icon

Je vysoký tep a trasenie rúk psychický atak?

1. jún 2024

Ex berie nášho syna von často zavolá ze mu je zle a nemôže odsoferovat. Ma vysoký tep a trasu sa mu ruky. Je to psychicky atak? Nechce k lekárovi. Občas mi vyčíta ze že som ho opustila a za jeho zdravie môžem ja. Bol namyslený. Lezerny ja som vsetko robila a on žiadna pochvala ale reči ze som hlúpa a neschopná. Tak som odišla. Nebojím sa možnej žaloby je to blbost. Len čo s ním je? Psychiatrická diagnóza?

koniarova
1. jún 2024

Tetania

autor
1. jún 2024

@koniarova a aké lieky dávajú nato?

lucka_ke
1. jún 2024

môže byť aj problém so štítnou žľazou, lekár nech mu urobí odbery

rozculena
1. jún 2024

veď nechce ísť k lekárovi,tak čo ťa zaujímajú lieky...

autor
1. jún 2024

@rozculena jasne nepôjde k lekárovi. Len keď je so synom a príde mu zle pri šoférovaní tak by bolo dobre aby mal nejaké lieky a zmiernilo by to tie stavy

stanulienkat
1. jún 2024

Je to psychos a psychicky ta vydiera. Nic ine mu nie je.

autor
1. jún 2024

@stanulienkat tak ja ho už videla ako sa mu trasu ruky a utekal z obchodu.. Tvrdí že ma vysoký tep aj v rade v obchode

betulinka1
1. jún 2024

Uz ked je to takto zle, tak musi ist neurologovi, tam overia co a ako a inak musi ist psychiatrovi. Tetania, panicka uzkost ide ruka v ruke. Ale samozrejme treba vylucit aj závažnejšie ochorenia, ktore mavaju takyto prejav ako je nador na mozgu, skleroza multiplex.

stanulienkat
1. jún 2024

Moze mat panicke ataky-psychika. Je dospely. Stara sa o seba? Chodi na preventivky? Posli ho k lekarovi.

bibina32
1. jún 2024

Nech si dáva magnézium, a keď cíti že ide na neho záchvat tak začať pomaly z hlboka dýchať. Ak nebude pomáhať k lekárovi.

autor
1. jún 2024

@stanulienkat nie nechodí k lekárovi roky

rozculena
1. jún 2024

a tie lieky sú ti k čomu,keď nemá diagnózu stanovenú? Ako sa k nim ty chceš dostať? Nechápem túto otázku.
Voľnopredajné magnézium si akurát tak môže kúpiť

autor
1. jún 2024

@rozculena ja nič zháňať nemienim.. Ma nohy nech ide k lekárovi.. A kto vie keď sedí v aute ci súmrak magnézium zaberie

rozculena
1. jún 2024

tak načo sa pýtaš na lieky?

renata1999
1. jún 2024

ja mam to isté pri zvyšenej štitnej žlaze, doktorka mi dala lieky aj na tep .

autor
1. jún 2024

@renata1999 a upravilo sa to liekmi?

renata1999
1. jún 2024

vieš čo beriem to asi 2 týždne . Ale čo sa týka tepu jasne . Hneď v ten deň sa to napraví po tabletke a keď sa upravú štitna čo moze trvať dlhodobo tak netreba ani tabletky brať

taktotedanie
1. jún 2024

Potrebuje kardiologa a nezrologa