icon

Zdravotné problémy môjho svokra

24. jún 2025

Ahojte, prosim vas....moj svokor komoli slova,vety, niekedy mu nie je vobec rozumiet...vsetci vratane manzela si z neho skor robia srandu, nechcu si pripustit, ze to moze byt aj nejaky zdravotny problem....svokor je z tych jednoduchsich, to ano, ale je to mily clovek, ktoreho mam ja osobne velmi rada...problem je v tom (je taky aj manzel ) ze lekarom v nicom neveria, nepojdu tam ani za svet...jedine ak sanitka ich dovezie k lekarovi...snazim sa ich nejako naviest , aby sa dal skontrolovat....svokor ma len 55 rokov, preto si nemyslim, ze to moze byt zo staroby...4 roky dozadu si ja osobne nepamatam zeby takto komolil slova....stupnuje sa to a zhorsuje...vraj raz prestal rozpravat uplne, mierne zamdlel, nie uplne do bezvedomia...a vtedy mu uz absolutne nebolo rozumiet nic....svokra so svagrom ich nenapadlo ani len sanitku vtedy zavolat...preckali...a ziju si dalej akokeby sa nic take nestalo...toto sa stalo tak mesiac dozadu....svokra mna osobne velmi nema rada (typicka svokra z vtipov) ja som skor ten typ, ze jej vzdy este aj darcek donesiem, nie len ku sviatku..proste je to mama moja manzela..vazim si ju...ale ona uz vobec na mna neda v nicom....myslite si prosim tiez, ze toto moze byt kludne ale kludne naozaj vazny zdravotny problem ? Nemal niekto nieco podobne ? Svokor je pod papučou, nikdy nemal ziadne slovo v rodine..preto viem, ze navsteva doktora by mu bola tak ci tak zakazana

Strana
z2
martinmmartin
24. jún 2025

Je v tejto rovnici niekde alkohol? Drmoliva rec je jeden z priznakou pokrocileho alkoholizmu ( okrem ineho samozrejme)

autor
24. jún 2025
@martinmmartin

Je v tejto rovnici niekde alkohol? Drmoliva rec je jeden z priznakou pokrocileho alkoholizmu ( okrem ineho samozrejme)

@martinmmartin nie nie to vobec...svokor si vypije fakt len prilezitostne....nefajci

lubkovaandrejka
24. jún 2025

Moze to byt aj zacinajuca demencia alebo afazia - porucha reci sposobena poskodenim mozgu,napr.pri nadore. Podla mna by mal ist k lekarovi. Ma malo rokov.

acer11
24. jún 2025

Je to vážny problém... pravdepodobne prekonal mozgovú príhodu, môže byť ďalšia a môže byť aj fatálna.Mal by okamžite navštíviť lekára

autor
24. jún 2025
@lubkovaandrejka

Moze to byt aj zacinajuca demencia alebo afazia - porucha reci sposobena poskodenim mozgu,napr.pri nadore. Podla mna by mal ist k lekarovi. Ma malo rokov.

@lubkovaandrejka ja to tak nejako nechcem nahlas povedat, ale mna napadli presne tieto dve diagnozy

janinah
24. jún 2025

Ty jedina tam maš rozum a prekvapuje ma,ze ani tvojmu manzelovi na jeho otcovi nezaleži.Zavolala b6 som svokrovmu obv.dr.a poradila sa co s tym.Ries to ty,zober svokra k dr.

autor
24. jún 2025
@acer11

Je to vážny problém... pravdepodobne prekonal mozgovú príhodu, môže byť ďalšia a môže byť aj fatálna.Mal by okamžite navštíviť lekára

@acer11 ano aj to ma napadlo..ci nahodou nejaka mala porazka...

pribinak
24. jún 2025

Nemizes ho vziat na pohotovosť?

Toto môže byt stav po mozgovej prihode, nádor na mozgu, ale aj začínajúce demencia a hocičo iné

lubkovaandrejka
24. jún 2025

Prepána, na co cakaju? Im to pride normálne?

janinah
24. jún 2025
@pribinak

Toto môže byt stav po mozgovej prihode, nádor na mozgu, ale aj začínajúce demencia a hocičo iné

@pribinak toto nie je na pohotovost,nič tam s nim neurobia

janinah
24. jún 2025

Svokor uz nepracuje?

autor
24. jún 2025
@janinah

Ty jedina tam maš rozum a prekvapuje ma,ze ani tvojmu manzelovi na jeho otcovi nezaleži.Zavolala b6 som svokrovmu obv.dr.a poradila sa co s tym.Ries to ty,zober svokra k dr.

