Totálna výmena bedrového kĺbu
Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.
@poleva Ďakujem za úžasnú podporu @kakakina @poleva, ste neskutočné...💕💕...bez Vašej podpory, no neviem. Samotná operácia nič hrozné, len to vstávanie a chodenie s hadičkami, sáčkami a barlami....😓
Dali dole / mne 2. deň od op.a ok 🥰 Dnes 5. deň po operácii aj schody. Hlavne pomaly, pokojne a trpezlivo 😉
Tí, ktorí máte pred operáciou, nebojte 😘...Zvládnete 😘, sme silné ženy 🤩🤩🤩🍀🍀🍀
@poleva ty si iná 😍.Ja po troch mesiacoch bez barlí . Vonku až teraz ale viacmenej problem je ľad. Inak by som už tiež bola dávnejšie .Ale ja baby 6 tyzdnov s nemeckými, potom francúzske .A keď som chcela prejsť na jednu, odhodila som obidve.
@olsan ale myslím že všetky sme tu perfektne a dávame to úžasne 😍
@kakakina moje spolupscientky dostali, oni mali kolená operovane, ja som si mailom požiadala, prišla mi kartička poštou. Prišla pani z nemocnice za nami na izbu, dala mi kontakt na firmu.
@stanka1311 a nedáš kontakt prosím 😉
@kakakina na stránke Adrianmed je formulár, ten treba vypísať a zaslať, ak máte odtiaľ implantáty.
@stanka1311 vypísané , poslané.Dakujem za info😉

@akumm ide o jednu známu, ku ktorej uz chodievame niekolko rokov- je to pani, ktorá pracovala celý život na rehabilitacnom oddelení. Takže už s nou máme skúsenoti. Nakolko sme sa presťahovali - cestovali sme za nou 100 km ale oplatilo sa. Manžel mal po operacii zle postavenu panvu - takže musel na tom popracovať.