Verili by ste liečiteľovi, ktorý lieči rakovinu prenosom energie na diaľku?
Ahojte vsetci, otcovi diagnostikovali rakovinu pankreasu s metastazami do pecene. Podstupil operaciu vo fakultnej nemocnici v KE, kde mu vyoperovali metastazy, ale nador sa vzhladom na stadium vyoperovat nedal. Na internete som nasla kontakt na pana J.S.z BA, ktory vraj lieci rozne choroby prenosom energii. Zavolal mi do prace, a na konci rozhovoru mi len tak mimochodom spomenul, ze za tri "prenosy na dialku", zaplatim 180 EUR. Na jeho stranke som nasla, ze berie 40EUR za jeden prenos, co by malo byt 120EUR za tri prenosy?? Proste mam pocit, ze ludia ako on zneuzivaju tazku situaciu, v ktorej sa ja a mne podobni ludia nachadzame. | Okrem ineho spomenul, ze po polnoci komunikuje s archanjelmi a na zaklade toho urcuje diagnostiku.
Co si o tom vsetkom myslite? Ja osobne v alternativnu medicinu verim ( myslim tym zdrave stravovanie, psychicky klud, meditacia) ale toto mi pripada ako sarlatanstvo. Mate niekto s podobnymi ludmi skusenosti?
@morningcoffee1 no.. neviem.. to Ti moze povedat kazdy, ze lieci na dialku... ale piviem Ti iny pribeh, moj stryko mal nador na dychacej trubici. Nikto to nechcel operovat... Dlho sa trapil, dostal chemoterapiu, potom ozarovacky...co si vies len predstavit, ale vsetko takmer bez efektu. Potom sa raz niekde docital, ze ten nador zije z toho vsetkeho svinstva, ktore mame okolo seba a ktore konzumujeme. Na pol roka sa zbalil, isiel na chalupu, bez telky, internetu, ale co je najdolezitejsie, jedol len zeleninu... po pol roku bol len kost a koza... ale cuduj sa svete nador odumrel....
@katrin21
Davame mu marhulove jadra, macaci pazur v prasku... Kupila som mu aj mlete lanove semeno s vitaminom D.. Problem u neho je nechutenstvo, ale co to do seba dostane. Stravu menit nechce, a my ho do toho ani nenutime. Netreba choremu cloveku odopierat, ak ma na nieco chut.
@jankalukasova Super. Takze nieco na tych alternativnych pristupoch predsa len bude.
@mima4 Bez komentara ☹
@morningcoffee1 určite neverila.
Neverila.
To moze hociktora uviest-ze posli mi prasule-liecim. Kdesi som citala-ze skutocny liecitel nepyta peniaze-lebo jeho sila je dar. Osobne ale nepoznam ziadneho.
Nie !!! 😠
@juhseverzapad jeho viera ju uzdravila🙂 velmi silne svedectvo 🙂
http://prirodajelek.cz/rakovina-umira-42-dnu-te...
Za vyskusanie nic nedas je to len to co bezne konzumujeme priroda nic chemicke 🙂
Urcite never kade komu Boh dava ludom skutocne moc uzdravovat ale akonahle stratia pokoru a zacnu to brat ako samozrejmost alebo nebodaj spoplatnovat tak im to uz jednoducho fungovat nebude
este ma napadlo, ze keby sa kazdu noc stretaval s anjelmi, tak ti by mu urcite povedali, ze je nejaky drahý... ktovie čo sú to za "anjeli"...
V ziadnom pripade setri si,peniazky na potrebne veci, vies keby aj bol lacnejsi ani vtedy nie!!! to povazujem za zbytocne vyhodene peniaze
@jankalukasova no ved to je podstata Gerson therapy.. oni vedia liecit rakovinu az do 3 stadia a aj potom aspon predlzia zivot o roky 🙂
Dakujem Vam vsetkym za komentare, naozaj si toho vazim. Myslim, ze mate vsetky pravdu (aka vzacna zhoda nazorov 😅 ), a jeho posledna reakcia mi to len potvrdila. Povysenecky mi povedal, ze on musi brat peniaze od ludi, lebo inak by mohol ist dokladat tovare do Tesca. Clovek v nasej kozi sa chyta naozaj vsetkeho. Lekari povedali, ze to je v tomto stadiu nevyliecitelne a on mi hned v prvom maily povedal, ze je to este liecitelne.
