icon

Vdýchla som jedlo

lilusikk
26. júl 2022

Dobrý deň až hanbím sa tu napísať to a opýtať sa samozrejme nič mi není ale včera sa mi stálo prvý krát to že keď som obedovala a vdýchla som jedlo samozrejme hneď som začala kašľať aj som sa napila vody ale nevykaslala som to vonku a vdýchla som fašírku tu mekinku môže mi to ostať v dýchacích cestách alebo by mi niečo bolo ďakujem za odpoveď.

pribinak
26. júl 2022
solange7
26. júl 2022

@lilusikk mekinku. 😀 Neboj sa, zrejme si to ani poriadne nevdychla, podrazdilo ti to hrtan a zacala si kaslat. Budes mat chvilu podrazdeny pocit a prejde to. Daj si fasirku, nech si napravis chut.

diewcatqoo
26. júl 2022

Co je mekinka? 😳

solange7
26. júl 2022

@diewcatqoo asi myslela vnutro fasirky, cize nie tvrdsiu kôrku. 😀 Tak som si to ja vysvetlila.

luliu
26. júl 2022

@diewcatqoo mäkkú len niekto je asi zaťažený na zdrobneninky

panelacikova
26. júl 2022

@lilusikk ak ti nejaký mikrokúsok ostal, tak sa obalí hlienom a vykašleš, neboj. pokiaľ sa to stalo včera a dnes žiješ, tak budeš žiť aj naďalej. pokiaľ ťa neprejde kamión nedajbože 🙂 a to ti píše profík, ja vdychujem kúsky jedla a nápojov pravidelne 🙄

diewcatqoo
26. júl 2022

Ahaaa.. ja som myslela, ze je to nazov nejakej specialnej fasirky 🙂

zirafienka
26. júl 2022

@luliu treba to aj dvojročným vysvetliť😀 Niekedy sa komunikácia tých dospelých žien nedá čítať...

lilusikk
autor
26. júl 2022

@diewcatqoo nie 🤣ale bola fajna len som sa zľakla ale žijem len mám to podráždené mekinka je to vnútro len som skrikla na detí a som vdýchla to a zľakla som sa ale ďakujem Vám za odpovede 🙂

lilusikk
autor
26. júl 2022

@panelacikova ďakujem za odpoveď 🙂 veď to nemôžem kričať s plnou pusou to som len skrikla na detí a v ústach mi ostalo ale dýcham normálne 😄nikdy som také niečo nepísala len som sa zľakla 🙂

kisskiss
26. júl 2022

@diewcatqoo ja som si reálne pri čítaní myslela, že to má byť akože to mäso z burgra z Mekáča, že to autorka nazvala fašírka mekinka 😅🤣

diewcatqoo
26. júl 2022

@kisskiss ja tiez 😃

danica2711
26. júl 2022

@lilusikk ja sa fakt nechytám... včera si vdýchla kúsok nejakej "mekinky", nič ti nie je a dnes tu o tom taký traktát?! Načo?

lilusikk
autor
26. júl 2022

@danica2711 ako ja sa iba pýtam či môže sa niečo stať ak mi vošlo do dýchacích ciest iba má páli zaha inak nič mi nie je

evnii
26. júl 2022

@lilusikk 😳🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦..🧠?