icon

Umývate si zuby pravidelne dvakrát denne?

11. sep 2024

Dobre ránko,chcem sa opýtať umývate si zuby pravidelne dvakrát denne ako sa má ? Neviem prečo ale mám to tak že to dodrziavam a zrazu sa mi raz nechce tak neumyjem zuby aj dva dni a potom pokračujem zase pravidelne,máte to niekto podobne ? Ako sa nutite umyť každý deň dvakrát ?

Strana
z2
zuzubb007
11. sep 2024

No fuj, tak keby si neumyjem zuby pred spaním sama zo seba sa dogrciam ako vazne by som nemohla zaspať, áno umývam si 2x je to základ hygieny, keď si neumyjes zuby dva dni, nechcem vedieť koľko sa neosprchujes humus riadny

beronsche
11. sep 2024

@zuzubb007 presne, nedokážem spat bez umytia zubov.
Keď boli deti malé, pár krat sa mi stalo, že som večer s nimi zaspala. To som bola schopná aj o 1.v noci vstať a ísť si zuby umyť..

Autorka - 2x denne je úplne to minimálne minimum.
Neumyt si zuby 2 dní je úplný hnus!!
Pokojne tak pokračuj, len verím, že máš obrovskú finančnú rezervu na zubára a zubné nahrady.
Inak tie peniaze na zubára budeš zrejme potrebovať aj tak, nik ma nepresvedčí, že človek, ktorý je schopný si 2dni zuby neumyt, si ich vôbec vie umyt správne... To bude také, že šuch sem, šuch tam a ideme...

chrumka333
11. sep 2024

Ja budem za divnu,som na md a nejak som si navykla na iný režim. Večer umývam poctivo ale nie 2-3 min. Proste viac, najprv medzizubné, niť, potom s jednozvazkovou každý zub a potom klasika kefka s pastou trvá mi to aj 10-15 min,ale zuby sú dokonalé hladké ako po absolvovaní po dentálnej. No a ráno iba vyplachujem neumyvam. Umývam, až keď sa naobedujem tie 2-3 min. Možno to zmením keď budem chodiť do roboty 🙂 ale teda večer som umývala vždy,aj keď som prišla o 3 ráno z diskotéky 😃

7miriam77
11. sep 2024

Ja si umývam zuby aj v práci po obede, takže 3 krát denne, a neviem si predstaviť, že by som vynechala čo len raz

mara66
11. sep 2024

To je čo za otázku? Veď by som sama sebe smrdela ako cap 🤢. Umývam si aj viackrát, keď som doma alebo niekde, kde mám túto možnosť. Po niektorých jedlách je to priam nutnosť. Nerozumiem, prečo sa do toho treba nútiť, veď to nie je výstup na Rysy 🤔

Strana
z2