Vtipné zážitky po narkóze: Podeľte sa o ne
Ahojte, len tak pre pobavenie, máte nejaký vtipný zážitok po narkoze ? Viem že to si človek asi nepamätá tak skôr ak vám to niekto povedal. Prípadne nejaké zábavné historky priamo od zdravotníkov
Môj otec si po prebrati myslel, ze je mrtvy a ze lekar je svaty Peter. Tak mu povedal, ze este chvilu nech ho nechaju spať a potom mu povie všetky hriechy a vstúpi do nebeskej brány.
Ja neviem co som tam "trepala", ani mi nikto nepovedal, ale vzdy ked ma prisli na izbu pozriet, tak sa vsetci hrozne smiali, že ak ma budu znova náhodou uspávať, nenechaju si to usjt.
Kamarátkin muz otvoril oci a povedal lekárovi "čo čumíš ty ko*** holohlavý?"
Jednu pacientku keď sme zobudili po krátkom gynekologickom zážitku, nám začala protestovať "prečo ste ma zobudili, akurát som bola v Saint Tropez a masírovali mi nohy" 😁
V jednom podcaste som počula zážitok zdravotnych bratov, ktorým babka s úsmevom pri odvode na operáciu zahlásila:" To by bola trtkačka" 🫣
Ja som po kratkej narkoze strasne plakala, pamatam si, ze som mala nejaky velmi zly sen, hodnu chvilu mi tam tiekli potoky slz a tu naladu si dodnes pamatam, nekonecne nestastie, smutok, dcera po narkoze zoskocila z postele (vysokej pre dospelych) a ze ide domov, mala operovany brusny pruh, skoro ma vykotilo, ale reakcia sestricky bola o to lepsia, pustite jej rozpravku🤯dcera 3 roky, uplne dezorientovana, hodnu chvilu som robila neporiadky, nech jej daju nieco na upokojenie/spanie, ze ja s nou dalsi den znova na operacku nepojdem
No, ja som pred cca 3 rokmi prisla o babatko 😥, islo o zamlcany potrat, kde bolo potrebne vykonat kyretaz. So slzami v ociach som teda isla uz na salu, uspali ma, zakrok trval asi 15 minut a zobudila som sa akurat v tom case ked ma previezli na izbu. Dosla lekarka so sestrickou sa na mna pozriet a opytali sa ma ako sa citim...Ja som im povedala s usmevom na tvari ze uz dlho som sa tak fajne nevyspala, ze taku narkozicku by som brala kazdy den 🙈😅. Bolo na nich vidno ze boli v soku z mojich slov, ale dvihlo im kutiky ust (chceli sa podla mna zasmiat, ale nedovolili si to v takej situacii, zachovali sa profesionalne). Ved clovek po narkoze obcas povie nejake hlody, tak su na to asi zvyknutí....Sice prist o babo bolo pre mna velmi smutna udalost 😥, ale ja som sa naozaj v zivote tak super nevyspala ako po tej narkoze, bola som uplne svieza a plna energie 🙈🤦🏼♀️🤷😅
Ja som sa zobudila počas zákroku, všetci sa zľakli a moja prvá reakcia bola, že som dala doktorovi čo stal nadomnou boxer 🙈 Chudák dostal nečakanú bombu. Obratom ma rýchlo uspali späť.
Neviem co sa mi snivalo, ale zobudila som sa na to, ze na mna niekto vrieska nech ho okamzite pustim pretoze ho to uz strasne boli (akutna sekcia) … ja som ale nevedela uvolnit ruku a moje nechty som zatala sestricke do ruky tak, ze mala krvave rany … za vtipne to ale asi nepovazovala. Ja som sa postavila a zacala nadavat, ze ma vsetko boli … sestricka len ticho skonstatovala, ze nie je vhodne sa ist hned spazirovat … ale necitila sa na hadku … ta bolest dosla s oneskorenim 🤦♀️
Mňa operovali pred týždňom,keď ma zobudili ešte na operačnom stole,tak si veľmi matne spomínam,že som anesteziologičke povedala,že "Tak dobre som sa vyspinkala" 😅 a anesteziologička mi na to povedala,že "To je najkrajšia vec,ktorú mi dnes niekto povedal" 😅 a vzápätí som znovu odkvecla 🤭
No kde zacat, kedze som anesteziologicka 😁
@tahomi skuuuus prosiiim 😁 takéto z prvej ruky by boli top 😂
Ja si teda nepamatam ci a co som hovorila, ale tiez som sa citila uzasne dobre vyspata..
