Zarastený chĺpok

pandawee
3. jan 2017

Zdravím žienky,
Už hádam aj vyše pol roka mám tam dole takú určitú vec, opuchnuté miesto, ktoré skôr vyzerá ako pupák, nie je to priamo na intímnych partiách, ale skôr z prednej strany pri ohyboch. Pred pol rokom som bola u gynekológa a povedal, že to môžem mať zarastený chĺpok, ale že ak ma nebolí a nerobí mi žiadne problémy, tak že aj sám vyrastie.
Postihnuté miesto je opuchnuté, farbovo až fialovo-čierne.
No lenže posledný mesiac mi to stále opúcha a ked opuchne, sám praskne a vytečien hnis. A stále dookola. Len nedávno mi na miesto hnisu, vytiekla krv.
Gynekológovi som už objednaná, len čakám.
Tak sa zatiaľ informujem, či sa mám báť. Resp. neviem čo sa bude diať aka. Mala to už niektorá z vás?

jeennyv
3. jan 2017

@pandawee mala som raz to puklo a bolo dobre neopakovalo sa to...mozno bude treba chirurgicky vycistit, ked sa robi stale, nejaka cast tam stale ostava a tvori sa dokola...skusila by som ale este ichtiolovu mast, vytiahne lepsie hnis a prelieci....ale inak nic vazne podla mna....

19031983
3. jan 2017

Tiez som to mala,vychadzal mi z toho hnis a tvoril sa nanovo..raz som to uz cez bolest vytlacila az do krvi a zbadala somm tam chlpok,teda tri na sebe zalepene a tvrde ako drot..vytiahla som s pinzetou a uz to bolo ok..ale nic vazneho si nemyslim,zeby to bolo aj v tvojom pripade.

pandawee
autor
3. jan 2017

Lebo ja sa snažím o vytiahnutie toho chĺpka alebo chĺpkov už dlhšie, ale nedarí sa a už to začína dosť bolieť 😕

norulakp
3. jan 2017

🙂 muzska rada nad zlato. Ja som mal zarasteny chlap na brade. Ale som o tom nevedel, mal som tam riadnu hrcku. Az to zacalo svrbiet, tak som to riadne poskrabal, az mi vykukol kusok chlpku. Normalne som ho nechtom vytrhol. Chlp bol cely pokruteny a dlhy asi 1 cm. Proste nevysiel nad pokozku ale sa krutil pod pokozkou. Tam zahnisal a svrbel. Odvtedy som to mal par krat. Vzdy som to ihlou a pinzetou vybral a do par dni sa to zahojilo. To je cele. Netreba z toho robit dramu. Daj priatelovi/ manzelovi ihlu do ruky (vydezinfikovanu) a rad ti ho vyberie.