icon

Vedľajšie účinky po očkovaní Astra Zeneca

moonica
25. mar 2021

Ahojte , prosím Vás aké a ako dlho ste mali vedľajšie účinky po 1 dávke Astry ? Ja som dnes 4ty deň po a stále som vyradená z obehu , bolia má svaly , som slabá a nevladzem . Prve dva dni som mala teploty . Už mi to príde moc 😐 Mám 32r. Ďakujem za odpovede.

Strana
z4
tina4931
25. mar 2021

@evinqua lekárka a ja tiež nie som hlúpa.

evinqua
25. mar 2021

@tina4931 takze ma alergiu na material z ktoreho su vyrabane ci ako to je definovana diagnoza?

eviku777
27. mar 2021

@poopsie presne aj ja som mala 2018 taku “ chripku” alebo neviem co ze som lezala 21 dni ako poleno... prvy tyzden 39-40 teploty nonstop 7 dni v kuse, druhy tyzden 38-39
treti tyzden to slo na 37,5 potom uplne dole, k tomu kasel najskor suchy, potom s vykaslanim ten trval 6 tyzdnov!,bolest hrdla slabost , s antibiotik som do toho chytila zapal dasien a mykozu, zubar ma nechcel v teplote vziat ked som sa tam konecne dostala presli 3 tyzdne... poctivo som lezala doma... nebola som ani len balkone 21 dni... po chorobe som isla do prace po 3 tyzdnoch ( kasel bol stale) a znova teplota naspat... zas tyzden doma... nikto neskumal aky virus mam... cuch a chut som nemala to ja vzdy stracam pri chripke pretoze mam krivu prepasku v nose a mne sa nadcha nikdy nespusti von mavam len zadnu nadchu... kto tym presiel vie aka je zadna nadcha neprijemna
asi 2-3 mesiace som bola slaba zadychana spotena aj pri mensej fyzickej aktivite

poopsie
27. mar 2021

@eviku777 dokonca som mala v lete taky virus, že som na mesiac '' ohluchla'', bola som dlho doma aj na usnom, sopel som nemala, no mala som zapchate cez nos dutiny... Vybrala som atb od doktorky, plus som kvapkala do ucha burow, striekala vkuse do nosa vseliake kvapky, koloidne striebro aj do ucha...bolo to nepríjemné.... Umrel mi z toho aj kvasok.... Ja som konečne zacala počuť a vtedy to preslo na môjho muža 🤦‍♀️tak zase na mesiac som musela na neho kricat on nervózny, že potichu rozpravam a že ma nepočuje.... Tiež vtedy nikto nezistoval, čo je to za virus... Lekárka mi nerobila ani crp...že načo 🤷‍♀️

ksulka
29. mar 2021

@huginko ta ista otazka isla odo mna na iny komentar a odpoved nikdy neprisla...

kikus7
14. apr 2021

@anjelicek26 Ja som očkovaná všetkými povinnými vakcínami a 2x dobrovoľnými, ktoré sú tu x rokov, ale nikdy som nemala žiadne také príznaky, ako opisuje zakladateľka témy. Vlastne nemala som žiadne vedľajšie príznaky. Max. jeden raz ma chvíľu, resp. pár minút bolela ruka, lebo som ju nemala uvoľnenú a bola to pravá ruka, som praváčka.. Takže ja si zase nemyslím,že by to boli normálne príznaky po x očkovaniach.

6botka6
27. apr 2021

@weronika171717 😅😅😅😅😅😅

kvetinka75
27. apr 2021

@poopsie
@tina4931 a to kde sa robi taky kurz? Aspon nepis blbosti. Ziadny kurz pre buducich neurologom neexistuje. Asi sa ti to s niecim pletie

poopsie
28. apr 2021

@kvetinka75 prečo označuješ aj mňa?