@sunny8 pekne napisane
@certi urcite
Nuz, toto ked povie "liecitel"...tak tak by som ho poslala do pixe, ze mu nepomoze ani kvantum energie sa z tamad vratit!!!!
Ja zasnem, ako dokazu takto na ludskom nestasti parazitovat. Je to hnus a hienizmu najvyssieho stadia.
Vies co, uz len cisto zo zvedavosti ta poprosim o jeho mailovu adresu. Tak strasne rada odhalujem takyhto podvodnikov. Som ochotna mu napisat a nasledne to aj zverejnit...takato arogancia si to zasluzi a udia tiez aby videli aky je to podvodnik.
No, takze koniec koncov dokladaci z Tesca maju liecive schopnosti 😉
Ja by som taketo svine palila na hranici, ako dakedy bosorky.
@lubkavargova1 Poslem Ti to v sprave
@morningcoffee1 napis do reflexu mozno sa toho chytia. Ja som tam uz bola 😉
Ja s takými ľuďmi nemám skúsenosti, lebo ich nevyhľadávam, verím lekárom. Tiež som mala tú pliagu - rakovina prsníka a ani ma nenapadlo ísť za nejakým liečiteľom. Spoľahla som sa na tunajších lekárov a chvalabohu, žijem bez choroby už 7 rokov. Dúfam, že si ešte požijem dosť dlho.
Ale čo sa týka diagnózy tvojho otca, tak rak. pankreasu sa lieči veľmi ťažko. Len pred pár dňami náš známy zomrel práve na toto. Prepáč, že ti to píšem takto kruto, ale ísť za nejakým liečiteľom je strata času, peňazí a hlavne rozumu. Prajem celej rodine veľa síl a trpezlivosti. Pekný deň všetkým.
Marica, nemôžeš porovnávať r. prsníka a pankreasu, tam, kde už nevie pomôcť klasická medicína, tak prečo neskúsiť alternatívu? 😖
@morningcoffee1 Pozri terapiu cesta: http://www.terapia-cesta.com/o-metode/
Ruky prec od liecitelov a podobnych magov...je to len nahananie penazi do ich vreciek.Naoko v jednom mozno pomozu,no v dalsich 10 oblastiach poskodia...
@morningcoffee1 všetko je to aj o psychike, ale toto sa mi nezdá.
Nájdi si doktora Hajduka z Humenného, pôsobí v prahe na nejakej klinike a viem že pomáha s liečbou rakoviny liekom, ktorý je už zakázaný aj u nás aj v prahe. Ešte donedávna ho používal, ale kedže liečil stopli ho. Aj tak zaň známy palitili strašné peniaze. Tá kombinácia liekov (neviem presne čo to bolo) sa dá ale vraj kúpiť v rusku a dovážajú to ,,tajne,, z ruska, tam to vraj stojí pár eur v lekárnach.
Známej sestru vyliečili - respektíve veľmi predĺžili život a to jej pred dvoma rokmi dávali dva týždne života. Po roku sa u nej objavil nový typ nádoru a aj ten utlmili a teraz žije celkom ,,normálny,, život.
Určite by som kontaktovala toho Hajduka - je to vraj kapacita
@morningcoffee1 a ešte ked píšeš o tej strave - kŕmite tým nádor. Je super že mu chutí, ale bohužiaľ to nie je pre nádor na osoh. Je klinika v zahraničí kde liečia a vraj úspešne rakovinu - hladovkou. Nie je to pre každého, každý je inak stavaný, ale vraj tam aj mesiac nič nejedia.
Nechutenstvo je u takýchto pacientov bežné, jasné že mu nebudú chutiť surové zeleninové šťavy, ale bohužiaľ to je to najj pre nich
@jamika27 Je to mozne, ale otec si povedat neda. Je velmi tvrdohlavy. Tak mu davame aspon marhulove jadra, macaci pazur v prasku, obcas lanove semeno... Aj male zlepsenie bude v nasom pripade velkym uspechom.
K tej klinike len tolko, otec na zaroven cukrovku, a takato hladovka by ho mohla aj zabit.
http://ksinantova.blog.sme.sk/c/414188/abadiani...
ja by som určite išla sem...je to moja kamaratka a chodí tam s chorými ludmi myslím každé 2mesiace,ak budete chcieť viac info napíšte mi do správy

@morningcoffee1 aspon vsade o tom pisu, vraj na neho dala takmer 20 tisic EUR... ☹