icon

Už 10 rokov mám tetániu

zazrakysadeju
11. mar 2021

Mám už 10 rokov tetániu, kto sa chce o tom porozprávať?

marci77
11. mar 2021

@zazrakysadeju myslim, ze tu je skupinka, skuste aj tam napisat
https://www.modrykonik.sk/group/9600/

zazrakysadeju
autor
11. mar 2021

vy máte tiež tetániu?

nikita606nns
11. mar 2021

Ja mam tetaniu a to od 14 stich a mám 22. Teraz keď som v zahraničí neodsledujem si príjem magnézia a mala by som 3 krát na deň a už som neuzila neviem ako dlho. Plus keď pijem alkohol malinko tak mi trpnu ruky nohy. Bola mi zistená najvyššieho stupňa pár krát som mala záchvaty. Ale už dlho nebol.
A ináč fungujem normalne

karinaaaa
11. mar 2021

@zazrakysadeju ja tým trpim zatiaľ len rok ale uz mam dost.

zazrakysadeju
autor
11. mar 2021

verím tomu, ja som s tým bojovala 10 rokov, hlavne sa snažte myslieť pozitívne, hlavne teraz keď je takáto situácia u nás

zazrakysadeju
autor
11. mar 2021

@nikita606nns presne alkohol a cigarety iba zhoršujú stav, preto nerobím ani jedno, ani druhé

nikita606nns
11. mar 2021

@zazrakysadeju ani ja. Len keď oslavujem narodeniny 😁.. Ale ináč všetko je to v hlave. 🙂. Ono to vie vymiznut keď človek myslí pozitívne 🙂

zazrakysadeju
autor
11. mar 2021

ja už nepijem ani na oslavách, úplne sa tomu vyhýbam, ale ani antidepresíva nie sú dobré, to len zblbnu človeka

anonym0001
12. mar 2021

@zazrakysadeju Ako je mozne, ze to mate 10 rokov? Ja som hned, ako som zistila tetaniu, dala urobit rozbor vlasov, aby som vedela, ake ziviny mi chybaju a hned som nasadila chybajuce mineraly. Vratane velkeho mnozstva magnezia samozrejme. Do par mesiacov som bola zdrava. Magnezium uzivam nadalej uz roky a som zdrava.

karinaaaa
12. mar 2021
zazrakysadeju
autor
12. mar 2021

@karinaaaa nebojte sa, už som v pohode aj ja som našla riešenie :!)

banderaska29
12. mar 2021

ja som mala, začala mi v práci pod silným stresovým vypätím. nechápala som, čo to je.
zvíťazila som nad tým, pretože som si to urovnala v hlave. celá tetania je iba o psychike. vedela som, že to dokážem ovplyvniť a keď to na mňa prišlo, ostala som v kľude, pretože som vedela, že to je spôsobené stresom a nič sa mi nestane. takto to prestalo a nepamatám si, kedy naposledy som ju mala. odkedy vediem pokojný život, tak to nemám 🙂