poopsie
28. apr 2021

A keď sa teda téma oživila, moja osobná skúsenosť je taká, že po tých úžasných 13 dňoch ''sledovania'' NÚ dostala moja teta mozgovú porážku 👏taká náhodička ako labak vo Wu-chane

kvetinka75
28. apr 2021

@poopsie prepáč, to sa mi tam nejako dostalo a nešlo to preč

kvetinka75
28. apr 2021

@poopsie poznám viac takých prípadov. Porážky, vážne zdravotné problémy,

tina4931
28. apr 2021

@kvetinka75 Ja nepíšem blbosti, u nás mame taký prípad. Lebo odišla neurologička a takto to zalátali. Sám povedal pacientke, keď chcela po ňom obstreky, že on to nerobí, lebo nie je neurolog. Ale na ambulancií ma napísané. On je pôvodne fyzioter. lekár alebo také niečo, má nastarosti rehabilitácie apod. Tak láskavo ma neobviňuj, že tu klamem. Dnes je možné všetko. Preto mi len predpísal infúzie a potom som odišla k riadnej neurologičke. Toto milujem, hádzať na druhých obvinenia, keď o tom nič nevieš.

poopsie
28. apr 2021

@kvetinka75 ano aj ja, po mesiaci resp. po tých 13 dňoch to už nemá nič spoločné s vakcínou 🤷‍♀️vybavené je bezpečná

kvetinka75
28. apr 2021

@tina4931 tu si pisala.ze.ma.neurologicky kurz. Fyzioterapeut je nieco ine. Neprebral jeho miesto..iba robi to co je v jeho kompetencii. To co tam ma napisane nie ke podstatne.

tina4931
28. apr 2021

@kvetinka75 Ty ma nechápeš, on je lekár dlhoročný už dôchodca v oblasti fyziot. MUDr. a k tomu mu pribudla neurologia (ale tú neštudoval tam má len niečo narýchlo dorobené), čiže má na ambulancií dva obory. Ani len CD z MRI mi neprečítal

kvetinka75
29. apr 2021

@tina4931 ty nechápeš, narýchlo sa nič z neurologie doplniť nedá. Si pozisťuj čo presne má spravené. Fyzioterapeut je jedna profesia, neurolog druhá. Môže mať kurzov dorobených koľko len chce, pokiaľ nemá adekvátne vzdelanie - neurolog, tak to robiť nesmie. A pochybujem že by niekto robil niečo, čo nemá v právomoci. A keď ti neprečíta z DC, a MR, tak neurolog určite nie je. Stále točíš dokola, že má niečo z neurologie dorobené. Tak zisti a napíš čo, tiež by ma to zaujímalo.

moonica
autor
29. apr 2021

Zenyyy kľud ! A viete čo ? Odteraz budem “nosit” Astru na rukách . Síce som bola 6 dni po ockovani mimo kvôli imunodeficitu. Ale dnes to je uz 5,5t po ockovani a som v karanténe kvôli mužovej pozitivite . Som negatívna na PCR a každý kto u nás bol v čase 2dni pred tým ako zistil , že je chorý leží doma s 39tkami. Takze 👏🏻💉🍀 Astra ma ochránila … po 1 dávke

tina4931
29. apr 2021

@kvetinka75 U nás smie robiť lekára aj dlhoročný alkoholik. Ja snáď viem najlepšie, kto u nás pracuje a kto nie a na čo má kompetencie a na čo nie. Nič nezmenilo, že ľudia sa sťažujú.

kvetinka75
29. apr 2021

@tina4931 no hlavne ze ty vies, 😅

kvetinka75
29. apr 2021

@moonica a predstav si ze u nas tiez cela rodina lahla s covidom a dcera, znizena imunita - negativna. Bez ockovania.

tina4931
29. apr 2021

@kvetinka75 Bývam kde bývam, a chodila som k nemu ako aj moji známi a ľudia od nás. Tak nehnevaj sa, viem lepšie ako ty.

avril299
29. apr 2021

@moonica kde beries tu istotu, ze Astra? ja som tiez tak bola doma s pozitivnym priatelom, ktory mal aj horucky aj kasel bolesti unavu atd... starala som sa o neho a bola som negativna cuduj sa svete, bez Astry 😀

Strana
z4