icon

Symptómy reumy

28. aug 2025

Prosím vás aké ste mali prejavy? Kedy je čas ísť k Dr? Občas každého boli cely človek z únavy skorého vstavania ci chrípky. Momentálne žiadnu nemám som 3 týždne po prekonanom covide naposledy ma boleli kĺby keď u mňa prepukol. Potom nič a už týždeň ma zase bolia väčšinou po sprche alebo pred spaním. Dnes mam bolesti od rána, hlavne zápästie kolená členky a celé predlaktia. Mám čerstvo po 30tke, v rodine máme históriu reumy ale žiaľ babička už nežije takže sa nemám koho opýtať. Bojím sa. Neviem ci to je len post covid alebo to môže byť vážnejšie idem k Dr na ďalší týždeň. Lenže dovtedy sa zbláznim z myšlienok.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
denkabemommy
28. aug 2025

@anonym_autor ranná stuhnutosť, extrémna únava a opuchy - viditeľné opuchy kĺbov - napr prsteň neprejde cez prst, možná teplota (od zvýšenej po 40+) a pod. to je reuma, bolesti po covide sú bežné aj mesiac dva po 🙂

koniarova
28. aug 2025

Suché oči.

lucifera
1. sep 2025

Artroza alebo artritida…ja mam artrozu potvrd.po 30,ale kolena ma bolia od 25,moment.mam problem s jednym… clenky,paty,rameno,zapastia,celust.klby,kolena…vsetko mam s tym postihnute…je to genetika…babka od mlada,mama po 40..ja som to schytala nieco medzi….😖