icon

Vedľajšie účinky po vakcine na COVID19

jasimina
8. aug 2021

Ahojte baby ktore ste sa dali očkovat na covid 19 a aké ste mali vedľajšie účinky

hettinka
Autor odpoveď zmazal
hettinka
Autor odpoveď zmazal
kkovacovak
9. aug 2021

@hettinka a ty si čo inšpektorka suklu? 😄 Ako vieš kto z tých ľudí hlásil/nehlásil nežiaduce účinky? A hlavne to ani nemá moc význam keďže pochybujem že by to bežalo na markíze ako hot news. To by im vrhalo zlú reklamu na očkovanie. Autorka sa pýtala na účinky tak sme jej napísali. Nepýtala sa kto ich nahlasoval tak preto len "vypisujeme vo fóre".

hettinka
9. aug 2021

@kkovacovak ach jaj, chcela som len pomôcť, dat link… ale keď to taaak vadí, mažem ho. Vlastne mažem všetko, to tu nemá význam..,

liljana
9. aug 2021

Moderna. Po prvom raze iba bolest v svale ramena dva dni. Po druhej zase bolest ramena, jeden den zimnica, nasledujuce 1 az 2 dni bolesti klbov ako pri chripke, unava, clovek taha iba nohy za sebou, prespi cely den a potom (dokopy 3 dni) uz ok.

makova333
9. aug 2021

@hettinka ja suhlasim, ze sa neziaduce ucinky maju nahlasovat a ze nicomu nepomoze, ak sa stazuje niekto na konovi, ale NU nenahlasi tam kam ma. Ibaze,ked nahlasis SUKL NU nedostavas ziadnu spätnu väzbu (ved to ani nie je v silach tejto institucie, kazdemu dat vediet, a co vobec?) ci vysledok presetrenia. Pokojne si ten link tu mohla nechat 🙂

liljana
9. aug 2021

@gelifil Prepac, ale blbost. Vakciny vyvijaju farmaceuticke firmy, ktore vyvijaju vakciny na vsetky druhy chripky uz 100 rokov. Skor sa clovek cuduje, ze na toto nemali vakcinu uz davno. Toto nebola prva vazna epidemia (SARS, MERS,...). Ale vtedy asi neboli peniaze a zaujem o riesenie. Az ked tam svet nalial miliardy eur, tak rozbehli vyskum o preteky.
Vakcina nezabrani ochoriet, ak sa clovek prestane chranit. Znizi sancu ochoriet, ale hlavne zabrani vaznym nasledkom - smrti, alebo trvalemu poskodeniu zdravia po prekonani covidu - poskodenie pluc, srdcoveho svalstva,...
Kto ma deti a riskuje svoj zivot, trvale spokodenie zdravia, ze podlahne neoverenym hoaxom na socialnych sietiach a neda sa ockovat, je s prepacenim idiot. Ale kazdy je zodpovedny sam za seba.

liljana
9. aug 2021

Ti, co dnes vypisuju proti ockovaniu, su rovnaki sialenci ako ti, ktori sa vysmievali covidu, chodili frajerit na covidove party. Ked zomierali potom na plucnej ventilacii, priznali, ze "asi" urobili chybu.

liljana
9. aug 2021

A pritom, ako amici vedia vysudit kazdorocnne stovky milionov na farmaceutickych firmach za nasledky po uzivani liekov, si poriadne daju pozor, ake lieky, vakciny,... daju do obehu, aby sa nenamocili do masovych likvidacnych sudnych sporov. Horsie je to so Sputnikom. Na rusoch nikto nic nevysudi, ti pustia do obehu hocico.

anonym0001
9. aug 2021

@jasimina u nas dvaja členovia rodiny po Pfizeri nevedia chodiť, nejaké neurologické problémy (nie kĺby). Zacalo im to 2 mesiace po očkovaní.

akonetopier
9. aug 2021

@gelifil Neziaduce ucinky sa prejavia o 5 - 10 rokov? Preto je schváená podmienecne? Strieľaš od buka, sorry 🙂

makova333
9. aug 2021

@anonym0001 z toho dedukujes, ze to suvisi s ockovanim?

gelifil
9. aug 2021

@akonetopier vyhlásil to sám Krčméry
@liljana a ja si myslím, že je to presne naopak

kiki68
9. aug 2021

Prizer a po prvej nic, po druhej som mala chvilku zimnicu a bolest svalov. Na druhy den uz nic. Normalne fungujem , kojim

ndrag
9. aug 2021

Iba klasicke vedlajsie ucinky (podobne inym ockovaniam) - po prvej unava, po druhej zimnica, horucky. Po dvoch dnoch nebolo po vedlajsich ucinkoch ani chyru ani slychu. Aktivne sportujem, na fyzicky vykon to nemalo ziadny vplyv. Aspon som si 3 dni bez vycitiek oddychla ;).

