Sú tu osoby, ktoré nemali Covid-19?
Tak rozmyslam a zaujima ma ci su tu osoby, ktore od zaciatku situacie s Covid ho este nemali? Pricom ste normalne fungovali v praci, ziadne domasedenie, testovanie a vakcina. Dakujem.
Ja a moja rodina
@bluka2 buď rada, triasť sa, či tvoj blízky prežije, či sa z toho dostane, či mu nezostanú následky, je hrozné. Mladý, zdravý človek, ktorý sa dovtedy nikdy na nič neliečil. Je paradoxom, že to nedostal od manželky, s ktorou je v jednom byte, ale po pár týždňoch asi v práci.
@abbey1 ja čo poznám ľudí, ktorí boli pozitívni, aj bez príznakov, všetci boli v karanténe. Kolegyne, susedia, známi. Aj my. Nechodili sme do práce, ja som síce ležala s teplotou ale mužovi v podstate nič nebolo. Len trochu kýchal. Ale izolovali sme sa. Poznala som v okolí aj pár ľudí, väčšinou okolo 70ky, ktorý zomreli na Covid. Z ničoho nič sa začali dusiť.
@kvetinka75 Nepochopili sme sa. Mňa zaujima, či ludia zostávajú zodpovedne doma, i keď nejde o covid.
Väčšina z rodiny nemala, naša domácnosť tiež nie. A fungovali sme normálne. Manžel dokonca ako vojak bol pri testovaniach...
Ja pracujem v osadách a s ľuďmi s marginalizovanych rómskych komunít a nemala som Covid
Nasa rodina tiez nemala, chodili sme pravidelne do fitness,minuly rok ked u nas zavreli chodili sme do Madarska ,kym ani oni nezavreli. V najvacsiom pandemie som chodila so starkou do nemocnice na vysetrenie ona ma 73 rokov,picha inzulin, ma srdcocievne ochorenie a ani ona nedostala,vobec sme sa nebali ,ze dostaneme. vakcinu nechceme !!!
Z nasej sirokej rodiny, mojej na SK, manzelovej v De nemal nikto. Ani my. Ani deti. Ani nikoho nepoznám, kto by mal alebo bol pozitivny. Jedine vraj jeden spoluziak mojej dcery bol pozitivny. Vtedy sa boli vsetky deti testovat. Vsetky negativne. Na druhy den uz boli zase v skole. Toho vraj pozitivneho chlapca dali potom testovat PCR a tiez nebol pozitivny. A fungovali sme uplne normalne. Deti skola,sport (pokym sa dalo) s malou som chodila na kurz plavania, cez prvy Lockdown sme dokonca leteli spät do Europy, minule leto normalne fungovali cez prazdniny na Sk, teraz od aprila tiez deti choduli na kurzy plavania. Nie sme ockovani a ani sa nedame. ja som bola testovana raz, ked som rpisla pred dvomi mesiacmi na SK, muz bol testovany tiez len raz. Muz cestuje 2 krat do tyzdna vlakom trasu Mnichov-Berlin-Mnichov. Ja som tiez s detmi cestovala casto vlakom, chodili sme do restik (pokym sa dalo) a teraz, ked sa da, uz zase.
@abbey1 tak ešte raz, oprava: áno poznám takých, čo chodili do práce každý deň - do obchodu, firmy a neboli chorí. Kvôli práci sa chodili testovať pravidelne.
@kvetinka75 Stále sa nechápeme. Nevadí ;)
@kiki68 ked spätne citam, tak mame podobny pribeh. V prvej vlne sme zili v Middle East, dost prasnej krajine priamo v pusti. 8.3. u nas vsetko zavreli. Tyzdne pred sme boli v Dubaji na dovolenke, kedze deti mali prazdniny. Vianoce 2019 na lyzovacke v pnom Family Hoteli v Rakusku, potom na Silvestra este velka oslava u svokrovcoch s ca. 20timi ludmi (Silvester plus oslava prvych narodenim mojej mladsej dcery). 2.1.20 sme leteli spät. A nikto nic. Paradoxne decka nemali ani len sople. Uz ani nepamätam, kedy nieco mali. Najmladsia ma presne 2,5 roky a to dieta este nikdy nic nemalo. A to od januara 2020 a pokym nebol orvy Lockdown zacala chodit do Preschool. Ja uz fakt neviem, co si mam mysliet.