Mna ked zobudili,tak som vsetkym v nejakom “opojeni” dakovala,aki boli super,sikovni a mili a profesionalni,ze som nic necitila a ze im poslem dakovny list a kupim dezert,ze penazenku mam na izbe. Potom som hned odkvecla,ale ked som sa realne prebrala,sama na sebe som sa pobavila,ake ody som im davala a este aj penazenku vyzradim 😁
ze vraj som pytala radler mata+baza+citron
ja som sa zobudila po akútnom cisaráku a prvé moje slová boli na plné ústa kurva to ale bolí ...hanbila som sa potom .
pred operáciou mi dali nejakú tabletu na ukludnenie ..
Prišiel pre mňa ošetrovateľ s vozíkom ,že som na rade.
Sedela som na posteli so slovami ,že nikam nejdem : mám krivo mašličku na papučkách 🙈 zohol sa otočil mašličku s vetou: tak a ideme 😂
Na sále hovorím doktorke ,ak by som zomrela celý svoj majetok darujem svojej mačke , doktorka,že a kde je tá mačka🫠 ležim na stole sestrička mi napichuje do kanyly ihlu pýtam sa jej či tu všetko funguje odpoveď stírače fungují ,svetlo svítí 😂 Keď má preberala anestéziologička len som sa jej opýtala či žijem 🫠
“Jaaaj, to mám už spať?” 😁
Ja som bola 2x, obidva x som plakala. Po druhej operácii si pamätám na čo som myslela ale naštastie sa mi nedalo rozprávať. Teda dúfam že sa mi nedalo rozprávať a naozaj mi nerozumeli. Doktor alebo kto to bol, mi hovoril aby som neplakala lebo si budú myslieť že ma zbili
Moja babka bola v spinalke a oblbovak kvoli zlomenine, mala uz cez 85 rokov, vraj sa strasne smiali, bo ona mile ziena im nadavala do komunistov a stbakov a hriesnikov. Lekar nam to hovoril, ze ako vsetko super dopadlo a ze mali show 😂😂😂
Mne sa pocas parminutovej narkozy "snivalo", ze som na plazi a zrazu som sa prebrala ako ma lekar vzal na ruky a ukladal do postele. Vravim mu, ze ma mal este nechat spat, ze som bola na plazi. Ked som uz vytriezvela, prisiel za mnou a som sa ho pytala, ci som ho fakt zvozila alebo to bol len sen a on, ze naozaj. 🤭 Odvtedy mam strach, ze ak budem zas v narkoze, ci aj niekomu nevynadam. 🤣
Mne pocas sekcie daco pichli,aby ma prispali a ked uz ma viezli po chodbe okolo muza,tak som mu vraj hovorila "prosim ta,pozri pod paplon,ci mi to brucho zasili" 😂
Prvý x keď ma operovali mi dali oblbovak ,viem že som im niečo splietala, keď som si ľahla na posteľ, všetci sa smiali. Nevie niečo v tom štýle nech mi spievajú nejakú pesničku a že ja sa len pekne vyspinkam. Pri slepaku som nestihla nič to bolo akútne. Pri spinali mi brali uzliny zo stehna. Anesteziologicka sedela pri mne a hladkala ma. Keď už bolo po nejak odišli a sestrička sa vrátila a ja jej hovorím že môžem vidieť tu uzliny? Ona v šoku že čože? Ja že rada by som to videla čo to tam bolo. Išla za dokotrom a len počujem ,tak toto sme tu ešte nemali, ona to chce fakt vidieť? Tak mi to doniesli ukázať 😃
Minulú rok operovali svokra. Keď bol ešte nadopovany narkózy, tak silou mocou, chcel ísť pilit drevo, vytrhali si hadičky z rúk a už stál na nohách, no po chvíli už ležal na zemi. Odpadol. Keď sme s ním šli na kontrolu, tak doktor sa smial, či už ma populárne všetko drevo
Ja som po prebudení povedala ze nabudúce nech radšej pustia pri operacii niečo od Haberu alebo ešte aj Elán by bol ôk, ako Bonnie M. Nechápali ze ako to môžem vedieť, čo počúvali pri operacii 😊
tesne pred zaspatim, dostala som asi nejaky oblbovak, bola to kozmeticka operacia, hovorim doktorovi- pan doktor, nech je to aspon na Milano! 🤣

Cez operačnú sálu ma len prikrytú plachtou viezol ošetrovateľ a keď sme stretali jeho kolegu, tak mu zo srandy: "Nekukaj tak na ňu, lebo jej z teba príde zle." A ja v nálade: "Nemám okuliare, takže ja ho aj tak poriadne nevidím." 😅