icon

Učitelia očkovaní Astrou Zeneca a negatívne účinky

bubo551
14. mar 2021

Dobrý deň. Nájdu sa tu pani učiteľky ktoré boli zaočkované tou istou šarzou ktorú sťahujú viaceré štáty? Ja som zaočkovaná práve touto ABV 2856. Mám obavy. Nemáte negatívne účinky po tejto vakcíne? Ja som mala 2 dní teplotu a bolesť celého tela. To je normálne. Len či ne nastanú nejaké po určitom čase. Toho sa obávam. Ďakujem

Strana
z2
gelifil
14. mar 2021

@weronika171717 nikdy to nepriznaju....aj ked mnohych uz teraz stve, ze naleteli

gelifil
14. mar 2021

@miriam_s a ani nikdy nebude, hlavne na Slovensku nie, je mi to jasne.....ale ja viem svoje

weronika171717
14. mar 2021

@tina4931 áno presne tak.... Ved veľa vecí už majú čierne na bielom, to by aj debilovi otvorilo oči, ale oni si idú svoje a stoja v radoch na očkovanie aj testovanie.... Ale ok, dlho nepožijú po vakcíne (možno stihnú jednu-dve dovolenky), zato dam ruku do ohna!!!

weronika171717
14. mar 2021

@gelifil presne tak 👍👌 nuž, pôjdu 2 metre do zeme po vakciancii, ale kto chce kam pomôžme mu tam - toho sa držia ti hajzli, ktorí nás chcú akože chrániť.

sante81
14. mar 2021

@bubo551 vedľajšie účinky budú, za pár rokov. A to že ľudia umierajú aj teraz, sa na Markíze ani na JOJke vysielať nebude. Biznis je biznis

miskaska
14. mar 2021

@sante81 prosim, vysvetli ten mechanizmus vedlajsich ucinkov po rokoch?
@weronika171717 preco po ockovani dlho nepoziju? Co sposobi umrtie?

katkati
14. mar 2021

Pár ľudí by tu potrebovalo lieky na paranoju.

katulienkax
14. mar 2021

@miskaska napríklad rakovina rôzneho druhu genetická modifikácia spôsobí zblbnutia mechanizmu delenia bunky

miskaska
14. mar 2021

@katulienkax mRNA nevstupi do jadra bunky. Neohrozi nasu DNA.

elizabet173
14. mar 2021

@weronika171717 si si niečo šľahla? Dobrý matroš

paskolinka
14. mar 2021

@abbey1 treba čítať s porozumením nie slovickarit. Porovnávam EÚ a UK, netvrdím, že nikde inde v Afrike alebo Ázii sa nestahuju sarze. To ako keď poviem: ja chodím výťahom, to len ty sa stále bojíš a chodíš po schodoch. Tiež tým nechcem povedať, ze si jediný človek, čo sa bojí výťahu.

lenadka
14. mar 2021

Niektorým tu už pekne prepína, že by následok vakcinacie v detstve? 🤔

martinastaj
14. mar 2021

Ahojte, ja som sa dala očkovať Astrou, keďže učím v MŠ, ale na druhú dávku si asi netrúfnem, po vakcíne som mala 3 dni bolesti žalúdka a pocit na vracanie, ale pripisovala som to nežiaducim účinkom a problém s trávením mám od puberty, ale 3 týždne po očkovaní mám zápal tenkého čreva a zisťujú, či nieje poškodený aj žlčník, nemôžem nič zjesť a neviem sa dať dokopy, netvrdím, že to má priamy súvis s vakcínou, ale ani niesom presvedčená, že nemá, neviem ako dopadnem, ale druhej dávky sa bojím veľmi, aby som si nepoškodila ešte viac.

podmostom
14. mar 2021

@miskaska lebo vakcíny sú určené na depopulaciu. Tak mi to vysvetľovala kamarátka co rada číta tie konšpiračné weby. Korona je samozrejme umelo vytvorena, má ľudí vystrašiť aby sa šli hromadne zaočkovať. A potom po tej vakcine začnú hromadne umierať. Samozrejme nie hneď, aby sa ich stihlo co najviac zaočkovať. Načo je akože ta depopulacia elite ľudstva dobrá som sa nedozvedela. Ina kamarátka spomínala niečo v tom duchu, ze aby tej elite zostalo viac prírodných zdrojov pre seba. Dobru noc 😊

miskaska
14. mar 2021

@podmostom paradox je, že ta "elita" je bohatá a má sa dobre teraz. Tiež mi nikto nevysvetlil, čo tým tá "elita" získa....a vlastne, kto je tá elita?

miskaska
14. mar 2021

@martinastaj tiez mám pred očkovaním rešpekt. Mám autoimunitné ochorenie a v rodine veľkú záťaž viacerými ďalšími autoimunitnymi diagnózami. Ale taký celkom vážny priebeh Covidu mi s ňou môže tiež poriadne zamavat. Tak snáď, keď sa na mňa dostane rad, to v zdraví prežijem..držim palce, nech nakoniec všetko dobre dopadne.

weronika171717
15. mar 2021

@elizabet173 ved uvidíme..... Čas ukáže..... Ja ta nejdem presviedčať, ale potom sa ukáže kto mal pravdu.... Kľudne sa zaockuj, mne je to jedno. Je to tvoje zdravie, nie moje.

elizabet173
15. mar 2021

@weronika171717 veď práve, že je to moje zdravie, nechápem, čo ťa to trápi. Sorry, ale so lekár? Imunológ? Lebo okolo seba mám v rodine dosť odborníkov na to, aby som sa riadila ich radami a nie fantazmagóriami niekoho, kto má info z internetu a zo zdroja JPP-Pekný deň.

ktochytavzite
15. mar 2021

@miriam_s nebola?Mm info ze jedna isoba po nej na sk umrela

ktochytavzite
15. mar 2021

@kayyaa niwje to narychlo znuchane,pokracovali podla sars vakciny cize studie uz mali dlhodobejsie a tieto dva virusy su podobne.cize toto by som netvrdila ze narychlo zbuchana

ktochytavzite
15. mar 2021

@paskolinka astra zeneca vyhidnocovala a zo 17milion 5 zimreli zasa kebyze je to tka nebezoecna vakcina asi by to inak bolo nie?plus ti zomreli mali nejkae skryte chiroby.Na koronu asi viacej ludi umrie ci?Alebo to nik netusi;)

ktochytavzite
15. mar 2021

@weronika171717 bizemoj a ty si ako vobec nie ockovana?Prosim ta ved daj aj nejake nirmalne zdroje ked tvrdia ze vakcina na koronu je smrtelna zbran.Ale nie take boviny ako Zem a Vek;)

ktochytavzite
15. mar 2021

@miskaska presne ni len sa nedostane do dna a hned zanikne a ze nam zmeni DNA,no zaujimalo by ma ako moze zmenit dna co budem chlap?;)

jazmi3
3. apr 2021

@kayyaa ak sa môžem spýtať, ty si už zaočkovaná?

Strana
z2