gdpr
9. aug 2021

opuch v mieste v pichu

vlabe
9. aug 2021

.

lenka2710
9. aug 2021

@jasimina ja som bola akurát v sobotu na 2.davke Pfizer, po 1.bolela ruka asi dva dni, nemohla som ani spať na ľavej strane a asi pol dna bolela hlava, ale nič extrémne a teraz po druhej ruka to isté a bola som na druhy deň unavená, ale to skôr súviselo aj s tým, že som sa v noci nevyspala, bo malý bol v noci akýsi nepokojný, takže tak
Muž ide dnes na druhú, po prvej mu nič nebolo

jasimina
autor
9. aug 2021

@anonym0001 tak to mi je luťu 😔

matkahelka
9. aug 2021

@jasimina moj svokor po astre sialene kardio problemy. uz mesiace mu kolise tlak tak, ze 3x ho brala RZP s naslednymi hospitalizaciami. predtym nikdy problemy so srdcom/tlakom nemal, bol aktivny, turistikoval. teraz si trufne max do obchodu, tlak mu aj bez fyzickej aktovity vyskoci. ma dni, ked sa z postele kvoli zavratom nepostavi. ma potvrdene, ze je to NU po vakcine, v kardio centre mu 2.davku samozrejme neodporucali. on lutuje aj tu prvu.
mojej kolegyne manzel detto, 40 rocny zdravy chlap, nikdy predtym nemal problemy s tlakom, aktivne sportoval, po 1.davke astry velke vykyvy tlaku, od ockovania je na kardio liekoch, 2.davku mu neodporucali, ani na nu nebol.

cukroska
9. aug 2021

@elementissa toto počujem prvý krát 🙈 ešte som ss nikdy z ničím podobným nestretla ani len nepočula, že strach....

tanickalab
10. aug 2021

Mne akurát tak stúpla teplota a kĺby ma boleli, tak som si dala cetalgen od horúčky a od bolesti a potom som už len oddychovala, nenamáhala som sa a už potom bolo lepšie 🙂 Hlavné je po očkovaní to nesiliť, nenamáhať sa nejako fyzicky, lebo to dobré telu dozaista neurobí.

rejan
10. aug 2021

Chcem sa opýtať na sputnik už sa očkuje ňou u nás v Žiari nad Hronom nie len Pfizer a teraz Jonsonom... Chcem sa dat Očkovat len neviem akou lekári hovoria že treba sa dat a je to jedno... Ja som alergická na nejaké lieky a beriem na riedenie krvi lieky... Liečim sa na vysoký krvný tlak, cholesterol a Diabetes 2. Neviem si sama vybrať nieje to sranda.... 😔

ivik4
10. aug 2021

@rejan a co sa chces na nu spytat

rejan
10. aug 2021

@ivik4 Ďakujem... 🌹Chcem sa len opýtať ktorá by bola z nich najlepšia 😇viem že sa na to nedá odpovedať... Najlepšie by bolo že žiadna... Ale keď človek dnes nemá na výber aj kvôli práci a celkovo sme potom nezaočkovany obmedzení... Som po hospitalizovaní... Mam chronické bolesti chrbtice... nedávno som mala silnú alergiu na lieky a injekcie... Neviem a bojím sa či to nebude mať vplyv na vakcínu... 😔

tayla
Odpoveď bola odstránená
rejan
10. aug 2021

@barborachors ahoj chcem sa opýtať na tú analýzu krvného obrazu.... To si si dala urobiť u tvojej obvodnej Mudr. Platila si niečo alebo to hradí poisťovňa? Nieje to náhodou vyšetrenie na protilátky? Ďakujem

rejan
10. aug 2021

@tayla ďakujem za tvoju odpoveď... 😊

ivik4
10. aug 2021

@rejan my sme sa ockovat vobec nechceli dat no muza sa uz furt pytali v praci ,robi na policii a ja mam salon tak nakoniec sme sa dali len skrz to. Svagor pracoval niekolko rokov v nemocnici, zostrojil pristroje na odhalenie bakterii atd. V organizme , teraz pise nejake odborne clanky do vedeckeho casopisu a povedal ze jedine co si mame dat ked uz, tak je sputnik a najlepsie ked uz konci. Vlastne nad inou vakcinou sme nerozmyslali ani .Tak sme sa registrovali posledny mozny den ked sa dalo. Teraz sa uz nezaregistrujes

karambola15
10. aug 2021

Ja som tehotná a dala som sa pfizerom, po prvej dávke len bolesť v mieste vpichu 2dni a v ten istý deň únava, 2.davka ma čaká tento týždeň.