byt zle. Slabo a akoby každu chcíľu na vracanie a bolesť brucha. Ku večeru prešlo. V pondelok to iste, len miernejšie. Včera ma parkrát už aj prehnalo, bolesť brucha pokračuje, plus slabost a jemne motanie hlavy. Dnes som vyrazne slaba, na wc už 3x ale nie už hnačka. Bez teploty celý čas.
Sú teraz nejaké brušne virozy? Nemáte skúsenosti?
tie su stale, takze je dost mozne, ze ste doma nieco nachytali. hlavne, aby to rychlo preslo.
@karinka1415 daj si diétu, probiotiká a niečo na hnačku. Nevieme, či niekde kde žiješ sú brušné virózy, ja som brušnú virózu nemala snáď 20 rokov. Možno ti deti niečo priniesli zo škôlky, školy.
Vsak stale su
@0silvia0 ja praveze uz tiez dlho ziadna viroza. Nikde sme neboli teraz posledne dni, len na rychly nakup a doma. Nikomu nic nie je len mne🤷♀️ najviac ma rozrusuje to motanie hlavy trocha, lebo to si nepamätam pri virozach
Sú… syn ôs piatka do piatka.. zacala to grcanim, a už to ušlo vodnými hnačkami. Potom ako by uťalo… dcéra to iste od psásieho pitka (chytila to po týždni) ešte sa trápime
@karinka1415 tak aj na nákupe si mohla chytiť vozík po niekom, možno si zjedla aj niečo, čo ti neurobilo dobre, keď nikomu nič nie je okrem teba.
Brušné vírusy sú stále, nemajú nejaké extra obdobie.
@karinka1415 brusne virozy su pocas celeho roka

Brusne virozy su pocas celeho roka.