icon

Zápal očných spojiviek

nanka888
8. aug 2023

Ahojte, uz mam asi treti tyzden zapalene oko. Ocna mi dala tobrex kvapky a krem na 10 dni,kojim takze ine nemoze, oko bolo ok. Po troch dnoch sa mi zase zapalil, tak som bola znova, zobrala stery a zase som mala pouzivat tobrex. Dnes som volala pre vysledky, su negativne a ze mam vysadit tobrex lenze oko mam uplne zapalene. Povedala ze asi mam oslabenu imunitu a ze si mam kupit kvapky Artalac rebalance a nieco na podporu imunity. Ma tu niekto s tym zapalom skusenost? Co pomohlo? :(

Strana
z3
2medvede
12. okt 2023

@taktotedanie dakujem velmi pekne za odpoved. Vytery mi neboli robene, kedze ocna doktorka sa vyjadrila, ze treba dlhsi casovy odstup odkedy doberiem antibioticke kvapky, aby z vyterov nieco vyslo, cca mesiac spominala. A ja som cca 2 tyzdne predtym brala uniflox predpisany od obvodnej. Ocna doktorka nasadila tobradex na 7 dni, ktory vyborne zaberal, ten som dobrala v pondelok a dnes sa mi zapal vratil.

nanka888
autor
13. okt 2023

@2medvede No asi ta nepotesim, este stale sa s tym trapim plus k tomu uz druhy krat mam jacmen v tom oku ☹️

262lucka
21. dec 2023

@nanka888 ahoj môžem sa spýtať či teda nakoniec niečo pomohlo na tie zápaly ? ☹ predsalen už dosť dlha doba prešla …

lentil0805
11. apr 2024

@2medvede ahoj, co ti nakoniec zabralo na zapaly?

petmad
11. nov 2024

@taktotedanie Dobry den, chcela by som sa opytat. Na akutnu konjuktivitidu oboch oci mi bol predpisany Spersadex 4x denne do vyminania celej flasticky, cize po dobu cca 4 tyzdnov. Moze sa tak dlho uzivat Spersadex? Dakujem.

taktotedanie
12. nov 2024

@petmad to odporucil kto?

petmad
12. nov 2024

@taktotedanie oftalmolog.

taktotedanie
12. nov 2024

@petmad pre istotu sa pytam lebo keby to predpisal napr vseobecny bez toho aby to videl oftalmolog tak to nieje spravny postup ale ked tak urcil priamo oftalmolog potom je asi na to dovod
Sice to nieje bezne

petmad
12. nov 2024

@taktotedanie Dakujem. Napisala som Vam ss.

Strana
z3