Už týždeň mám teplotu a bolesť hlavy. Mám ísť na pohotovosť?
Už mesiac a pol mám na striedačku hnačky a zápchy, no po novom mám už týždeň zvýšenú teplotu a z toho bolesti hlavy, som vyčerpaná a často mám problém aj chodiť, lebo sa motam. Neviem či by som mala ísť na pohotovosť, mám s tým zlú skúsenosť a neviem či ma nevyhodia hneď...
Na gastro idem v októbri a v utorok mám mať výsledky z krvi u doktorky, no neviem ako dlho ešte takto vydržím, viem, že to možno nie je niečo neskutočne vážne, ale nevládzem už...vody pijem dostatok... Už 3 dni som prerevala zo zúfalstva, pretože neviem normálne fungovať doma.
Takže ako? Pohotovosť alebo ostať doma a čakať?
Nedokážem dať otázku doktorom, keďže všetky skupiny sú už uzavreté a online nič neviem nájsť.
@sonaj1 mali ste ziadat hospitalaziu cestou vseobecneho lekara, cakate na vysledky z krvi
Na pohotovsti vas teda neporiesia tak ako by ste si predstavovala
Hladajte gastro kde vam daju skorsi termin
@sonaj1 trebalo ísť cez týždeň k lekárovi .
@lilizzachy bola som tam dnes
@sonaj1 tak si pockajtena vysledky, vseobecna vas mala poriesit predsa
@taktotedanie dakujem, to som chcela vediet, lebo vážne neviem ako sa zariadiť, nie som v tomto znalá a nechcela by som zbytočne čakať na pohotovosti, ak to nič nezmení..
@sonaj1 ako ked neviete vydrzat chodte ale neporiesia vas takako by ste si vy snad predstavovali.. mali ste sa pytat na hospitalizaciu
@taktotedanie nevedela som, že ma môže hospitalizovať doktorka... Neviem či to vôbec vie ona... Som rada, že mi nakoniec spravila aspoň odbery.. Bola som tam už pred týždňom...
@sonaj1 mohla vypisat vymenny listok s tym, ze vzhladom na taky hentaky stav ziada o zvazenie hospitalizacie..
@sonaj1 chod na pohotovosť. Ľudia tam chodia s úplnými sprostostami. Hospotalizuju ta a spavia ti potrebné vyšetrenia hneď.
@ariannazara pytam sa hlavne vzhladom na to, ze je zajtra sviatok a ide vikend... Pokial viem vtedy nerobia testy ani nic... Teda aspon som tak pocula... Nemam sa ani koho velmi spytat, preto sa pytam tu
velmi pochybujem ze ta s tymto hospitalizuju z pohotovosti max ti daju infuzku s niecim na ukludnenie
ale kludne chod mozno ti to pomoze
Dlhodobá horúcka je aj pri prodromalnom štádiu niektorých infekčných ochorení…
Na akej diéte si? Podľa mňa to tiež nie je na pohotovosť, reálne ti s tým nemajú čo urobiť.
@sonaj1 ti robili sibo test?
Skús si pozrieť aj hit a nízko histamínovú diétu. Ja som mala podobné problémy pri histamínovej intolerancii
@ariannazara nie, na gastro dojdem az v oktobri

@sonaj1 k tomu chcem ešte dodať, že som na diéte, ale žiadna to neovplyvnila, je jedno čo zjem, vždy je výsledok rovnaký...posledný týždeň mám prevažne hnačky