Sú tu osoby, ktoré nemali Covid-19?
Tak rozmyslam a zaujima ma ci su tu osoby, ktore od zaciatku situacie s Covid ho este nemali? Pricom ste normalne fungovali v praci, ziadne domasedenie, testovanie a vakcina. Dakujem.
Moja svagrina s muzom. A chodili do prace. Ona robi v obchode. Kolegyna tiez nemala. A to zvysok firmy mal. Ani jej muz a pracuje vo firme kde je dost ludi. A poznam.viacerych
@zuziiiii nie ne*ebe mi.... Precitaj si o tom na nete..... Tiekla tej pani číra tekutina z nosa a zistili jej toto a správaj sa slušne.....
@viktorka48 áno, presne tak.....ludia nechcú tomu veriť... A stačí tak málo.... Povenovať pár hodín prezeraniu článkov, kde sa pise pravda.... A inak tiež som rada, že ste rovnako zmýšľajúci ľudia.... Ja som povedala.... Kto chce ten sedí doma ako väzeň a kto chce ten si žije slobodne tak ako kým tu ta falošná akože pandémia nebola.... ❤️
@weronika171717
@zuziiiii aspon diskutujte slusne ...
@niekto2hy ja diskutuje slušne, len som odpovedala.
@viktorka48 je to tak ako píšeš, bohužiaľ 🙄
Ja s muzom.. a to sme od zaciatku na opatrenia kaslali, nosili sme iba ruska v obchode.. s rodinou sme sa normalne stretavali aj ked sa nemalo.. muz mal dokonca v praci pozitivnych kolegov a jeho to obislo..
Sú celá naša rodina 👍
@taskataska nie, lebo ta pani je suseda mojej babky.
Ja som nemala, ani nikto z rodiny, ale všetci sme si dávali pozor a nechodili medzi ľudí. Ja som čiastočne pracovala z domu, čiastočne chodila do práce a preto som sa aj chodila testovať. Poznám dosť ludi, čo covid mali, niektorí a ľahkým priebehom, niektorí s horším a niektorí aj s veľmi ťažkým. Teraz sme už skoro všetci zaočkovaní a som rada. V mojom okolí sa dali očkovať všetci, ktorým sa dalo.
@hettinka medirex Ba za 30 eur
medirex v ba stoji 30 eur
Z nasej rodiny to mala iba moja mama a sestra. Nikto iný. A to celý čas s manželom pracujeme keďže home office sa v našej práci nedá robiť. Viacerí sme už aj po 1.dávke vakcíny, iba rodičia majú už obidva.
@bublinka1426 u nás som našla od 14€ protilátky po ochorení.
Test na protilátky na covid sa dá urobiť v zdravotníckom zariadení po prihlásení sa na termín a prebieha tak, že prídeš nalačno, odoberú ti krv a zaplatíš poplatok, mňa konkrétne vyšiel ešte vo februári na 39€. Covid som neprekonala a nemal ho ani manžel, rodičia, brat s rodinou, no druhý brat s rodinou (5) ho prekonali, svokra (72) bohužiaľ naň zomrela - neskorá hospitalizácia, už keď sa po nociach dusila.
@weronika171717 babkina suseda to ma potvrdene od dr, ze to vzniklo skrz testovania? Lebo take pripady boli aj ked este ani covid nebol ani palicky.
Ja som nemala a to som bola v karanténe lebo moja mama ho mala a bývame v jednom dome. Taktiež kamarátka bola pozitívna. A deň predtým ako jej vyšla pozitivita som bola u nej cca 2 hodiny. A ja som nič nedostala
Asi toľko k tak veľmi nebezpečnej a infekčnej chorobe
@weronika171717 pošli Prosím ťa link na ten mozgovy výtok z nosa
Na zaciatku covid som letela lietadlom z Nice ako tehotna. Druhy den uz boli prve pripady a bolo zjavne, ze na letisku muselo byt viac ludi uz nakazenych. Potom som bola mesiac vo velkomeste a potom dovolenka v hoteli plnom ludi a potom uz doma skrz rizikove tehu. Ale chodila som posledne tyzdne furt po nemocnici. A nikdy som to nechytila. Teraz som sa pred tyzdnom dala zaockovat. Lebo inak by sme sa asi za par dni uz vobec nikam nepohli z domu. A potrebujem ist na Slovensko vybavit po skoro 2 rokoch nejake veci.
Inak nam to paradoxne zasiahlo iba jednu cast rodiny, ale zase dost zle a jeden ujo to ledva prezil a ma nasledky. Proste ledva prejde par metrov a to byval taky aktivny 50tnik. Dalsi zase mali tazsi priebeh, ale nedoslo na long covid. Ja neviem, ja som sa dala zaockovat, lebo si hovorime, ze kde je ta nahoda, ze zrovna to vychytame a dovlecieme domov. My zijeme v oblasti, kde je vela turizmu. Takze to mozem drapnut aj v potravinach
ani my sme nemali, u syna neviem, ten sice mal kontakt s corona pozitivnym, ale netestovali ho.
@mima172 ja mam respekt pred koronou. Napokon, nikdy nevies, ako zareagujes alebo ci nahodou nenakazis niekoho, kto bude mat tazky priebeh. S tym by sa mi tazko zilo. Ale ak to niekde dostanem, tak to dostanem. Asi to bude taky osud.
My sme tiež nemali a to manžel robí obchodného zástupcu pre potraviny. V každej vlne normálne pracoval a nič domov nedoniesol. A čo poznáme tak asi dve rodiny iba dostali
@deadlylucy A dzus sa skusal?😎
Mňa by zaujímalo reálne, či všetci tí chorí, ktorí majú rôzne príznaky choroby a majú následne negatívny Covid test, zostanú pekne doma a liečia sa, alebo šup do práce, šup choré deti do školy, škôlky, ako tomu bolo často pred covidom.
Fakt ma to zaujíma. Lebo často počujem, že ľudia s príznakmi choroby skočia na test a keď je negatívny, veselo ďalej do práce.
Napr aj v UK školách, DSS a tak to fungovalo. Keď máš príznaky choroby, ale nie je to Covid, veselo môžeš fungovať a šíriť iné ochorenie.
Detto na SVK mi lekárka z nemocnice vravela to isté.

Ani ja a cela moja rodina sme od Aciatku bez covidu. Ale dodrziavali sme fakt poctivo ziadne stretavky a ak tak s testom z toho dna