Účinné tabletky na bolesť po extrakcii zubov
Zienky s akymi tbl mate skusenost pri bolesti po vytiahnuti zubov?konecne som nasla odvahu si dat dokopy zuby,3 mi idu tahat zadne hore ,neviem ake tam su cisla a potom 3 korene dole....budu mi to robit v narkoze v nemocnici kedze mam stomatofobiu,papier od psychiatra spravia to naraz v tej narkoze
Viem ze bude obrovska bolest,ze budem mat aj atb po zakroku,ale co si kupit domov od bolesti?urcite nieco dostanem aj v nemocnici,ale tak keby nezabralo nech mam nieco aj doma
ja mam vzdy po ruke codein + paracetamol = ale netusim ci mozes na antibiotika.. s tym sa radsej porad s doktorom -on ti iste poradi aj od bolesti a nedavkuj si sama -viac si uskodis ako pomozes
a smiem sa opýtať prečo ti idú ťahať ???
@stelly652 su pokazene,uz to ani nieje cely zub len polky zubov,strasne sa bojim zubarov,neriesila som,ale uz musim ....potom idem davat nove
ja mam vzdy po ruke codein + paracetamol = ale netusim ci mozes na antibiotika.. s tym sa radsej porad s doktorom -on ti iste poradi aj od bolesti a nedavkuj si sama -viac si uskodis ako pomozes
@ukgirls dakujem popytam sa,nepredavkujem sa ,len ci niekto nema nieco vyskusane ,ucinne
@stelly652 su pokazene,uz to ani nieje cely zub len polky zubov,strasne sa bojim zubarov,neriesila som,ale uz musim ....potom idem davat nove
@anonym_autor no ja mam tiež obavy o zuby lebo si ich dosť často sledujem pozorujem niekedy až prehnane a hlavne mam strach o moje ďasna lebo akoby mi ustupovali ďasna alebo si len ja namyšlam a som už paranoidný
v nemocnici napr po operacii mi predpisali flector... mas aj sacok aj tabletky ..
@anonym_autor keďže mi nič voľnopredajné nepomôže, zubár mi predpisuje Aulin
@anonym_autor keďže mi nič voľnopredajné nepomôže, zubár mi predpisuje Aulin
@anonym_103f28 aulin mam aj doma ,takze zabera na zuby?
@anonym_autor mne keď trhali zuby Dr.predpisal Aulin to zabralo
@anonym_autor mne keď trhali zuby Dr.predpisal Aulin to zabralo
@meritka vdaka
Oni daju urcite lieky, mna hned poslal dat si pisat PN a lieky a to bol iba jeden zub mudrosti.
@anonym_autor mne zubár pri 8čke predpísal flector prášok. 50mg 21 vreciek za rovnakú cenu, ako som kúpila voľnopredajné tabletky 25mg/20ks (objednané cez net, vyzdvihnuté v lekárni.. kúpené priamo v lekárni sú ešte o 3€ viac, všetko dr max) tak určite si pýtať na predpis. Už bude vedieť, čo treba predpísať ..
Flektor prasok suhlasim.Volnopredajne nepomahali.
Dakujem dievcata,nevuem ako to zvladnem tu bolest ale snad nejako ano
@meritka vdaka
@anonym_autor dostanes odporucanie
Nestresuj, nevypisuj na nete, vsetky lieky co naozaj zaberaju su len na predpis a nevies ako laik ich kombinobat ( ak mas nejake z nich doma), takze sa daj do kludu, lekari ti vsetko vysvetlia a naordinuju
Ahoj, mne takto pred 2 mesiacmi vybrali 4 osmičky. Tiež som sa veľmi bála, ale zvládla som to nakoniec bez narkózy a žiadne lieky od bolesti nebolo treba, len prvý deň jeden Ibalgin a potom to bolo už úplne v pohode. Držím palce 👍🏻👍🏻👍🏻
@anonym_autor urcite to zvladnes 🙂 pozri, nie si ani prva ani posledna, kazdy to nejak prezil. mne najlepsie zabera na taketo bolesti cetalgen. mozno si skus kupit.
Poziadaj toho, co ti bude robit zakrok nech ti napise k ATB aj od bolesti
Ahoj, mne takto pred 2 mesiacmi vybrali 4 osmičky. Tiež som sa veľmi bála, ale zvládla som to nakoniec bez narkózy a žiadne lieky od bolesti nebolo treba, len prvý deň jeden Ibalgin a potom to bolo už úplne v pohode. Držím palce 👍🏻👍🏻👍🏻
@anonym_0de4fa mne trhali nedavno jednu osmicku a viac ma bolel ten strach ako sa to blizilo ako samotna rana 😁😅
Dakujem dievcata,nevuem ako to zvladnem tu bolest ale snad nejako ano
@anonym_autor tá bolesť... bude stáť zato, neboj ❤️
@anonym_autor tá bolesť... bude stáť zato, neboj ❤️
@anonym_622f12 ano to viem ale tak je tam strach,kto nezazil nepochopi

a smiem sa opýtať prečo ti idú ťahať ???