Môj manžel mal antigenovo ale nemal príznaky podľa mňa ho ani nemal a my sme s deťmi od neho nechytili.... Svokor mal PCR a svokra bola s nim v karanténe a nechytila a švagor mal tiež a švagriná a deťmi od neho tiež nechytili
My s mužom a dcerkou, a ostatní z rodiny uz mali skoro vsetci, samozrejme sme sa s nimi nestretali,ked boli chorí
@abbey1 ale ved som písala že poznám osoby, ktoré normálne fungovali, chodili do práce a nemali -Covid. Tak je potom zle položená otázka.
@kvetinka75 Moja otázka? Či otázka autorky? Každá sa pýtame niečo iné. Prečítaj pozorne.
My s manželom sme ho nemali 😅 chvála Bohu ☺️
No musim si zaklopat, ze nasu celu rodinu vratane sestier bratov a rodicov covid obisiel a dufam, to tak aj ostane
Nemala som ja,priatel,deti,..cela moja rodina chvalabohu
No u nás v rodine sa čo to vyskytlo, babku sme si zachraňovali na čierno kupenymi antibotikami, poskytli sme jej Koryho protokol po 5 dňoch v 39, nám babka ožila... Pani doktorka ju chcela nechať ďalších 5 dní v horúčkach... To jej bol stanovený PCR test.. Takže takto sa liečia ľudia v praxi... Samotrejme teta po covid dostala suchý zapal pľúc.. Ak by bola liečena svojim obvodným lekárom nemusela ho dostať... Teta dostala po pfizeri mozgovú porážku.. Ja som mala test na protilátky negatívny... Susedia pozitívny... Tým nič nebolo, lem suseda bolela hlava pár dní... A svokra, to je kapitola sama o sebe 🤣ta spravila doma všetko naopak a aj tak sa svokor od nej nenakazil 😅na Silvestra už strngali pohariky aj keď mala ešte mierne príznaky
U nás sme mali len ja, muž a syn, súrodenci, ich deti a
starí rodičia nemali vôbec. My sme ho schytali 2x, druhý krát bez príznakov, len ja som mala nádchu a stratu čuchu. Tí čo nemali sa dali očkovať, my nechceme, ale strašne sa nás do toho snažia nanútiť. Myslím, že naša imunita to zvládne, nepotrebujeme chemické povzbudenie imunity.
@majamat a to mate odkial, ze po prekonani Covidi je lepsia imunita ako po ockovani? Ak to niekde pisali dajte vediet, lebo to, ze ste vy a niekolko osob bola v kontakte a nic nechytili nie je dôkaz , že imunita je lepšia ako pri ockovani, iba ze je imunita. Dam priklad, ked este neboli ockovani ludia, plno prikladov bolo, ze 1, ci 2 boli chory napr. v 6 clennej domacnosti a nik v domacnosti nechytil pocas karanteny Covid okrem nich. To potom mozem podla vasho meritka tvrdit , ze bez prekonania mali lepsiu imunitu ako po prekonani, lebo boli ludia, co sa aj opätovne nakazili. Ci je pravda, ze protilatky po prekonani vydrzia kratsie ako ockovanie- tomu davaju rok- to neviem🤷♂️

Ja nepoznám reálne nikoho kto mal covid a to poznám veľa ľudí... Dobre, počula som o zene byvaleho suseda, čo byvaju teraz na Ukrajine, ale to je jediné. Žijeme normálny život a prvú vlnu sme využili na cestovanie, 2 ročný "vyobchytkaval a vylízal letiska, metrá, vlaky" a nič