icon

Totálna výmena bedrového kĺbu

gretula1975
17. feb 2015

Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.

marcink
10. jan 2024

@akumm ide o jednu známu, ku ktorej uz chodievame niekolko rokov- je to pani, ktorá pracovala celý život na rehabilitacnom oddelení. Takže už s nou máme skúsenoti. Nakolko sme sa presťahovali - cestovali sme za nou 100 km ale oplatilo sa. Manžel mal po operacii zle postavenu panvu - takže musel na tom popracovať.

poleva
Autor odpoveď zmazal
poleva
21. jan 2024

@danihelka nestresujte sa s vankušom.
To budete citiť ci treba ci nie..Nebojte klb vam nevyskoci🙃 ja som po opracii 7 mesiacov a ked spim niekedy ked som prikryta tak si prelozim paplon..😉zo zvyku...Ale ziadna panika, klb je hlboko, nema preco vyskocit...

poleva
21. jan 2024

@kakakina my sme lepsie ako Zorka..V nasich skromnych podmienkach...v nasich nemocniciach..sme to zvladli na 1* ....ja som mala 10% z toho čo Zorka...a zvladla som to, lebo som musela, neostavalo mi totižto nič iné...A ako bonus-nerada sa vzdávam😁

olsan
22. jan 2024

@poleva Ďakujem za úžasnú podporu @kakakina @poleva, ste neskutočné...💕💕...bez Vašej podpory, no neviem. Samotná operácia nič hrozné, len to vstávanie a chodenie s hadičkami, sáčkami a barlami....😓
Dali dole / mne 2. deň od op.a ok 🥰 Dnes 5. deň po operácii aj schody. Hlavne pomaly, pokojne a trpezlivo 😉
Tí, ktorí máte pred operáciou, nebojte 😘...Zvládnete 😘, sme silné ženy 🤩🤩🤩🍀🍀🍀

olsan
22. jan 2024

@atikab V nemocnici, kde ma operovali /TEP BK/ mi predpísali rovno 2FB, že iné nie. Ja sa v tom vôbec nevyznám; hlavné, že ma naučili na nich chodiť 🍀🥰

poleva
22. jan 2024

@olsan to ma trosku zarazilo...predsa len tie nemecke su ine...ale i ja som ich mala len 10 dni😊

poleva
22. jan 2024

@olsan som sa pomylila hore...tak oprava 10dni som mala nemecke a potom tie co ty, francuzske...16.6 ma operovali a 16.8 som letela do Grecka bez barli🤗

kakakina
22. jan 2024

@poleva ty si iná 😍.Ja po troch mesiacoch bez barlí . Vonku až teraz ale viacmenej problem je ľad. Inak by som už tiež bola dávnejšie .Ale ja baby 6 tyzdnov s nemeckými, potom francúzske .A keď som chcela prejsť na jednu, odhodila som obidve.
@olsan ale myslím že všetky sme tu perfektne a dávame to úžasne 😍

poleva
22. jan 2024

@kakakina kazda sme iná...Ja som uz aj písala ze po operacii krcnych mandli, druhí na infuzii a ja v zelezni nej nemocnici som jedla na druhy den salat s rožkom😁som exot...darmoooo

kakakina
22. jan 2024

@poleva Tani ty si potrebovala na letisku nejaký doklad že mas titán ,dali ti v nemocnici niečo?

poleva
22. jan 2024

@kakakina vzala som.si spravu😊ale nepipala som..vopred som upozornila...zato mojho muza prezerali az 2krat a to nema nic umele.Asi sa im pacil😁

olsan
22. jan 2024
olsan
22. jan 2024

@olsan Zrejme to niektoré nemocnice vvydávajú....

stanka1311
22. jan 2024

@kakakina moje spolupscientky dostali, oni mali kolená operovane, ja som si mailom požiadala, prišla mi kartička poštou. Prišla pani z nemocnice za nami na izbu, dala mi kontakt na firmu.

kakakina
22. jan 2024

@stanka1311 a nedáš kontakt prosím 😉

stanka1311
22. jan 2024
stanka1311
22. jan 2024

@kakakina na stránke Adrianmed je formulár, ten treba vypísať a zaslať, ak máte odtiaľ implantáty.

stanka1311
Autor odpoveď zmazal
atikab
22. jan 2024

@olsan ak je pacient v dobrej kondicii a zvladne hned chodzu s FB (a zaroven nezatazovat operovanu koncatinu), urcite je to lepsia varianta ako nemecke barle. Pri dlhodobejsom pouzivani NB dochadza k utlaku nervov v pazuche.

poleva
23. jan 2024

@atikab ved prave z nemocnice vas vypravia z nemeckymi...moj doktor, a to je kapacita..odbornik...mozem povedat..mi sam.povedal ze barle pol roka🤣ta jedine zeby som v Grecku s nimi veslovala🤣cize co doktor, co nenocnica.ine pravidla

poleva
23. jan 2024

@olsan ja som mala klasicku spravu z nemocnice u seba😊akurat po navrate mi povedala známa ze to malo byt v anglictine🤣ale nepytal nikto nic...ani som nepípala..nic..pohoda

olsan
23. jan 2024

@poleva V nemocnici , kde som, dávajú túto kartičku pri odchode z nemocnice; nosiť s OP, pasom; pri pípaní predložiť ;)

poleva
23. jan 2024

@olsan aha..tak potom super😉

kakakina
23. jan 2024

@stanka1311 vypísané , poslané.Dakujem za info😉

kakakina
23. jan 2024

@poleva každá sme iná. Ja som mala cca štyri mesiace barle, ale to už som fakt cítila že ich nepotrebujem. Myslím, že telo nám ukáže kedy dosť.Ja som sa dosť bála šmykľavých ciest, možno v lete by som aj skor odhodila😉.

poleva
23. jan 2024

@kakakina prosim ta kde to mam.poslat? Kde si poslala ziadost? Nejak sa v tom strácam.dik

kakakina
23. jan 2024

@poleva Tani, tu vypises a odošleša vraj do 2-3 prác dni ti pride

poleva
23. jan 2024

@kakakina a to mame ich implantaty ci ako? Uznaju nam to ?