@janinah och...tak velmi to chcem...naozaj..su to velmi tvrde oriesky....naozaj velmi...ked raz mala dcerka herpesovu anginu a skoncila ako babatko v nemocnici na infuziach ( nedokazala pit moje mlieko, lebo mala herpesy vsade v hrdle ) tak keby ste poculi co som si od nich vypocula....pritom ved by mi aj zomriet mohla...pardon siedma choroba to bola s komplikaciami .... babatko malinke...tak si viete predstavit, ze to je pre mna naozaj problem.ich teraz zlomit....(manzel je na mojej strane, ale mi povedal, ze to on musi vediet, ci ma alebo nema ist ).

olimuc
24. jún 2025

Urcite ho zober k lekarovi … ta rec a omdletie znie ako mala porazka, Aneurisma, zacinajuca Dg … demencia atd … ked oni nechcu zober ho ty. Je to este relativne mlady chlap na to, aby nuchal fialky zo spodu len preto, ze nikto nechce vidiet, ze nieco nie je ok

letfenixa
24. jún 2025

Vyzerá to na minimálne prekonanu mozgovú porážku.

autor
24. jún 2025
@lubkovaandrejka

Prepána, na co cakaju? Im to pride normálne?

@lubkovaandrejka baby moje...verte mi ze mne od zufalstva sa otvara az nozik vo vrecku...ako sa hovori...som z toho normalne dojata a nemozem kvoli tomu ani spat...ze kolka lahostajnost sa najde v ludoch

autor
24. jún 2025
@pribinak

@pribinak nie nemozem...svokra mi naznacila ze ja nic neviem...ze prehanam...a ze nech si ide so mnou ( ale to povedala takym tym tonom, ze skusi sa opovazit, aby so mnou siel )....verte mi..ja som skusala uz vsetko..mala ho ma tak strasne rada, bojim sa, ze odide skoro

ruxandra
24. jún 2025

Fuha, svokra je nepríjemná žena 🤦‍♀️
A nemohla by si sa dohodnúť s mužom, ze by niekam odlakal svokru, na cely deň kľudne, ty by si zatiaľ zobrala svokra k lekárovi. Ona sa predsa nemusí dozvedieť, ze tam bol..

laurinka27
24. jún 2025

Skus sa s uplnou vaznostou svokra opytat, ci chce umriet.

autor
24. jún 2025
@laurinka27

Skus sa s uplnou vaznostou svokra opytat, ci chce umriet.

@laurinka27 ano....spytala som sa...ze kazdy zomrie raz mi povedal...ale este raz...toto by sa nedialo, keby nebolo svokry...ona to roky vstiepovala synom aj manzelovi ze lekari su zlo

pribinak
24. jún 2025
@janinah

@pribinak toto nie je na pohotovost,nič tam s nim neurobia

@janinah prečo nie? Ja by som ho vzala

rozculena
24. jún 2025

on nepracuje?

pribinak
24. jún 2025

Ja by som ho vzala a nejaká nasrata svorka by mi bola ukradnuta
Najmä ak ho máš rada, tak mu trebs pomôcť

martinmmartin
24. jún 2025
@pribinak

Ja by som ho vzala a nejaká nasrata svorka by mi bola ukradnuta
Najmä ak ho máš rada, tak mu trebs pomôcť

@pribinak To nieje take jednoduche - kam ho zoberie ? K obvodnej? Ta akurat vypise ziadanku na x inych vysetreni na ktore sa musis poobjednavat a mas o zabavu postarane do vianoc
Za jeden den sa nic nevyriesi.

maranco
24. jún 2025

Na preventívky chodí každé 2 roky?
Zamestnávateľ si nič nevšimol? Nemohol by ho poslať?

pribinak
24. jún 2025
@martinmmartin

@pribinak To nieje take jednoduche - kam ho zoberie ? K obvodnej? Ta akurat vypise ziadanku na x inych vysetreni na ktore sa musis poobjednavat a mas o zabavu postarane do vianoc
Za jeden den sa nic nevyriesi.

@martinmmartin šla by som na pohotovosť

ankare
24. jún 2025

Chudák svokor. Ešte si z neho aj srandu robia a pritom on za to nemôže. Podľa mňa má zdravotný problém, ktorý treba riešiť. Čím skôr, tým lepšie. Možno prekonal porazku.
Chvalabohu, že aspoň Ty máš rozum.
Je nejaká autorita, ktorú svokru pocuva? Dá na názor niekoho? Lebo práve svokre treba otvoriť oči, aby svojho muža dala riadne vyšetriť.
Držím palce!

zuzka1117
24. jún 2025

Tvoj manžel asi tiež nebude úplne v poriadku, keď dospelý človek nevie takto vyhodnotiť situáciu.

vetthy
24. jún 2025
@pribinak

@pribinak takéto veci na pohotovosti sa neriesia, tie sú na akútne problémy, poslali by ich preč. ak, tak potrebuju asi neurologa.

muchotrafka298
25. jún 2025

Je dospely a svojpravny, rozhoduje sam za seba. Ked nechce, nikam ho na silu nedostanete.

autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2