icon

Totálna výmena bedrového kĺbu

gretula1975
17. feb 2015

Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.

poleva
26. jan 2024

@danihelka raz mi pomohlo a druhykrat este vacsie bolesti...ale uz mam klb zoperovany tak dobre...len teraz ma druhy zlosti😵‍💫

poleva
26. jan 2024

@kakakina to ani nepoznam🙃 co to je? Dakujem

kakakina
26. jan 2024

@poleva to mi predpisoval ortopéd keď mi už nezabral condrofulf

poleva
26. jan 2024

@kakakina a pomohlo??

kakakina
26. jan 2024

@poleva áno Tani ,pri už veľkých bolestiach keď som začala pravidelne brat tak pomáhalo,no brala som vkuse dva roky

poleva
26. jan 2024

@kakakina a mala si neziaduce? No opytam sa lekara..dakujem za tip...

kakakina
26. jan 2024

@poleva nie vôbec nič som nepocítila , ale pomáhali mi pri bolestiach, dlho som fungovala bez iných liekov. Je to avokádový olej a avokádo sa odporúča na kĺby

poleva
27. jan 2024

@kakakina spytam sa ozaj...v zivote som o tom nepocula...este raz dakujem😊 uz si v kupeloch?

kakakina
27. jan 2024

@poleva v utorok idem,určite sa ozvem 😉

poleva
27. jan 2024
poleva
27. jan 2024

@kakakina super🤗tak uzivaj aj za mna😉

kakakina
31. jan 2024

@poleva Tani Dudince sú úžasne ,procedúry super.Odporucam!!!

poleva
31. jan 2024

@kakakina užívaj🥰ja som bola v Grecku...tak uz do kupelov nejdem🙈ja by som musela byt sama,a nevedela by som odist od mojich deti...Ale tebe to prajem, oddychuj a nech si rychlo fit😊

stanka1311
25. feb 2024

@kakakina ahoj, už si sa vrátila z liečenia, napíš, pomohli procedúry, koľko si platila poplatok za kúpele

olsan
Autor odpoveď zmazal
marcink
25. feb 2024

@stanka1311 môj manžel je teraz v turčianskych v piatok si pon idem. Chodí bez barlí - operáciu mal 26.novembra. Sk by si niečo potrebovala vedieť píš

olsan
Autor odpoveď zmazal
stanka1311
25. feb 2024

@marcink ahoj, ja som bola operovana 18.10 doma tiež chodím bez barli, ale na liečenie ešte potrebujem jeden výsledok,mne kázal operater ešte 8.1.na kontrole, že barle doma odkladať a do 6. mesiacov používať vonku buď barle alebo paličku

stanka1311
25. feb 2024

@marcink a v Turčianskych odhodil barle úplne, ja sa ešte bojím pustiť na dlhšiu trasu bez opory, ale okolo domu chodím bez barli, chodím ale opatrne a pomalšie ako s palicami.

marcink
26. feb 2024

@stanka1311 v turčianskych už odložil....doma este mal...a teraz už bez chodí....nevidela som ho mesiac...takže ja tu zmenu asi uvidím. ..čo sa týka chodze ....ale zatial ho nic nebolí...on potreboval ist skôr do kupelov preetoze musí ist do prace..ale kupele si velmi pochvaluje ...

mirka292
27. feb 2024

Zdravim, prosim o radu. Mama je 7.m po TEP bedroveho klbu. Teraz je velmi prechladnuta, teplotu nema. Nemala by dostat ATB? Moze zapal v tele poskodit klb? Dakujem

kakakina
27. feb 2024

@stanka1311 ahoj dnes som sa vrátila z Dudiniec,chodím už bez barlí,a dokonca si obujem ponožku 😉.Doplacala som 240€,a Kupeke mi veľmi pomohli.

kakakina
27. feb 2024

@stanka1311 mala som super procedúry, veľa cvičenia vo vode aj individuálny telocvik.Velmi sa mi tam páčilo ,všetko bolo perfektne

stanka1311
27. feb 2024

@kakakina no super, teším sa s tebou, dúfam, že aj ja budem konštatovať, že kúpele pomohli

stanka1311
27. feb 2024

@kakakina a ponožky ako, už obujes, sedíš a zohnes sa, l

kakakina
28. feb 2024

@stanka1311 áno zohnem nohu a obujem,čo som nedokázala už pred operáciou 😉.

hugger
29. feb 2024

Kto by mi vedel povedať aká miera bolestivosti sa da očakávať po TEP u ženy do 50 rokov po 6 mesiacoch, po roku, po dvoch? Od čoho to závisí (počasie, záťaž)? čo je normálne a s čím sa treba ukázať u lekára?

kakakina
29. feb 2024

@hugger jaz vlastnej skúsenosti ti povieme bolest akú som prežila pred operáciou už nebola.O tyzden bude 6 mesiacov po TEP a bolest skoro vôbec necítim . Čo sa týka záťaže samozrejme citim trosku, nič strasne.Mam49 rokov

stanka1311
29. feb 2024

@hugger na skúsenosti som aj ja zvedavá, mňa tiež kĺb nebolí, ale svaly a šľachy ešte cítiť, a aj záťaž trosku a som viac ako 4 mesiace po výmene