icon

Vykašiavanie krvi

8. aug 2022

Dobrý deň, pred týždňom som mala pozitívny Covid test odvtedy ma ničí suchý a dráždivý kašeľ, dávam si sinupret ale dnes má naplo a rýchlo som šla ku umývadlu kde som vykasliavala krv nebolo toho veľa ale také červené malé skvrny krvi a červené sliny...neviem no , mám to riešiť?

lenka7477
8. aug 2022

zavolaj lekárovi

autor
8. aug 2022

@lenka7477 povedala som mamke o tomto povedala že nevie čím to je spôsobené... ďalej to asi nechce riešiť, skúsim jej povedať nech zavolá

lenka7477
8. aug 2022

smutné že matka nerieši zdravotný stav dieťaťa ...☹

slavomira236
8. aug 2022

Keby dieťa kaslali krv hneď to riešim hoc aj v covid ambulancii to čo je za pristup

bimbambom
8. aug 2022

Toto nemôže byť reálna téma .... Nemôže !
Myslím , že každý príčetný človek vie , že keď ide krv z miesta odkiaľ nemá , tak je to asi problém ....

mikadooo
8. aug 2022

Ahoj, môžeš mať už rozdráždené hrdlo, ak tej krvi nie je veľa. Ale - samozrejme, ideálne je kontaktovať lekárku..., nech ti dá možno silnejšie lieky na utlmenie toho kašľu, ináč si budeš dráždiť hrdlo stále.

autor
8. aug 2022

@bimbambom prepáčte ale takéto niečo by som si len tak nevymýšľala , navyše viem že to je problém a preto som sem prišla sa spýtať či to mám riešiť alebo too je len podráždené hrdlo... a pokiaľ vy tomuto neveríte a vlastne píšete že to nemôže byť reálna téma tak ja som k tomuto vášmu komentáru nejdem už ďalej vyjadrovať...prajem Vám pekný deň

iwesska
8. aug 2022

Mozes mat aj zapal pluc - odkaz mamke.

autor
8. aug 2022

@mikadooo ďakujem Vám za komentár. Pravdepodobne áno treba silnejšie lieky , zavoláme teda zajtra lekárke.

kittykat22
8. aug 2022

preco zajtra? Este dnes. Vykasliavanie krvi je nieco, co netreba odkladat. Ono tie lieky nezaberu za 5 min po nasadeni.

bimbambom
8. aug 2022

Vieš že to je problém , pýtaš sa ČI to máš riešiť , alebo je to LEN .... A ešte si aj po COVIDE. Zajtra ???? Ty si sa dávno mala obliekať na pohotovosť ak doktorka nerobí !

autor
8. aug 2022

@iwesska tiež som myslela na zápaľ pľúc, ďakujem.

ankare
8. aug 2022

Minimálne zavolajte na pohotovosť alebo rovno 112, oni Vás usmernia. Skoré uzdravenie!

autor
8. aug 2022

@ankare veľmi pekne ďakujem!!

autor
8. aug 2022

mam nove info...volali sme napokon doktorke a opisala mamka moj problem , povedala zevraj to nic nie je ALE ze sa mam nadalej liecit ako doteraz tym sinupretom , ascorvita ( vitaminy ) a jedine co mi predpisala je isoprinosine...dufam , ze mi bude coraz kazdy den lepsie...a este raz dufam , ze sa mi to uz nezopakuje 🙏... inak dakujem vsetkym .