icon

Vaše skúsenosti s protézou

21janula21
10. sep 2020

Ahojte, i keď som mladá, žiaľ po tehotenstve sa mi ponicili zuby hlavne tie horné. Mám ešte pár svojich ale chcem si dať spraviť náhradu. Môžem vás poprosiť o skúsenosti s protézou? V pondelok ma čaká trhanie koreňov, čo mi tam nechala moja zubárka. A potom hojenie ďasien. Po akej dobe sa robia odtlačky? Je to nejaké bolestivé? Ako dlho ste čakali na výrobu protézy? A môžem poprosiť orientačné sumu čo ste dali za hornú protézu? Ako ste si zvykali? Ja sa toho všetkého nejak bojím. Len chcem mať už konečne krásne zuby. Ďakujem

Strana
z2
jajusa26
13. apr 2021

@21janula21 môžem napísať súkromnú správu? 🙂

21janula21
autor
13. apr 2021

@jajusa26 ano samozrejme

miriamakl
15. apr 2021

@21janula21 pisala som ti spravu☺️

miriamakl
15. apr 2021

@21janula21 Pisala som spravu

miriamakl
16. apr 2021

@zdena1990 pisala som ti spravu

bryan1123
6. máj 2021

@21janula21 ahoj. Prosím ťa v akom sú štádiu?

ormeta5
9. máj 2021

@bryan1123
Ak môžem pripojím sa ku vám dievčatá.. Ja mam hornú od 30tky najprv to bolo tuším 6zubov potom postupne pribúdali 😃trhanice.. Takže cca 14rokiv.Teraz som mala posledné 4stolicjy už len a rozhodla som sa ich zbaviť hoci boli zdravé teda pomlombovabe.. Vzd som sa o zuby starala a chodila k Dr a aj tak to bolo ze plomba kedysi sa plombovalo hala bála ze bez rtg a potom endodoncie za kopec peňazí potom korunka na predných za kopec peňazí a nakoniec aj tak trhanica 😃nebojte sa toho ja som bola spokojná dá sa na to zvyknúť a nikto z môjho okolia to nevedel a ani väčšina nevie..normálne som s nimi aj spala.. Asi po 6r som si dala nové urobiť.. Teraz som sa rozhodla zbaviť sa aj tých posledných stolici ek hore lebo chcem ísť na konzultáciu do Piešťan dat si urobiť mostík na implantáty.. Je to drahšie ale mam príležitosť dat si to tak urobiť tak som povedala ze pôjdem do toho.. Tak ak nieto mate financie aj to je možnosť mostík na 4 implantáty celé čeľusť.. Niekde stojí okolo 6tis niekde menej niekde viac niektorí už robia aj na splátky.. Je to fixné.. Vola sa to all on 4

alexaalex
14. sep 2021

@zdena1990 ahoj..mozem sa spytat ci ti robili otlacky hned po trhani? Alebo sa ti museli zuby najprv zahojit a az potom proteza? Viem ze sa da aj nejaka docasna proteza a potom uz taka stalica..ty si to ako riesila..dakujem 😊

zdena1990
15. sep 2021

Ahoj odtlačky mi robili až keď sa mi zahojili ďasná 1-2 týždne dočasnú protézu som nemala ale dalo sa

tom_i
15. sep 2021

📌

Strana
z2