Je vysoký tep a trasenie rúk psychický atak?
Ex berie nášho syna von často zavolá ze mu je zle a nemôže odsoferovat. Ma vysoký tep a trasu sa mu ruky. Je to psychicky atak? Nechce k lekárovi. Občas mi vyčíta ze že som ho opustila a za jeho zdravie môžem ja. Bol namyslený. Lezerny ja som vsetko robila a on žiadna pochvala ale reči ze som hlúpa a neschopná. Tak som odišla. Nebojím sa možnej žaloby je to blbost. Len čo s ním je? Psychiatrická diagnóza?
@koniarova a aké lieky dávajú nato?
môže byť aj problém so štítnou žľazou, lekár nech mu urobí odbery
veď nechce ísť k lekárovi,tak čo ťa zaujímajú lieky...
@rozculena jasne nepôjde k lekárovi. Len keď je so synom a príde mu zle pri šoférovaní tak by bolo dobre aby mal nejaké lieky a zmiernilo by to tie stavy
Je to psychos a psychicky ta vydiera. Nic ine mu nie je.
@stanulienkat tak ja ho už videla ako sa mu trasu ruky a utekal z obchodu.. Tvrdí že ma vysoký tep aj v rade v obchode
Uz ked je to takto zle, tak musi ist neurologovi, tam overia co a ako a inak musi ist psychiatrovi. Tetania, panicka uzkost ide ruka v ruke. Ale samozrejme treba vylucit aj závažnejšie ochorenia, ktore mavaju takyto prejav ako je nador na mozgu, skleroza multiplex.
Moze mat panicke ataky-psychika. Je dospely. Stara sa o seba? Chodi na preventivky? Posli ho k lekarovi.
Nech si dáva magnézium, a keď cíti že ide na neho záchvat tak začať pomaly z hlboka dýchať. Ak nebude pomáhať k lekárovi.
@stanulienkat nie nechodí k lekárovi roky
a tie lieky sú ti k čomu,keď nemá diagnózu stanovenú? Ako sa k nim ty chceš dostať? Nechápem túto otázku.
Voľnopredajné magnézium si akurát tak môže kúpiť
@rozculena ja nič zháňať nemienim.. Ma nohy nech ide k lekárovi.. A kto vie keď sedí v aute ci súmrak magnézium zaberie
tak načo sa pýtaš na lieky?
ja mam to isté pri zvyšenej štitnej žlaze, doktorka mi dala lieky aj na tep .
@renata1999 a upravilo sa to liekmi?
vieš čo beriem to asi 2 týždne . Ale čo sa týka tepu jasne . Hneď v ten deň sa to napraví po tabletke a keď sa upravú štitna čo moze trvať dlhodobo tak netreba ani tabletky brať
Potrebuje kardiologa a nezrologa

Tetania