Záhadná bolest: Bezradná a zúfalá v hľadaní riešení
Ahojte dievčatá, všimla som si že je tu v poslednej dobe mnoho takych podobných tém, tak prispejem aj ja, skôr by som sa potrebovala asi len vyrozprávať. Už dlhšiu dobu ma trápia bolesti viac menej celého tela. Najprv ma boleli ruky, potom to prešlo do nôh, do chrbta a teraz do oblasti bedrového kĺbu - do panvy. Sú to však také bolesti ktoré pretrvávajú, jeden deň sú výraznejšie, ďalší deň mierne. Myslela som si že či nemám nejaký zápal v tele ale crp mám v norme, nízke. Aby ste si nemysleli , tak riešim tento problém s lekármi ale mám pocit že si ma medzi sebou len prehadzujú ako horúci zemiak. ☹️ pochodila som už kadejakých lekárov, no nikto ma neposlal ani na CT ani na MRI ani na RTG a pritom nikto nevie zistiť z čoho sú moje problémy. Krvné testy som mala dobre, borelióza sa nepotvrdila. S cievami problém nemám, s chrbticou tiež nie. V priebehu mesiaca som schudla 6kg, neviem či je to zo stresu ktorý prežívam alebo sa za tým skrýva nejaké ochorenie. Úprimne dievčatá, už som zúfalá, myslím na najhoršie, že mám rakovinu. Mám pocit že ani lieky proti bolesti mi nezaberajú, beriem kadejaké vitamíny kolagén klbovku a moj stav sa vôbec nezlepšuje práveže mám pocit že je to stále len horšie. Ráno sa budím so stuhnutostou tela, bolesťami. Reumu nemám. Som naozaj už zúfalá z toho celého, nedokážem ani normálne fungovať. Boli ma cele telo a nič mi nezaberá nato. Nikto nevie čo mi je.
Neviem, koľko máš rokov, ale osteoporóza to nemôže byť?
@lukbe 25 mám preto píšem že už som zúfalá z toho a myslím na najhoršie
Hmm, tak to by nemala byť.
@minenkak v mojom veku ma byt clivek v tej najlepšej kondícii a nie sa ráno budiť ubolený a nedokázateľné ani normálne fungovať
Co pohyb? Sportujes? Hybes sa?
@michaelam2 áno
Daj si Magnézium a odsleduj si, ktoré potraviny ti to zhoršujú, sú to príznaky prekyslenia organizmu.
A aky sport robis? Ako casto?
A není to spíš psychosomatický problém?
bolest ma pricinu.
strava, histamin a tetania, niekto bral do úvahy tieto veci?
ja som mala taketo problemy ked som mala systemovu kandidozu - teda v krvi - presne ten stav rannej stuhnutosti celeho tela a pocas dna som sa postupne musela rozhybat.
a tiez davnejsie ked sa mi reaktival virus Epstein Barr.
@michaelam2 teraz momentálne žiaden kvoli tým bolestiam nedá sa to. Pred tým som behala plávala cvicila tak zo všetkého kúsok
@evaves ako to myslíš?
@danielahamar stravujem sa práveže zdravo nejem sladkosti fast food a takéto podobne veci, zelenina ovocie atd už roky rokuce proste zdravá strava
Není si sama, poznám jednu ktorá, má 18 a je unavená len čo sa zobudí, nič sa jej nechce
@danielahamar HIT pochybujem že mám lebo mňa neboli brucho ani mi nie je takto zle
@cica8 a z čoho to ma?
Akych lekárov si navštívila? Ja mam najlepšiu skúsenosť s lekármi, kde si doplácas nadštandardné vyšetrenie. Mne takto po roku zistil neurológ ze mam extruziu platničky. Hľadaj dovtedy, kým nenájdeš lekára co ta pošle na CT alebo MRI. Mne sa to až vtedy zistilo.
psychika ok? nemáš nejaký stres? neprežila si niečo blestivé a náročné? môže sa to všetko odzrkadlovať na tele
to, že nie je problém s črevami neznamená, že ju nemáš, a zdôroanujem, že krv môže byť negatívna. Tak isto aj mlieko to spôsobuje , aj bolesti, aj únavu, aj kĺby.
@grof_monte_christo obvodná, traumatologia, chirurgia, ortopedia, neurologia - co tam som čakala že ma pošle na ct alebo mr ale neposlala. Rozmýšľam už aj nad tým že si zaplatím z súkromníka MRI síce tie ceny sú nenormálne ale inak sa tam asi nedostanem
EBV a Candida teda vylucene?
@anonym Tento môj neurológ ma ako prvé poslal na MRI. Že bez toho by len strieľal. Daj si to spraviť čím skôr.
@falbala132 dá sa to zistiť z krvi?
Skus si precitat diskusiu, ktoru som sem dala. 😉Akoby 5 tych istych, ze? Zvlastna nahoda.
ano, obe sa daju.
Z čítania predpokladám že ti podľa mňa ozaj niečo bolo,lenže lieky a určite veci ti pomohli, kedze si pochodila aj lekárov ,a nič vážne nezistili, sa to prenieslo už po psychickej stránke u teba, a tvoja myseľ to ma stále v hlave,a stále máš pocit že ťa bolí to a to,a stále niečo,že nevladzes,že sa cítis unavené.Nuz malo o tebe vieme, ďalšie faktory u teba: akú máš prácu? Či si v nej spokojná, s kým žiješ a takéto veci,sú tiež dôležité pri tvojej diagnóze. Občas ma človek akoby pocit vyhorenia, že sa mu už nič nechce,že nič nevládze,lebo akoby rezignoval už so svojím životom,tak mu začnú každý deň narastať rôzne problémy zdravotné, kĺby,hlava,brucho ,únava, oči,uši,potom chrbtica,všeličo už. Je to veľmi ťažká situácia ,pri ktorej sa človek trápi,ale snáď sa z toho dostanes

Starnes, cvič,zdravo sa stravuj,veľa spi