Tri sekcie po sebe - skúsenosti
Ahojte, mali ste niektora tri sekcie po sebe, mne lekar povedal, ze uz radsej tretie nie. No co ked ano, co potom, co ste zazili a ake mate skusenosti. Vdaka za kazdy nazor.
@evik4 nj, toto som uz pocula...suseda mojich rodicov im skoro zomrela aj s dietatom...treba ist do KN 😉 ja by som chcela tretie babo, samozrejme neskor, v prepustacich papieroch od stankovej mam napisane po 2 rokoch kludne (ona nie je moja doktorka, ani sc mi nerobila, len vypisovala tu spravu lebo mala sluzbu), pytala som sa aj svojej gynekologicky na kontrole a ta povedala ze ano, organizmus to zvladne....samozrejme ze ked to bude aktualne to budeme riesit, ale doktori nie su proti tretej sekcii
a mam o 3 roky viac ako ty 🙂
@evik4 poznam ich, zhodou okolnosti ma oni dvaja prijimali v tehu do NZ nemocnice, aj v KN ona uz robi utz stredy a stvrtky od 9.30-12.00, ale sem tam aj iny doktori
ano, skus k nej prestupit nejako, je velmi pravdepodobne ze bude mat iny nazor, ved predsa len pan doktor je stara skola 😉
Ja mam dve deticky sekciou s 5 ročným vekovým rozdielom a chceme tretie dietatko po 6 rokoch ( opat sekcia) Po dvoch cisarskych som mala krasne zahojenu jazvu na maternici, uplne ziadne komplikacie no kyretaz z minulého roka mi jazvicku maternićnu poškodila ( podla dr.) tak mam porušenú jazvicku na maternici ( strbinka cca 0,5 cm) zistili to dr na sone tak asi idem postúpiť hysteroskopiu na preskúmanie okolia jazvy ci bude ju treba chirurgicky opraviť ( zašiť).... Stale zvažujem lebo su aj mamičky co mali viac poškodenú jazvu a boli len sledovane častejšie a museli sa šetriť a zvládli tehotenstvo dobre no bolo skor ukončene okolo 36-37tt aby sa predišlo rupture maternice.... No zase nechcem riskovať... Poznáte niekoho komu jazvu na maternici opravovali?

@rheia27 mne v nz nedali nic podpisat, po 12 hodinach v kontrakciach mi oznamil, ze som s dietatom ohrozena na zivote a okamzite mi musia urobit sekciu. To som ale bola uz modra ako smolko.