Tráviace problémy a prechladnutie
V stredu rano som sa zobudila na to ze mi toci creva. Som dobehla na wa a hnacka. Potom cely den ok, ale vecer ma zacalo hrozne boliet hrdlo a citila som sa uz chora. Na druhy den rano zase som mala pocit ako na hancku ale stolica normalna, ale uz som bola riadne chora. Hlava mi isla vybuchnut, silna nadcha, bolest hrdla. Pchala som domseba vitaminy, cajiky, paraleny. Dalsi den bolest hrdla kusok ustupila ale zhrosilo sa travenie, extramne na naduvalo, k veceru zase pocit ako pred hnackou ale nic. Teplota 38,5. Rano som sa zobduila ze som sa citila uz celkom dobre, sice zahlienena ale lepsie. Ale travenie, krce v bruchu, v podbrusku pocit ako na hnacku ale stolica je riadne no bola som asi 5x dnes. Teplotu som dnws uz nemala, ale to travenie je hrozne. Urobila som si aj covid test bol negat. Mali ste niekto nieco podobne? Co vam pomohlo?
@anonym_autor Ahoj, a probiotika na upravenie travenia si nedavas? Ak nie, mozes skusit to. A co este mne zabralo na take hnackovite stavy-to je od mojej nebohej babky-ked som bola mala, tak mi spravila spenat ale z cerstvych spenatovych listkov ( nie mrazeny pretlak), bez nicoho len ten tak zjest a to zabralo. Cize, ked ma nieco take chytilo aj ako dospelu, tak zatial (klop,klop) vzdy zabralo. Skore uzdravenie🍀
@motylik2559 probio beriem pravidelne. Zo spenatu ma uz od detstva napina, toto u mna asi nebude fungovat
@motylik2559 probio beriem pravidelne. Zo spenatu ma uz od detstva napina, toto u mna asi nebude fungovat
@anonym_autor Este ma pripadne napada mätovy caj, ten ukludnuje zaludok aj creva, pripadne kvapky Iberogast, aj tie maju upokojujuci efekt na zaludok, creva a su aj na naduvanie.
@anonym_autor Este ma pripadne napada mätovy caj, ten ukludnuje zaludok aj creva, pripadne kvapky Iberogast, aj tie maju upokojujuci efekt na zaludok, creva a su aj na naduvanie.
@motylik2559 dala som si zatial smectu a nospu. A pijem repikovy a harmancekovy caj. Dufam ze to prejde
@anonym_autor vírus ti prechádza celým telom, môžeš mať také pocity v bruchu, pretože sa zväčšia aj uzliny v bruchu a tlačia na okolie. Daj si dietnejsiu stravu. A keď tak ešte chrípkovy test si urob a vyležat. Ak teploty budú pretrvavat a testy sú ok, treba spraviť CRP

@anonym_autor Ahoj, a probiotika na upravenie travenia si nedavas? Ak nie, mozes skusit to. A co este mne zabralo na take hnackovite stavy-to je od mojej nebohej babky-ked som bola mala, tak mi spravila spenat ale z cerstvych spenatovych listkov ( nie mrazeny pretlak), bez nicoho len ten tak zjest a to zabralo. Cize, ked ma nieco take chytilo aj ako dospelu, tak zatial (klop,klop) vzdy zabralo. Skore uzdravenie🍀