Vedľajšie účinky po očkovaní Astra Zeneca
Ahojte , prosím Vás aké a ako dlho ste mali vedľajšie účinky po 1 dávke Astry ? Ja som dnes 4ty deň po a stále som vyradená z obehu , bolia má svaly , som slabá a nevladzem . Prve dva dni som mala teploty . Už mi to príde moc 😐 Mám 32r. Ďakujem za odpovede.
@elizabet173 ja som sa len zapojila do diskusie 🤷♀️
@anjelicek26 Tak, neviem, či sú to normálne príznaky....Bola som pradávno očkovaná aj proti HBsAg, tetanu, kliešť. encefal. a nikdy som žiadne príznaky nemala ani len deň, okrem bolesti ruky pri tetan.
@weronika171717 Oni si idú prevent. pichať vakcíny🙈 a nebude to jedna, dve....bude ich treba mrte časom, lebo prídu mutácie, mutácie mutácií....A imunita v dezolátnom stave. No som zvedavá....To ako by sa napr. nechal preventívne očkovať do nemoty môj príbuzný, ktorý v 50 r. prekonal cov. ani nevie ako a kedy. A tiež tí, ktorí v mojom okolí boli chorí a mali tú možnosť liečiť sa iverm. sa doma sami aj vyliečili., neviem si predstaviť, že by si preventívne dávali do tela vakc. o ktorej fakticky nikto nič nevie, čo sa týka ďalších mesiacov, príp. rokov. Predchádzať ochoreniu chémiou a navyše dostatočne nepreskúmanou...zaujímavé. A áno, je to experiment, netají sa tým nikto už. Ale pred pol rokom čistý hoax. A že dieťaťu....by som mala do smrti výčitky ako som mu zničila život.
@hettinka Tebe je asi zbytočné vysvetľovať, ako som tu už písala, že porovnávať vakcíny spred 30 rokov a teraz je nonsens. To ako by si porovnávala kvalitu potravín, spotrebičov teraz a v minulosti. A je rozdiel porovnávať vakcíny na stabilné patogény a niečo, čo sa teda podľa "vedy" neustále mení a mutuje ako nás tu denne presviedčajú o už ani neviem koľkých mutáciách.
@weronika171717 to je tá ktorá verí že voľby vyhral Trump, aby ste vedeli s akou inteligentnou životnou formou máte tú česť 😀
@mogaa A pravdu povediac sa tým následkom po covide ani nečudujem, keď ľudia už rok nedýchajú vzduch, ale mix vlastných výparov, plesní, špiny, bacilov. Aj tí, čo cov. ešte nemali nemajú dých. cesty v poriadku, takisto oslabená imunita z mnohých faktorov čo sú v spojitosti s tým ako rok fungujeme. Keď som chodila na ZŠ ja, tak učitel. 2x za hod. otvárali okno dokorán a kázali z hlboka dýchať. Nuž, asi vedeli prečo.
@poopsie do akej diskusie ste sa zapojili? Lebo ja som v popise čítala, že pani sa pýta ako dlho trvajú vedľajšie účinky po očkovaní- vy ste hneď museli mat debilný koment k očkovaniu- ak chcete diskutovať k téme- treba sa naučiť čítať text s porozumením.
každý na to môže reagovať inak. niekoho len bolí miesto vpichu, niekto môže mať horúčku alebo sa môže cítiť slabo. niekomu to prejde za jednu noc a u niekoho to môže trvať aj týždeň. asi by som ešte paniku nerobila 🙂
@tina4931 neodpovedala si, či si zaockovana a či máš zaočkované deti. A áno, rumunské a ruské vakcíny spred 30-40-50 rokov sa naozaj nedajú porovnávať s tými dnešnými. Plne súhlasím, na tom sa 100% zhodneme.
Inak, ja respirátor nosim tak 2 hodiny z týždňa, aj to rozdelené na viackrát, takze neverím, že by mi toto spôsobilo tebou pripisované oslabenie organizmu.
@poopsie nemas nikde istotu, ze aj mlade baby virus naisto pokojne prekonaju. Tzv. long covid, teda ten s dlhodobymi nasledkami postihuje prave mladych ludi. Ja som sa sice ockovat zatial nedala, ale skor zo strachu z trombozy po AZ. Statisticky je ockovanie stale lepsou volbou...a solidarnejsou, kedze clovek nechrani len seba, ale hlavne tych, pre ktorych by nakaza mohla dopadnut tragicky
Ja cca 1,5 dna. Ale niektori kolegovia mali aj 3 dni.
@poopsie to nie je pravda, sú to normálne reakcie po očkovaní. Čím mladší, tak silnejšie reakcie. Po 50 roku veku imunita už reaguje pomalšie,u starších ľudí sú reakcie po očkovaní miernejšie. A aká ste si istá, že mladí ľudia prekonajú covid normálne... V mojom okolí práve mladí ľudia znášajú covid zle, z počutia viem, že už to nie je otázka veku. A hlavne zmutovany vírus straší najmä od 30/50 rokov. Dnes už nemáte zaručene, že mladí ľudia to znášajú normalne
@hettinka nebudeme sa tu baviť o kvalite českoslov. a ruských vakcín a tých západných. S tebou ako ty určite nie. A čo ja hovorím o tebe? Su ľudia, ktorí robia aj 8-12- tky....a napr. aj v kuchyniach, kde je vlhko. Môj malý mal potvrdený kašel čisto z nosenia rúška. Tak jasné, že také dieťa by malo ťažší priebeh akejkoľvek choroby aj cov. ako keby na tvári nikdy nič nenosil.
Mne je to srdečne jedno, očkujte sa, raz, 2x , 50x. Len potom by ste sa tu nemuseli donekonečna opakovane vypytovať tie isté otázky okolo než. účinkov. Tie ste mali mať už dávno naštudované a rátať s nimi. A v podstate podľa "odborníkov" by ani než. účinky byť nemali asi, lebo vakcína je zázrak nad zázrak.

@poopsie
aký zamestnávateľ vymáha očkovanie? daj. aj u nás v práci to bolo len a len na základe dobrovoľnosti.