icon

Tri sekcie po sebe - skúsenosti

evik4
20. jan 2015

Ahojte, mali ste niektora tri sekcie po sebe, mne lekar povedal, ze uz radsej tretie nie. No co ked ano, co potom, co ste zazili a ake mate skusenosti. Vdaka za kazdy nazor.

Strana
z2
evik4
autor
22. jan 2015

@rheia27 mne v nz nedali nic podpisat, po 12 hodinach v kontrakciach mi oznamil, ze som s dietatom ohrozena na zivote a okamzite mi musia urobit sekciu. To som ale bola uz modra ako smolko.

rheia27
22. jan 2015

@evik4 nj, toto som uz pocula...suseda mojich rodicov im skoro zomrela aj s dietatom...treba ist do KN 😉 ja by som chcela tretie babo, samozrejme neskor, v prepustacich papieroch od stankovej mam napisane po 2 rokoch kludne (ona nie je moja doktorka, ani sc mi nerobila, len vypisovala tu spravu lebo mala sluzbu), pytala som sa aj svojej gynekologicky na kontrole a ta povedala ze ano, organizmus to zvladne....samozrejme ze ked to bude aktualne to budeme riesit, ale doktori nie su proti tretej sekcii
a mam o 3 roky viac ako ty 🙂

evik4
autor
22. jan 2015

@rheia27 no mne robila obe sekcie ajs muzom, ibaze vhodim k nemu, ale mozno ked to bude aktualne tak, budem chodit k nej. Aj tak vsetky ultrazvuky mi robila ona. Inak su obaja fajn, len neviem co sa vtedy v tych zamkoch stalo.

rheia27
22. jan 2015

@evik4 poznam ich, zhodou okolnosti ma oni dvaja prijimali v tehu do NZ nemocnice, aj v KN ona uz robi utz stredy a stvrtky od 9.30-12.00, ale sem tam aj iny doktori
ano, skus k nej prestupit nejako, je velmi pravdepodobne ze bude mat iny nazor, ved predsa len pan doktor je stara skola 😉

astonka
22. jan 2015

@evik4 ahoj moja znama mala 3 deti všetke sekcia...všetke boli planovane ...všetko prebhlo ok...
ja sama som mala 2x( 1x kvoli polohe plodu, 2x bola akutna sekcia ) a jeden spontány...

monicka9
29. jan 2015

Ja mam dve deticky sekciou s 5 ročným vekovým rozdielom a chceme tretie dietatko po 6 rokoch ( opat sekcia) Po dvoch cisarskych som mala krasne zahojenu jazvu na maternici, uplne ziadne komplikacie no kyretaz z minulého roka mi jazvicku maternićnu poškodila ( podla dr.) tak mam porušenú jazvicku na maternici ( strbinka cca 0,5 cm) zistili to dr na sone tak asi idem postúpiť hysteroskopiu na preskúmanie okolia jazvy ci bude ju treba chirurgicky opraviť ( zašiť).... Stale zvažujem lebo su aj mamičky co mali viac poškodenú jazvu a boli len sledovane častejšie a museli sa šetriť a zvládli tehotenstvo dobre no bolo skor ukončene okolo 36-37tt aby sa predišlo rupture maternice.... No zase nechcem riskovať... Poznáte niekoho komu jazvu na maternici opravovali?

Strana
z2