Vši pred svadbou
Dostala som od dcéry vsi. V sobotu máme ísť na svadbu. Ísť či neísť? Bojím sa, že po jednom raze umytia a vycesania sme sa ich nezbavili
neryskovala by som ...
a prečo by si tam nemohla ísť..akože kvôli ostatným? veď si umy vlasy viac krát
Skus si aj vyzehlit vlasy.
Umy vlasy do soboty s vhodným prípravkom koľko môžeš, vycesavaj a následne prežehli aj viackrát do soboty a kľudne môžeš ísť.
Ak sa ich do vtedy nezbavis, tak urcite na svadbu nechod.
umyt vlasy pripravkom proti vsiam a potom urobit najdolezitejsiu vec - vyzehlit ich dokladne od korienkov. nam stacilo 1x vyzehlit vsetko zdochli.
so samponom sme sa trápili 2 tyzdne a bez vysledku, hlavne ked mas dlhe huste vlasy
Nešla by som 😳😳😳
Kúp si šampón pre zvieratá, umy vlasy hneď dnes, vyčeš, zajtra ráno znovu a máš pokoj.
ale prosim ta dnes su pripravky kedy ich vylikvidujes hned a kuru potom zopakujes urcite by som isla
normalne si kup paranit aplikuj potom nech ti niekto docisti vsivacikom vlasy oper s dezinfekciou periny a est emozes si vlasy prezehlit napr alebo dat zafarbit
Ist. Umyt vlasy a vystriekat... poslem foto. Ja som mala dievcatko, nedela rano, mala primanie a ako som ju cesala.... no fuuu. Riesili to hned po obede
Nesla by som. Ludia sa tam objimaju a pod,roznesies to dalej. Ale ak nemas vela,mas sancu sa ich zbavit. Ja som detom vycesavala rano a vecer,prezerala hlavu,zbierala hnidy. A za 3-4dni boli prec
ja som chytila od syna. len pre istotu som si precesavala vlasy takym hrebencekom kovovym a tam vsi. takmer ma drblo o zem ale okamzite som ich umyla samponom na vsi Paranit a vsetko bolo ok. Hned na druhy den som sla na akciu a nikto nic nedostal. o tyzden som tym samponom vlasy pre istotu opat umyla
Treba použiť prípravok na vsi a na druhy deň si zafarbit vlasy.
Dat si zosvetlit vlasy, pekne nieco s amoniakom/ olaplexom a nemas ani jednu vos. Toto mne radili kolegyne zo skolky. Jedna kolegyna dokonca mala ako dieta zosvetlene vlasy, to jedine vraj zabralo.

Ak este nemas hnidy tak so spravnym pripravkom ich vynicis za 24 hodin