Užívate oregánový olej?

sunshineka
9. sep 2014

poznate,uzivate?zacala som ho uzivat koli hlienom v krku a celkovo koli stazenemu dychaniu.ake s nim mate skusenosti?A nepoznate nahodou GSE vytazok z grapefruitovych jadierok?zhanam povodny GSE s povodnou recepturou,neviete mi poradit,odkial objednat?

saska.t
9. sep 2014

@sunshineka s oreganovym olejom mam vyborne skusenosti-prirodne ATB akonahle sa prejavi nachladnutie okamzite nasadujem za 2-3 dni sme fit,detom davam kapsule,aby ich nestipali,je vyborny aj na zaludocne problemy, GSE som este neskusala,ale tiez je to prirodne Antibiotikum,pocula som same chvaly 😉

0silvia0
9. sep 2014

@sunshineka používala som ho spolu s gse na zničenie plesní v tele. Užívala som ho vo forme toboliek, objednávala som oboje cez internetový obchod. Neviem, či môžem tu napísať link, ak by ho zmazali, napíšem ti do ip:
http://www.oliveland.sk/oliveland/eshop/50-1-Or...
http://www.oliveland.sk/oliveland/eshop/88-1-GS...

gucciok85
9. sep 2014

@sunshineka na bazar.sk tam to najdes.. oreganovy olej mas aj na biocare.sk 🙂

nutrimas
18. dec 2014

Oreganovy olej najdete aj v nasej ponuke, odporucame na kozne ochoresnia, plesne, bakterie, parazity, je vhodny na vnutorne aj na vonkajsie pouzitie:
https://www.modrykonik.sk/shops/ine/kwgp/olej-o...

@sunshineka

didia
30. okt 2018

@saska.t môžem sa spýtať aké dávkovanie dávate? Začala som dávať deťom 2 kv do 1 ml oleja. A koľko dni sa to môže užívať?

katrin21
30. okt 2018

@sunshineka ja mam z grep. jadierok Citricidal, vyborna vec, len sa musi riedit vodou, inak popali sliznice ako pokozku, vyborny pri chorobach, mame doma stale...
A oreganovy olej tiez fajn, ale odporucam si kupit v lekarni tobolky prazdne, nie vsade maju, ale daju sa zohnat, normalne take polovicne jak byvaju lieky v nich a tam nakvapkat a zavriet. -10-15 kvapiek ..
Ked by ste ho pili samotny, drazdi sliznice pazeraka to neni dobre.
je vyborny proti Candide Albicans

katrin21
30. okt 2018

@didia a vypiju ti ho? on je velmi stiplavy... uf

didia
6. nov 2018

@katrin21 v oleji áno🙂

danazara
Odpoveď bola odstránená
Zobraz