Sú tu osoby, ktoré nemali Covid-19?
Tak rozmyslam a zaujima ma ci su tu osoby, ktore od zaciatku situacie s Covid ho este nemali? Pricom ste normalne fungovali v praci, ziadne domasedenie, testovanie a vakcina. Dakujem.
Ani my sme zatial nemali v pritom v robote pozitivne kolegyne aj zakaznici muz mal pozitivnych spoluhracov jedna kabina jedny sprchy jedno ihrisko tiez nic.mala.chodila do skolky dvakrat preventivna karantena lebo pozitivne deti ale nemala nic.mozno to cez nas prebehlo ale nezistili sme to ani testovanie to nezachytilo.na ockovanie sa zatial nechystame ale chcem si dat spravit aspon protilatky..moji rodicia tiez nic nemali.svokrovci zas naopak vsetci aj so starou babkou vtedy sme tam nechodili pochopitelne.susedia boli pozitivni spolocna chodba chodili vencit psikov ale ziadne specialne cistenie ani dezinfikovanie sa nekonalo.inac sme sa stretali normalne s rodinou aj znamymi ziadne bublinky normalne na dvore v kuchyni v obyvacke po prichode do kupelne umyt ruky a vybavene ziadne ruska.ale teda vacsinou vzdy az po vikendovom testovani.aj ked vypovedna hodnota tych testov podla mna nula bodov.
Nemala som ani ja, ani brat no obidvaja sme boli v karantene on s nasimi rodicmi ( obaja pozitívny ) a ja kvoli priatelovi. Mama oco a priateľ to doniesli z roboty.
Ani ja som.nemala.ani môj muž ani moji rodičia ani z mužovej strany rodina tam iba švagrovej ženy rodičia mali.Zo školy nik nemal okrem jedného učiteľa ten to mal ešte v septembri.Z rodičov čo poznám z triedy mojich detí tak nikto nemal.Ano boli síce v karanténe ale boli len ako priamy kontakt aj to s človekom čo mu len vysieyl test pozitívny ale nič mu nebolo.Takze ja zas poznám veľa ľudí vo ešte covid nemali.
My sme doma chvála Bohu nemali a to robím s veľmi veľkým počtom ľudí, ale v mojom okolí malo veľa ľudí a dvaja co som poznala zial aj zomreli. Jeden bol mladý, bez chorôb a nefajčiar.
My sme ani jeden nemali,ani deti ,ani svokrovci,ani svagrovci , ani druhi svagrovci iba rodicia co su od nas 250km. Ani surodenci moji traja nemali. V kontakte s pozitivnymi sme boli vsetci a nic
Nemal som.
Ja si myslím že som to mala hneď na začiatku. Ale nemám to potvrdene...Boli sme aj so synom testovaní, ale už neskoro podľa mňa...kým sme sa dostali na test (lebo to bolo hneď na začiatku, keď sa testovalo štýlom - príďte, neprídte, príde odberova sanitka, nepríde....príďte predsa vy.... Na test sme boli hádam dva týždne od nástupu príznakov....
Mali sme príznaky boli sme chorí (a v práci sme mali pozitívneho),...ale vyliečili sme sa a potom som otehotnela tak som nikam nechodila.
Čiže rok sme si viac menej dávali pozor...aj keď malý chodil do škôlky keď sa dalo, muž do roboty normálne, ja po doktoroch tehotná.... Protilátky mi nenapadlo dat si stanoviť...dosť odberov som mala kvôli tehotenstvu.
Zaočkovať som sa dala chvíľu po sestonedeli. Inak u nás to mala celá široká rodina aj väčšina kamošov. Dosť ťažkých priebehov. Deti väčšinou len pár dní teplota a sople /kašle...dospelí ťažšie priebehy, dvaja nemocnica (30 a 50rocny).
My sme nemali vôbec. Celý minulý rok som chodila do práce, aj verejnou dopravou, aj s inými ľuďmi. Tento rok som síce robila aj z domu istý čas, ale inak normálne chodím. Očkovaná nie som. Testovať som sa dala vtedy, keď to bolo povinné a do práce by ma bez toho nepustili. Vždy negatívni sme boli. Ale nosila som náhubok vo vnútri, keďže to bolo povinné. Prečo sa pýtaš? Neviem o nikom z rodiny, kto by mal..
