icon

Vši pred svadbou

21. máj 2025

Dostala som od dcéry vsi. V sobotu máme ísť na svadbu. Ísť či neísť? Bojím sa, že po jednom raze umytia a vycesania sme sa ich nezbavili

janinah
21. máj 2025

Ak este nemas hnidy tak so spravnym pripravkom ich vynicis za 24 hodin

ukgirls
21. máj 2025

neryskovala by som ...

sassy_girl
21. máj 2025

a prečo by si tam nemohla ísť..akože kvôli ostatným? veď si umy vlasy viac krát

beata_k
21. máj 2025

Skus si aj vyzehlit vlasy.

nikpa
21. máj 2025

Umy vlasy do soboty s vhodným prípravkom koľko môžeš, vycesavaj a následne prežehli aj viackrát do soboty a kľudne môžeš ísť.

domkakvet
21. máj 2025

Ak sa ich do vtedy nezbavis, tak urcite na svadbu nechod.

lucik194
21. máj 2025

umyt vlasy pripravkom proti vsiam a potom urobit najdolezitejsiu vec - vyzehlit ich dokladne od korienkov. nam stacilo 1x vyzehlit vsetko zdochli.

so samponom sme sa trápili 2 tyzdne a bez vysledku, hlavne ked mas dlhe huste vlasy

mamamasama
22. máj 2025

Nešla by som 😳😳😳

martul
22. máj 2025

Kúp si šampón pre zvieratá, umy vlasy hneď dnes, vyčeš, zajtra ráno znovu a máš pokoj.

mamina7070
22. máj 2025

ale prosim ta dnes su pripravky kedy ich vylikvidujes hned a kuru potom zopakujes urcite by som isla

normalne si kup paranit aplikuj potom nech ti niekto docisti vsivacikom vlasy oper s dezinfekciou periny a est emozes si vlasy prezehlit napr alebo dat zafarbit

erickatt
22. máj 2025

Ist. Umyt vlasy a vystriekat... poslem foto. Ja som mala dievcatko, nedela rano, mala primanie a ako som ju cesala.... no fuuu. Riesili to hned po obede

erickatt
22. máj 2025
petulda333
22. máj 2025

Nesla by som. Ludia sa tam objimaju a pod,roznesies to dalej. Ale ak nemas vela,mas sancu sa ich zbavit. Ja som detom vycesavala rano a vecer,prezerala hlavu,zbierala hnidy. A za 3-4dni boli prec

lauruska_sumienka
22. máj 2025

ja som chytila od syna. len pre istotu som si precesavala vlasy takym hrebencekom kovovym a tam vsi. takmer ma drblo o zem ale okamzite som ich umyla samponom na vsi Paranit a vsetko bolo ok. Hned na druhy den som sla na akciu a nikto nic nedostal. o tyzden som tym samponom vlasy pre istotu opat umyla

lienka.7
22. máj 2025

Treba použiť prípravok na vsi a na druhy deň si zafarbit vlasy.

kiki68
22. máj 2025

Dat si zosvetlit vlasy, pekne nieco s amoniakom/ olaplexom a nemas ani jednu vos. Toto mne radili kolegyne zo skolky. Jedna kolegyna dokonca mala ako dieta zosvetlene vlasy, to jedine vraj zabralo.