Totálna výmena bedrového kĺbu
Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.
@kakakina ahoj, už si sa vrátila z liečenia, napíš, pomohli procedúry, koľko si platila poplatok za kúpele
@stanka1311 môj manžel je teraz v turčianskych v piatok si pon idem. Chodí bez barlí - operáciu mal 26.novembra. Sk by si niečo potrebovala vedieť píš
@marcink ahoj, ja som bola operovana 18.10 doma tiež chodím bez barli, ale na liečenie ešte potrebujem jeden výsledok,mne kázal operater ešte 8.1.na kontrole, že barle doma odkladať a do 6. mesiacov používať vonku buď barle alebo paličku
@marcink a v Turčianskych odhodil barle úplne, ja sa ešte bojím pustiť na dlhšiu trasu bez opory, ale okolo domu chodím bez barli, chodím ale opatrne a pomalšie ako s palicami.
@stanka1311 v turčianskych už odložil....doma este mal...a teraz už bez chodí....nevidela som ho mesiac...takže ja tu zmenu asi uvidím. ..čo sa týka chodze ....ale zatial ho nic nebolí...on potreboval ist skôr do kupelov preetoze musí ist do prace..ale kupele si velmi pochvaluje ...
Zdravim, prosim o radu. Mama je 7.m po TEP bedroveho klbu. Teraz je velmi prechladnuta, teplotu nema. Nemala by dostat ATB? Moze zapal v tele poskodit klb? Dakujem
@stanka1311 ahoj dnes som sa vrátila z Dudiniec,chodím už bez barlí,a dokonca si obujem ponožku 😉.Doplacala som 240€,a Kupeke mi veľmi pomohli.
@stanka1311 mala som super procedúry, veľa cvičenia vo vode aj individuálny telocvik.Velmi sa mi tam páčilo ,všetko bolo perfektne
@kakakina no super, teším sa s tebou, dúfam, že aj ja budem konštatovať, že kúpele pomohli
@kakakina a ponožky ako, už obujes, sedíš a zohnes sa, l
@stanka1311 áno zohnem nohu a obujem,čo som nedokázala už pred operáciou 😉.
Kto by mi vedel povedať aká miera bolestivosti sa da očakávať po TEP u ženy do 50 rokov po 6 mesiacoch, po roku, po dvoch? Od čoho to závisí (počasie, záťaž)? čo je normálne a s čím sa treba ukázať u lekára?
@hugger na skúsenosti som aj ja zvedavá, mňa tiež kĺb nebolí, ale svaly a šľachy ešte cítiť, a aj záťaž trosku a som viac ako 4 mesiace po výmene

@danihelka raz mi pomohlo a druhykrat este vacsie bolesti...ale uz mam klb zoperovany tak dobre...len teraz ma druhy zlosti😵💫