icon

Tetania na celý život. Máte s ňou skúsenosti?

natalschen
3. apr 2010

mate skusenosti s touto otrasnou chorobou? ☹

Strana
z22
adulienka11111
12. jan 2025

@dostex ako ste na tom teraz? Pomohlo Vam nieco zbavit sa tych prinakov? Resp, zbaviki ste sa realne stresu a tym padom aj tetanie? Dakujem

lili177
12. jan 2025

@adulienka11111 ja som napisala vsetko dopodrobna v pripevku pred vasim, nemam momenatlane ani desatinu z toho co som mala predtym, aj ked som toho nemala vela, presnejsie nic vazne, no takmer som nemohla pracovat, tocky hlavy, strach...vsetko je prec vdaka pozitivnemu naladeniu a vypusteniu ventilu nahromeadenych skusenosti a zazitkov ktore ma v podvedomi boleli, vyplakala som sa a je dobre

michaela404
5. nov 2025
@zizi11

@sarah024 S tym D3 mas pravdu ak malo vitaminu D. Ja ho beriem D3+ K2 od fimy Biomin a mam pocit ze zabera teda mala som bolesti svalov a pominulo to.

@zizi11 mozem sa spýtať kolko toho dcka si brala a kedy ty to zabralo

sisamisaaa
Dnes o 06:03
@natalschen

@sara9567 v začiatkoch som mavala neustále trpnutie, brnenie a zášklby po celom tele a časté technické záchvaty a veľa ďalších symotomov, ale nejako som sa naučila s tým žiť, prestala som tomu vzdorovať sa všetko sa zlepšilo, pravidelne užívam B-komplex, magnezium, jem banány, veľa vody pijem a hlavne je dôležité sa správne nastaviť na to, že to nie je nič vážne a neumiera sa na to a že "áno, je to blbé, nepríjemné, otravné a sťažuje to život, a nechcem sa rúhať, ale ak by som si musela a zároveň mohla vybrať medzi tetaniou a napr. rakovinou s pár mesiacmi života pred sebou, s radosťou by som si vybrala tetaniu " a ďakujem Bohu každý deň za to, že mám "len toto". Iní ľudia bojujú omnoho ťažší životný boj ako ja, preto som vďačná za toto. Som oveľa unavenejšia, každý deň ma bolí hlava, často mám závraty, nemám stabilitu, nemôžem cvičiť, lebo dva-tri dni potom mi je omnoho horšie a trasie sa mi celé telo, ale to všetko sa dá zvládnuť a o to viac si vážim, že mám" len toto" lebo osobne poznám niekoľko ľudí, ktorí dlho bojovali s rakovinou a do poslednej chvíle to nevzdali, vážili si každú minútu svojho života, a s veľkým rešpektom a úctou k takýmto ľudom som ja vďačná za to, že mám "len toto ".

@natalschen ahojky, ako si na tom dnes? Pýtam sa lebo príznaky sedia, oficiálna diagnóza sedí (tú mi namerali po roku čo ma nechali trápiť s tým že mi nik nechcel povedať čo mi je a až po zmene lekára sa veci pohli), akurát že ja som si sama prišla na inú diagnózu a aj riešenie a po 2 rokoch normálne cvičím, hýbem sa, fungujem, tie stavy čo popisuješ mám výnimočne.

Strana
z22