Ja som sa chodila testovať, aj som dodržiavala opatrenia, dávam si pozor a dezinfikujem všetko, čo sa dá. Nemala som ani ja, ani manžel.
Ja,manžel,deti,moja mamina,sestra s priateľom,krstní rodičia (s ktorými sme boli vždy v najužšom kontakte),všetkých nás Covid obišiel,ochoreli svagrovci a svokrovci. Opatrenia sme však dodržiavali,nosili sme ruska,chodili sa testovať,teraz sme, vlastne okrem deti, už cela rodina zaočkovaná.
@hettinka poznám rodinu, kde v trojizbovom byte bola pozitívna len mama, deti a muž to nedostali, mali to až o pár týždňov neskôr, keď to muž dopratal asi z práce. Kolegyňa bolo pozitívna absolútne bez príznakov, jej muž a jeden syn mali mierne príznaky, druhý to nedostal vôbec, no jej teta žiaľ zomrela.
V mojej širokej rodine ho mal našťastie až jeden človek a len so stratou chuti a čuchu. V okolí priateľov a známych minimum pozitívnych. A to fungujeme úplne normálne, práca, kontakty s priateľmi, cestovanie do tzv čiernych krajín. Viacero členov rodiny žije v tzv čiernych krajinách. Sme nezaočkovaní, rúško len v prípade núdze.
asi sa pobavis, ale my sme nemali ani nikto z nasich znamych 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ bud sme boli hned zaciatkom bezpriznakov ... alebo neviem. Muz chodi uz od noveho roka pravidelne na testy v praci a pozitivny test nikde 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ja, a to som robila v DSS, kde to malo 80 % klientov. Robila a starala som sa dennodenne.
Asi mám dobrú imunitu.
Ja som kadernicka a nemali sme ….muž pracuje v zahraničí a nič ! Ani moja ostatná rodina nič …
Moj manzel a syn...ja som bola pozitivna aj s príznakmi a oni so mnou v karantene a na teste negat.ani im nic nebolo....moji svokrovci tiez nemali a ani ich surodenci .... a vek je 70 r. A vyššie ....
Ja a to som aj pracovala v karanténnom mestečku s covid pozitívnymi ľuďmi.
Ani ja som nemala
Testovať som sa chodila musela lebo som bola tehotná a poradne doktori to vyžadovali aj pri pôrode aj odchodu Z pôrodnice testy som absolvovala. V okolí mňa bolo veľa pozitívnych. .. no ja som nedostala
@taskataska ako že čo jej tiekol mozgov mok? Ti ebe?
@weronika171717 akože čo jej tiekol mozgov mok?ti ebe?
@taskataska sorry to nie tebe
U nás nikto nemal covid, je nás v rodine cca 60. A nepoznám osobne nikoho, kto kovid mal. Počula som o jednom pánovi, u ktorého v reštaurácií sme pred par rokmi robili oslavu, že on umrel… ale to je asi tak všetko.
Ja som tiež ešte nemala a pritom som bola asi s 10timi pozitívnymi a dokonca doma bez ruska v uzatvorených priestoroch a nedostala som koronu. Robila som si viackrát test na protilátky a je negatívny ☺️

Ja som nemala, aj ked som bola velku cast toho obdobia vypisana na rizikovom, resp. potom na materskej. Muz ale chodil normalne do prace, aj tam mali vela chorych, niektorym poumierali aj clenovia rodiny a on sa nenakazil, az nechapeme ako je to mozne. Rodina zo vsetkych stran bola chora, niektori bezpriznakovi, niektori dost tazky priebeh. Muzovi sme robili aj test na protilatky, lebo som bola presvedcena, ze to musel bezpriznakovo prekonat, ale ziadne protilatky nemal. Bud je prirodzene odolny alebo sme mali stastie, lebo u nas v okoli ked sa uz niekto niekde nakazil, vacsinou sa to sirilo v ramci rodiny a navstevovania sa ako poziar a prakticky ochoreli vzdy vsetci, s kym bol dany clovek v kontakte dlhsie ako par minut.