Teplota, bolesť hlavy a preháňanie. Čo je zase vo vzduchu?
Caute baby.Neviete co to zas aka chronta je vo vzduchu? Mi so synom uz 2 tyzdne mame teploty do 37,5 .Rano nie ale k obedu stupne.Inak nas akurat hlava boli.Muza raz prehnalo,to je vsetko.Covid negativny..Strasne nieco.Kazdy mesiac nieco...predtim sme to nemavali tak casto
A teraz s prekladom poprosím ...
Co by malo byt vo vzduchu? Hadam ste to od niekoho chytili, nie?
@stanulienkat Hej chytili od niekoho isto.Myslela som tak ,,obrazne"
@iva33333 teraz je chorý asi každý koho poznám, vrátane nás. Podľa mňa mame všetci oslabenú imunitu tým, ze sme 2roky nosili rúška. Antigen môžte mať kľudne negatívny. Ja som mala 3 antigeny negatívne a PCR pozitívny. Takže pre istotu dodržujte karantenu, a len vylezat.
@iva33333 odvykli sme si od bežných chorôb ako je nádcha, chripka, .... pretože sme žili v bublinach a teraz je každý z toho mimo, aj z obyčajnej nadchy😀
Skoré uzdravenie prajem
Oslabena imunita je max. tak z prekonaneho covidu, nie z rusok.
A v akej bubline sme zili? Uz minimalne rok ludia normalne chodia medzi ludi, deti do skolok, skol, nechapem tieto teorie o "bublinach". Nepoviem, keby si hovorila o roku 2020.
Kym sme nemali covid, tak vsio ok, sem tam sopel a teraz od februara v kuse volaco a nevieme sa toho zbavit. Ja mam v kuse rozhodeny krvny obraz. Som rada, ze som este tak ako som.
To o tej crevnej chripke pocuvam u nas od aprila, ze "je daco vo vzduchu", my sme to chytili na koncorocnej besiedke v skolke, zaciatok prazdnin pregrcany vsetci rad radom 😅.
Inak, covid to tiez moze byt, mne zacal tento druhy raz napinanim na zvracanie, hnackami, bolestami brucha, potom teplota, zimnica a priserna bolest hlavy. Dcerka to iste, potom malicky a syn je v kuse negativny, ale mal 37,5 par dni a prehnalo ho tiez parkrat. Manzela tiez prehanalo. Ine priznaky oni dvaja nemali.
@simona20201309 Presne...Ja myslim,ze tie ruska nam uplne oslabili imunitu....
@simona20201309 Dakujem.Len uz je to dlho ☹ ..Aj 3 tyzdne

@iva33333
Chronta?
Mi so synom?
Predtim?
Ludovit Stur vas nahaña…..